<3

<3

29/7

Jag är trött, och bakis. Den här veckan har jag festat ons, tors och lördag. Det har varit underbart roligt. Har jobbat också, det var inte ett dugg roligt ><. Imorrn är jag ledig, då ska jag sova.

Destruktiv, hm. Spännande. Inte direkt. Jobbig, ehm. Ja. Kan inte hjälpat. Det känns lite som om man aldrig kan vara bra nog. Det finns alltid något som hela tiden ska vara bättre. Gör det, gör det, gör det. Se på saker såhär, va? har du den sortens åsikt. Vem har lurat i dig det? Men du har ju pengar, och saker. Jaha? så det gör mig till en lyckligare människa. Stackars lilla rika flicka. Ibland så hatar jag mig själv, men det är okej. Försöker att inte prata så mycket om det, folk omkring en mår så dåligt då, men nu så kan jag inte låta bli riktigt. Inte när jag är med Susanne. För det är så lätt. orden bara flödar. Hon förstår det så bra. Ganska precis.
Och frida är det också så lätt att säga saker till. Hon är liksom.. kung. Jag vill inte att hon ska må dåligt, men Frida, du gör det så lätt. Det är så lätt att prata med dig. Och jag mår så mycket bättre då.<3

Äsch. Jag orkar inte. Ska lägga mig på soffan och sova. Världen är bra konstig.

Var på Dalarö Skans i torsdag och träffade massa trevligt folk. Och ett rytmusband spelade :O, jag blev väldigt förvånad ,åste jag säga. Typ Kender och siso Victor. De är trevliga. Lite konstiga, men snälla. Ialf mot mig. De var bra ialf, och den här gången kom jag inte hem klockan 5 på morgonen, tur för mig. 11 i fredags så kom Rebecca. Ååh, så roligt vi hade. Jag har saknat. Kan inte prata med henne om allt som händer, för hon förstår inte, men det är fortfarande Rebecca, finafina braiga rebecca. Vi passar bra ihop, vi skrattar konstant, jämt. Det får mig också att må bra. Och jag trivs med hennes familj, och hon trivs med min, och hon accepterar alla mina val och vi bråkar aldrig. Jag har saknat det.

25/7

Tekniskt sett är jag ledig idag, men ska jobba hos mamma från lunch. Lite extra pengar sitter aldrig fel.

Har jobbat sen i lördags, ska vara ledig ons-fre. skönt!
Träffade Susse igår, skulle hämta lite grejjer som jag hade där. Det var mycket trevligt. Pratade massor, hon förstår mig så bra. När man förklarar för folk hur man känner så säger de att de förstår, men sen märker man att egentligen gör de inte det, men susse förstår faktiskt. Det känns bra att veta. Sådär om jag skulle bryta ihop igen.
Nu till roligare saker. Imorrn är det Dalarö Skans igen. Susse, frida och madde ska dit. Och ida, jonna och Mysan. Lovely! det kommer bli toppen. Bells ska dit också, och Melissa. komma hem 5 på morgonen igen kanske? Det brukar ju sluta så.
Nästa helg kanske jag och Susse ska ut, pratade lite om det. Får kolla upp vilka som är lediga och vill följa med. Jag är lite sugen faktiskt. Har eventuellt bestämt mig för att skjuta upp min stora tatuering också. Tills jag bor i USA, där är det inte lika dyrt att tatuera sig. Blir typ hälften så dyrt. Så gör nog så. Ska tatuera in något annat.

Antingen Barn av skärgården runt ena ankeln och Child of the archipellago runt den andra, eller något tecken för vattuman på höften. eller ett hjärta i vecket mellan tummen och pekfingret.
Vad tycker ni? mina få men trogna bloggläsare.

20/7

Nu har det varit fest igen. Trött som få, kom hem fem imorse.
Har spenderat de senaste dagarna i Orsa, kom hem igår. Var på Rapsody in Rock, det var sådär men det funkade. Sen var det Orsa-yra som inte var något speciellt. Det jag fick ut av det var att jag övningskörde. Har kört genom 21 rondeller  bara på hemresan. Så minst 42 rondeller den här resan. Spännande spännande. Jag börjar få kläm på det där med bilkörning.

Kom hem igår och vände bara hemma för att äta lite. Sen bar det av till Susse där jag fick umgås med Susse, Frida, Madde och Ida. Det var mycket trevligt. Sen drog jag, Madde, Frida och Susse ner till mysingen för att dricka öl. Där stötte jag på Patrick, Zacchi och Micke som skulle ut till Dalarö Skans. Blev grymt sugen på att åka dit, men ägnade först en stund åt att dricka en cider med mina kära vänner som jag kom dit med. Mycket trevligt.
Sen bar det av mot Skans, efter många om och men. Lyckades lifta ut, det är bra. Var där och dansade och hade trevligt tills det stängde. Trodde att jag skulle direkt hem efter det, men eftersom jag liftade med Patrick hem så funkade det inte riktigt. Hamnade på efterfest hos en Sebastian, så kom som sagt hem vid 5. Varför slutar det alltid så med dem?
Well well, trevligt var det ialf. Nu ska jag snart iväg till Irené och Anders för att fira kusinbarnet Izac som fyller år. Det blir nog bra. Hoppas jennie kommer, och bells. Det var länge sen man såg dem.

15/7

Idag har jag varit död. Kom hem 6 på morgonen. Inflyttningsfest hos Ida, det var najs. Inte så mycket folk, men det var trevligt. Satt hos henne och drack vin och öl och blåfiskarshots. Mumma. Sen hamnade jag och Lise i Zacchis bastu. Hälften av gångerna som jag går på "efterfest" så hamnar jag i en bastu och dricker öl. Vi kom hem till slut ialf. Lovely. Sov 5 timmar, sen slappa i soffan. Sen åkte Lise hem och jag & mami åkte och hälsade på mormor och morfar, jag var död och pallade inte. Känns som jag mest hälsar på dem bara för att göra dem glada. Det är inte direkt något man njuter av. Sitta och dricka kaffe i en timme med två förvirrade 85-åringar. party. Efter det har jag bara slappat. Kollat på scrubs, najs najs.
Nu ska jag sova och imorgon ska jag träffa Nahla <3. Måste åka till farsta för att utnyttja mitt presentkort på Make Up store, väldigt lovely. Idag kom Arvika-människorna hem också. Ska försöka ringa dem imorgon och få en rapport. Jag ångrar inte att jag åkte hem, faktiskt. Skumt men sant. Det har varit skönt att vara hemma. Speciellt eftersom jag ska till Orsa på tisdag också. Iof bara 3 dagar, men det är mer än tillräckligt när det gäller den där lilla hålan!


13/7

Ibland är det en mammas omfamning och uppmuntrande ord som behövs.

11/7

Shit. Fick ångestattack inatt och bara satt och grät. Somnade till slut ialf. sov till halv ett. Tog igen lite av all sömn som jag förlorat. Hade fortfarande ångest när jag gick upp dock. Usch usch. Försökte tänka positivt, men det gav inte med sig. Ringde nahla och bara grät och pratade om hur allt känns. Efter det blev det bättre. Det är fint att veta att man har någon som man alltid kan ringa. Hon fick saker att bli lite bättre, men har fortfarande lite ångest över allt. Framförallt framtiden. Jag vill ju knappt flytta hemifrån. Trivs så bra här. Tänk om jag faktiskt kommer in på den där skolan och ska vara borta i fyra år. Det verkar vara en stor del av ångesten. Varje gång jag tänker på det får jag som panik. Men jag vill ju göra det!  På riktigt.

Kurator nästa?

10/7

Jag skulle åka till Arvika. När jag bokade ville jag verkligen åka. Sen igår var jag sjukt opepp, men jag tänkte att det går säkert över. När man sitter på bussen dit så peppar man till. Det hände inte. Ju längre från Stockholm jag åkte ju mer längtade jag hem och till slut bröt jag ihop. Jag ångrar inte att jag åkte hem, jag undrar bara vad det är som händer med mig. Varför jag reagerar så starkt. Frida tycker jag ska gå till kurator och skaffa en lifecoach (okej, kuratorn är det som är seriöst, inte lifecoachen).
Bläh, jag förstår mig inte på mig själv. döda mig?

7/7

Hemma, äntligen. Fast ändå inte. Har haft superkul i USA, och hittat den perfekta skolan. Har fått vara 21 så jag kunde gå på krogen och har varit på zoo och massa spännande saker. Har shoppat hur mycket som helst:
2 par crocs
2 klänningar
1 par flipflop
1 par "plastskor"
1 par ballerinaskor
1 par leggins
3 toppar
2 hinkar med drinkmixar
1 organiskt läppstift
2 organiska hudkrämer
2 organiska rengöringskrämder för ansiktet
1 digitalkamera + minneskort + case
1 mobilladdare för bilen
1 par converse (världens snyggaste!)
1 par shorts
1 mascara
lite presifenter ^^

Har längtat hem men ändå inte. Har nästan vant mig vid tanken att jag ska vara där i 4 år om jag kommer in på utbildningen (Entertainment industri), jag menar, har man ett garanterat stipendium på 25.000 kr per termin i 4 år så är det klart att man ska ta chansen. Jisses Amalia.
Klockan är bara tjugo i fem på morgonen. Jag kan inte sova, har sjukt mkt jetlag. Så blir det ibland. Har dessutom bokat arvikabiljett och resa fast jag inte är säker på att jag kan åka än, men det löser sig alltid. Kan säkert övertala Alex att byta den lördagen mot en hel helg i Augusti. Hoppas hoppas. Pratade med Susse och Frida igår också, de är så söta. "Vi har sparat en plats i tältet till dig för vi hoppas du ska med", jag blev så GLAD! ååh, att hitta vänner som er. Ni är sötast ever! Tur att jag har köpt 18-års presifenter till er. Inte vaersta grejjerna, men ändå. Ni har också blivit stora nu :D, wohow. Nu väntar vi på dig mad ;P.

Skulle kunna skriva en sån där "vadjaggjordeiamerikadagfördag" nu, men jag orkar inte. Jag minns inte ens vad jag gjorde dag för dag. Blandar ihop dem. De som vill veta får fråga lixx ^^.
Fast jag måste nog skriva lite om Whole Food. Världens bästa affär. Lika stor som Ica Maxi, men det fanns BARA organiska varor. Hur bra som helst. Massa vegansk mat också. Och färdigmat av alla de slag som de lagade där. Åt jättegod barbeque tofu och grillade grönsaker därifrån, såklart vegansk. Provade deras veganska korv, och deras veganska frukostkorv som var en riktig hit! Det var där jag köpte alla organiska krämer och sånt också. Hur bra som helst!