Utekväll

Jaha, kära vänner. Så har man klarat av sin första utekväll. Det var underbart, och det har jag det trevliga sällskapet att tacka för.

Det började med att jag åkte hem till Maria för att piffa till mig lite och hjälpa henne att välja outfit. Vi tog 17.20 bussen in till hande. På busshållplatsen möte vi Ida, och Malin&Malin hoppade på efter vägen. Vi tog oss till Friday där jag drack min första lagliga drink, och vi mötte även upp Todden :D.
Vi fick i oss en otroligt god middag och sen drog vi till Claras, för där var det happy hour. 25 kr för en öl. Det blev 4 för min del. Sen drog vi vidare till 360 där vi träffade en tredje Malin och hennes australienare, Lukas. Mycket trevlig. Där dansades det och så fick jag i mig ytterligare en öl, en p2, en cider, än jäger shot och en jagvetintevaddetvarmendetsmakadelakrits shot. Lakritsshoten och ölen fick jag från malin och lukas. söton. Hittade även ett ragg där. Vojne vojne. Vet dock inte hur han såg ut, men han typ dansade bra. Jag som inte fick ha oralkontakt på massa veckor. Well well. En gång är ingen gång.
Det var en otroligt bra kväll! Tack till alla som förgyllde den!

hejhejpiercing

hejhejpiercing
hejhejpiercing

Födelsedag

jahapp, nu så är man ju 18 år då. Jösses vad tiden går fort ändå. Känns som nyss när jag sa "nu är det bara 6 månader kvar".
Hade ialf en underbar födelsedag.
Morgonen började bra med lite fina presenter från mami och papi, och ett presentkort på piercing av Ida, Lise, Todd och Hultman. Verkligen ett speciellt tack till er. Mer genomtänkt present fick jag nog inte!
Sen bar det av till Sandsborg där jag gjorde otroligt fina naglar helt gratis. Brukar vara nybörjare som gör dem, men ICKE! här var det proffs som skulle lära sig ett nytt material, så de blev helt sjukt snygga.
Sen bar det av och möta Karin och Nahla vi medis för att umgås med dem en stund.
Sen mötte vi upp Madeleine vi skanstull och sen iväg till east och pierca mig, det blev jättefint.
Sen hemåt och ta emot gäster. Fick massor med fina paket, och massa pengar. TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA ARTONÅRSDAG! och imorrn ska vi ut tjejer ^^.

Underbar helg!

Fick äntligen äntligen återse mitt kära Graninge <3
Jag blev så glad när jag kom dit så det går bara inte att beskriva. Alla fina människor och stämmningen och utsikten och allting!
Fick träffa Hasse, John, Jenny, Victor och Christoph igen också. Så underbara människor.

Det var alltså jag, Bettan, Isabella, Arvid och Petter som begav oss ut till Graninge i fredags för att delta i stuh. Vi kom dit och träffade alla underbara människor och även den nya pedagogen på Graninge. Pia! Hon visade sig vara en ängel i människogestalt. Medans deltagarna fick leka lära-känna-lekar så fick församlingsledarna en snabbgenomgång av helgen och sedan fick vi lite kvalitetstid för att utbyta erfarenheter. Ja, jag har ju inte så många eftersom våran ungdomsverksamhet fortfarande är i det närmaste obefintlig.
Vi pratade mycket om hur dåligt det fungerar på Dalarö med ungdomsverksamheten och att jag jobbar väldigt mycket ideellt i kyrkan, men att jag ändå ska betala halva min avgift på 18+. Det tyckte alla var helt och hållet befängt, så Pia skulle se över lite och skaffa fram pengar så att Graninge bidrar med andra halvan av avgiften ( den är iof bara på ca.600 kr, men ändå).  Det var som att få sina böner hörda. Fick många nya ideér och nytt mod att fortsätta.

Det blev lördag, såklart, och vi gick upp extra tidigt eftersom biskop Carolina Krook skulle komma. Hon pratade med oss om tro och Jesus. Otroligt intressant. Sen höll hon i Gudstjänsten där Stockholmsstifts ungdomsstipendium delades ut. Jenny var en av de 3 som fick det. GRATTIS! Du förtjänar det verkligen så otroligt mycket.
Eftermiddagen ägnades åt workshops, jag var och hälsade på lite på gospelen, sen så passade jag på att prata lite med Victor när han var där. Sen var det Middag och efter det middagsbön. SEN var det dags för lördagens suprise (som vi ledare fick reda på redan på fredagen). Det var Linedance. Alla tyckte det var roligt och instruktören, Bitte, kände Kitty. Det var roligt. När jag sa att jag dansade linedance så ville hon att vi skulle visa lite hur det skulle se ut, så det gjorde vi såklart. Efter det sa "mina" ungdomar att jag var den coolaste ledaren på lägret, vilket jag såklart redan visste (A). haha!
På kvällen var det dags för det traditionella discot och sen Maffia! Viktigt viktigt. Jag var maffia första omgången och vi vann, sen andra omgången fick jag ta över Hasses roll som Gud, vilket jag är väldigt dålig på. öhm. ja. Men det gick relativt bra. Kom i säng vid 5-snåret någon gång.

Dagen har varit bra. Upp 8, så det blev inte mycket sömn, sen frukost och städning. Sen dags för den sista Gudstjänsten, som alltid är lika bra men sorglig. Sen hade några föreläsning och sen var det dags att säga hejdå. Sorgligt värre. Samma känsla av att inte vilja åka hem. Man vill aldrig åka ifrån Graninge. Till och med "mina" ungdomar klagade på att de inte ville hem, så de vill följa med nästa år igen. Och det är ju bra. Kramring och Muffinman avslutade årets STUH - Känn ingen oro.

Men jag får snart åka igen, när jag ska på 18+ helgen, och efter den är det dags för STUM. Jag längtar så otroligt mycket redan.

määh

ååh, hade inte tid att simma idag, var tvungen att packa. Så han inte gå på gympa heller. Får träna desto mer nästa vecka helt enkelt.

Idag har varit en lugn dag. Inte gjort så mycket.

Imorrn bär det av till stuh <3, har längtat så himla mkt :D!


Onsdag

Hm, tillbaka till skolan efter långhelgen. Det funkade. Flummigt på historian som vanligt. Sen engelskan, ehm, ja. Vid det här laget vet väl de flesta vad jag tycker om läraren, men ligger ialf på vg-mvg nivå och kan lätt "lägga på ett kol" så jag får ett ordentligt mvg.
Sen efter det så slutade jag. Hade inget på tematiden, så det var nice. Satt kvar ett tag i skolan för att plugga, men det gick sådär. Kommer aldrig att bli klar med sam-arbetet.
Mötte upp Lisa och åkte tillsammans med henne till Jordbor där det var dags för första gången med lovsångsbandet igen. Det var roligt. Har saknat Maria <3.
Efter lovsången så bar det av hemåt för att byta om och samla mig en stund innan det bar av till poweryogan. Hade störd träningsvärk i låren så kunde inte göra vissa övningar, men det gick bra ändå. Jag gillar yoga!
Nu känner jag mig utstretchad och lite trött i musklerna.

Imorrn är det prova skor som gäller, och sen simma och sen sans&balansgympa. Kanske styrkegympa också om jag känner att jag orkar. Vi får se helt enkelt. Beror helt på hur långt jag simmar också.


Tisdag

Väntar fortfarande på att träningsvärken ska slå till ordentligt. Än så länge märker jag bara av det när jag går i trappor.
Idag har varit en reko dag. Upp vid sju för att göra mig iordning. Ida hade fotoprojekt tema 50/60-tal så jag blev fotad som rockabilly. Det var nice.
Sen åkte jag till mamis jobb och nu sitter jag här. Har jobbat 1½ timme, och nu orkar jag verkligen inte mer. Mitt huvud är borta.
Sökte jobb på Jarleruds idag också. Det gick galant. Ska dit nästa fredag och träffa dem. Kommer antagligen få börja jobba helg redan i Mars vilket är wonderfull.

Måndag

Den här måndagen började inte bra!
Kunde inte sova inatt p.g.a. stormen som härjade. takplattorna skallrade osvosv. Sjukt jobbigt. Sov kanske 2-3 timmar. Sen upp vid sju och iväg till mammas jobba. Ägnade dagen åt hängivet (okej, kanske inte) arbete. Har tjänat ihop 1500 efter skatt den här månaden, minst. Slutade ialf vid 15.30 och tog 16 bussen hem. Åkte hem och åt en tidig middag och la mig på soffan en stund för att vila.
Vid 18.40 blev jag hämtad av Ida och Maria, så bar det av till aerobicen. Den var nice. Bra musik och roliga rörelser. Aerobic i en timme alltså, sen var det core för hela slanten mellen 20-21. Det var sjuuukt jobbigt att ha core direkt efter aerobicen. Kommer säkert vara helt död imorrn, men det är okej.
BEACH 2007 here I come ;)

Träningsschemat för veckan:
Idag: Aerobic 1tim + Core 1 tim
Tisdag: Vilodag
Onsdag: Poweryoga
Torsdag: Simma 1,5 km och sen dans eller dubbelpass på kvällen. Dubbelpasset är först sans&balans gympa och sen styrkegympa.
Fredag-Lördag: Vilodagar (är även på stuh)
Söndag: Linedance.

Det blir en bra vecka :D

Helgen

Helgen har varit.. helt okej. Lugn och skön.
Började med att jag inte hade några lektioner i fredags, så jag jobbade lite på varvet istället. Arkiverade lite fram till klockan 13, sen slutade jag. Gick hem och tog mig en välförtjänt lunch, tacos, mums! Sen tänkte jag kika lite på tv men icke! somnade efter 5 minuter och sov till klockan 16 ungefär. Sen såsade jag runt hemma, och glömde helt bort att äta middag innan jag åkte till gården vid 18.30. Var där hela kvällen och mös med alla söta människor. Kollade lite på let's dance och sådär. Sen åkte jag hem och typ.. sov ^^.

Lördag morgon var det dags att gå upp redan vid halv nio eftersom det var dags att träffa mina kära konfirmander igen. Kommer upp till kyrkan vid halv tio och möts där av en lite småtrött bettan. Vi flummade runt den lilla halvtimmen innan konfirmanderna kom. De små barnen var sjukt bakis och inte alls på humör att vara på konfirmation. haha. stackarna.
Efter lunchen kom en grabb från Exit och berättade om sitt liv när han var nazist och sådär. Det var väldigt intressant.
Sen bar det av hemåt till min sjuka mami och vid 17-tiden kom Jenny hem till mig.
Vi såsade runt hela kvällen, tittade på film och sådär. Det var nice. Vi somnade vid 3-tiden någon gång.

Idag gick vi upp vid halv tio. Då var vi väldigt stolta över oss själva. Vi åt en redig frukost och sen bar det av mot handen. Jag övningskörde , det gick faktiskt ganska bra.
Väl inne i handen så beger sig Jenny hemåt och jag och min mami (som är frisk idag) styr våra steg mot triumph eftersom jag är i akutbehov av bh;ar. Hittar bara 1 där så vi beger oss till farsta istället och handlar några till. Totalt idag köpte vi fyra stycken. Det var nice.
Nu är jag hemma och har precis ätit en sen lunch. Om en halvtimme ska jag, mami och papi vara på bellevue på ledarmöte i DSK. Sen klockan 18.00 är det dags för terminens första linedance. Det kommer bli mysigt. Hoppas alla kommer ihåg danserna. Vi ska börja med en repetition idag och sen eventuellt lära ut Ghost Train. Den är rolig.

Mja

WOHOW! MVG i Matematik B, yes, jag är bäst!
Simmningen gick bra, 1 km på 43 minuter. Satsade på 40, men 43 duger. Sen iväg med farmor. Hittade jättefina skor <3.

Fikan med Lisa var jättemysig! tiden bara flög iväg. Har saknat henne så mycket. Hon ska antagligen komma förbi på min födelsedag, det blir mys.


Poweryoga

Igår var från början en dålig dag men slutade mycket bättre.
Klockan ringde kl. 06.00, usch usch. Det var bara att gå upp och göra sig iordning. Äta frukost och sen iväg till bussen. Träffade Melissa på bussen, men vi var inte så pratglada för båda var supertrötta. Sen klev även Hebing på bussen.
Väl framme i skolan kom jag i tid till historian för en gångs skull. Emil bjöd på kakor, ajabaja jag åt faktiskt en. Sen blev han arg på oss eftersom vi som vanligt inte hade med oss våra böcker. Vi hade betygsprat, han tyckte det var konstigt att jag inte fått bättre resultat på de skriftliga delarna. Han "upplever att jag hänger med bra och att jag lätt kan få ett mycket högre betyg. Så jag måste lägga i en högre växel". ehm. ja. Ska försöka, verkligen!
Sen låååång rast fram till engelskan. Den var tråkig, som vanligt. Klarar verkligen inte av den läraren. Hade ialf med mig paprerna som vi fick i mitten på förra terminen, det tyckte jag var duktigt. Gjorde utvärdering och sådär.
Sen efter det var det dags för komplettering i matte. Det var tråkigt, men vi har ialf en rolig lärare. Hoppas hoppas på MVG!

Sen slutade jag ialf, så jag skulle ringa Nahla. MEEEN, hon hade prov som det var något konstigt med så hon slutade mkt senare så jag fick vänta i en timme! jobbigt jobbigt. Till slut kom vi iväg ialf. Gjorde Karin sällskap till centralen där jag dessutom växkade lite pengar till euro. Bara några veckor kvar till österrike!
Sen gick vi och fikade på Blå Lotus, det var jättemysigt. Åt sallade med hummus, det var mums.

Så bar det av hemåt efter det. Kom hem vid sjutiden och han precis byta om för att sedan åka till poweryogan. Det var toppenmysig träning. Träffade Maria, Joanna och Bettan där. Det var trevligt. Blev lite dizzy i huvudet av det, men det var tydligen inget ovanligt. Sov som en stock hela natten.

Idag slutar jag 12, då ska jag äta lunch och sen åka iväg och simma. Efter det ska jag shoppa skor med Farmor. Sen ska jag fika med Lisa och hjälpa henne med matten. Ska bli mysigt att träffa henne. Det var länge sen!
Nu sitter jag på GeMu:n och har tråkigt. Har fått ett gigantiskt arete att jobba med, men det blir nog roligt.
Skriver säkert mer ikväll.

Träningsvärk

Hade inte träningsvärk när jag vaknade imorse, den har lixx smygits sig på lite under dan. Har ont nästan överallt. Uschusch, men det är ändå rätt skönt.

Imorgon är det historia, engelska och komplettering MaB(för att få MVG) som gäller. Sen på kvällen ska jag gå på PowerYogan. Det ska bli mysigt. Ska fika med Nahla också. Det var typ evigheter sen.
På torsdag är det också komplettering i ma. Åååh! jag SKA ha MVG, Niklas sa att jag var sjuuukt nära.
Sen på fredag är jag ledig, så då ska jag jobba på varvet på förmiddagen, sen ska jag bara vara ledig. Kanske låna Kira och ta en promenad, beror på. Är inte så pepp om det regnar direkt, jag har inga vattentåliga skor.

På lördag är det konfirmander med Bettan som gäller, vi ska måla våra gipshänder, haha. Sen söndag ska jag övningsköra och sen shoppa med mami (är i akut behov av bh-ar) och sen är det ledarmöte med DSK. vojnevojne. Men det blir nice. Sen börjar ju linedancen på kvällen. Det är också nice.

Annars så är det bara 1½ vecka kvar till stuh <3. haha. Och efter det bara en ½ vecka kvar till födelsedagen vilket innebär piercingen. omgomg. längtar ijhäl mig!

...

Idag har varit en relativt bra dag. Fick veta att jag har vg++ i matteB, så jag ska kompletera imorgon och på torsdag så kan jag få ett mvg. Hoppas hoppas. Annars så var Oh brother where are thou en helt okej film.
Annars har jag inte gjort så mycket. Glidit runt i skolan med m-c när vi hade hål bara.
Snart är det Grey's. Äntligen! VETERINÄREN :O omgomg!

GRATTIS IDA till körkortet. Är så sjuuuukt stolt över dit! Du är bäst!

Min finaste <3

Min finaste <3
Min finaste på datorn <3


Core

Tränade ju som sagt core idag. Det var riktigt nice. Det passet kommer jag nog att fortsätta gå på.
Imorrn är det skola igen, jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Speciellt inte matten. Jag kommer dö.

Min finaste sitter på min dator och tvättar sig. Såå sweet. Hon har flyttat in på min dator. Det är gölligt.
Men nu ska hon och jag gå och lägga oss och sooova. Hela långa natten, och vakna pigga och utvilade imorrn.

Ovärt

Så jävla ovärt att åka in till skolan och sen inse att man faktiskt lika gärna kunnat stanna hemma och sovit hela dagen, men men, vad gör man inte? Tog ialf ut lite fakta till samB-fördjupningen i rättskunskap. Kul att bara upphovsrätsslagen är 30 sidor. suck..
Eftersom jag blev så otroligt irriterad åkte jag och shoppade på hemvägen, jag har ju en tendens att göra det när jag är på dåligt humör. Det är lite som terapi. Införskaffade mig ett par röda skor, ett leopardmönstrat diadem och en svart klänning. Very nice, yes. Nu är jag redo för utgång.
Fast jag är i stoooort behov av nya bh-ar. det skulle inte sitta fel.

Snart bär det ialf av på Coregympa. Är helt seg, så det kanske hjälper? Sen ska jag försöka lägga mig tidigt idag så att jag orkar gå upp imorgon. Hatar mornar, och imorrn ska vi till råga på allt få veta resultatet på maB-kursen. Jag vill inte veta! Sen ska vi kolla på Oh brother where are thou på svenska tematiden. Bajsbajs. Sen slutar jag ialf. Ska jobba med samhällen imorrn då, eftersom det inte är någon dans. Jag måste verkligen göra klart det innan min födelsedag för det ska vara innen den 29/1 och jag kommer inte att ha tid att göra det efter den 25/1. sucksucksuck.
Sen måste jag öva på masterblaster och don't you worry. Ska kunna dem utantill snart. Jisses Amalia. Måste räkna hur många takter introna är också. De är typ 20 takter eller något. Jag orkar verkligen inte!
Well well, time to go. mmm. träning.

Söndag

Idag har varit en ganska normal söndag. Somnade vid två kanske halv tre inatt. Ställde klockan på 11 då det var dags att gå upp och äta frukost och mysa runt i pyjamas en stund innan jag orkade anstränga mig och välja kläder och göra mig iordning. Orkade till slut det iallafall.
   Sen åkte jag halv två bussen med två trötta kollektivmedlemmar (två av hampus vänner) och mötte även upp Maria på bussen. Vi åkte sedemera till bageriet och drack lite grönt te och åt champinjonsoppa med Linn, Paula och Joanna. Prata om lite dittan och dattan, men det blev mycket 18-årsdag.
  Sen tog vi en prommis hem till Joanna där jag och Maria blev hämtade av min mami och vi begav oss hemåt. När jag kom hem låg jag bara och vilade på soffan, sen åt jag sushi till middag. Det var mums. Sen tog jag mig en tupplur. Det var också ganska nice.

Sen var det dags för kvällens höjdpunkt! En återblick av Grey's Anatomy!
Jisses Amalia säger jag bara. Den serien, det är grejjer det. Jag får panik! Meredith måste få sin mc Dreamy, men nu verkar det som om det har kommit in en veterinär i bilden. Jag blir galen, men men. Vi får se vad som händer i nästa avsnitt. Can't wait!


...

Ehm. Ja. Idag har varit en ganska bra dag.
Melissa kom hit igår och sov över. Vi kollade på tredje vågen och lite så. Sen drog hon tidigt imorse för att träna hund. Jag gick upp vid halv tolv och åt frukost. Sen följde jag med mamma till sporthallen och gick igenom hennes gympapass, så det blev lite träning ^^. Sen åkte vi hem till mormor och morfar och hälsade på dem.
Sen hem och duscha och göra sig iordning och sen till mälarsalen och dansa linedance. Det var nice. Jag är trött i benen nu dock, men det är chill.

Imorrn ska jag fiki med Linn, Maria, Joanna och Paula tror jag. Det blir också nice.

Smal och Snygg till nästa födelsedag.

Hej jag heter Martina och fyller 18 om 20 dagar. När jag fyller 19 vill jag vara en betydligt snyggare Martina.
(inte för att jag är ful nu, bara tjock).

Så jag ska äta GI mat och tappa några kilon och bli hälsosam. Så ska jag börja träna, f.o.m nästa vecka ska jag träna minst 2 gånger i veckan utöver linedancen.
Det kommer säkert bli bajsjobbigt, men jag är övertygade om att det går.
Jag vill kunna titta mig i spegeln och känna, "fyfan vad snygg jag är".
Det blir ett hårt år, men det är lungt. Resultatet kommer bli bra.
Kommer säkert behöva stöd från massa andra människor, men det räknar jag med att får. För jag har världens finaste vänner.

Puss på er!

Stalker

ehm, ja. Jag har fått en stalker. Haha. Jävla Bettan.
Dagen börjar tidigt tidigt. Upp halvsju för att åka till mammas jobb halv åtta (fast som vanligt sitter vi och äter frulle för länge och åker inte förrns kvart i). Sen jobba fram till 12.30. Lunchlunchlunch och sen till bussen för att åka in till stan.
   På bussen träffar jag min kära vän Elisabeth, som också ska in till stan. För att gå på bio, precis som jag. Så vi gör sällis in och träffar hennes vänner oscar och oscar i handen som också gör sällis. Sen väl framme på t-centralen så skiljs vi åt för dagen, tror vi. Så jag går till makeupstore och köper en ögonskugga och en rouge i väntan på min finaste Madeleine. Hon kommer lite sent.
  Vi beger oss iväg för att hämta våra biljetter till Borat och sen för att äta lite mat. Pratar massor. Sen går vi till bion, där vi möter Elisabeth, Oscar och Oscar... IGEN :O. Visar sig att de också ska se Borat, samma tid, samma plats, till och med samma rad! Jisses jisses. Vi ser på Borat och skrattar lite ibland, och ibland känns det mer som om man vill kräkas, men men. Efter det tar jag farväl av min Madeleine och gör sällis hem med Elisabeth, Oscar och Oscar. En lång, men ack så trevlig dag. 
 
Jag och Elisabeth är ganska lika till sättet. Både kan få aggro-ryck när vi blir arga och typ skrika, vi gillar samma musik, har samma favoritlåtar och ja, gillar samma grejjer helt enkelt. Det är bra, eftersom vi trots allt jobbar med varandra.

Men det var allt för idag folks, btw får ni gärna börja kommentera lite. Det skulle vara kul.

...

"tråkigt att det skulle sluta såhär"

Tyvärr kan jag inte hålla med. Du pratade skit om folk du kallade dina närmaste vänner, och så fort man träffade dem så sken du upp som om du inte nyss hade smutskastat dem bakom deras ryggar.
Du brydde dig inte om ifall någon annan hade det jobbigt, för du hade det ju "självklart" alltid värst.
Du kunde inte sitta och lyssna på mig när jag var ledsen. Det enda du malde på om var dina egna problem, som om du var den enda i världen som hade problem.

Förlåt, men jag kan inte vara ledsen över att det blev som det blev. För varje ord som jag någonsin har sagt till dig, både snälla och elaka, har kommit direkt från hjärtat. Både första och andra gången.
De ord som kommer från hjärtat just nu?
Du är den mest egotrippade person jag någonsin träffat. Du borde prova att bara sitta och lyssna på någon ibland. Det ger så mycket mer än att bara klaga på sina egna problem.

vattuman.

Vattumannen
(21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger
mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du
är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.

Gott Nytt År

Ja, första gången som jag festar på nyår. Händer ju väldigt sällan att jag är i Sverige just över nyår.
Började med mys här hemma med Linn, Susanne, Frida, Erica och Madde. Vi lagade mat och sådär. Sen åkte alla utom Linn hem till Erica. Sen kom det lite folk dit, hade hoppats på mer drag, men det var helt okej. Mys att Bea var där <3.
Jag och Bea förnyade vårat nyårslöfte från förra året (eftersom vi inte lyckades hålla det så bra) dvs, att göra det här året till det bästa. Men i år ska vi nog lyckas!
Kom hem vid 11 idag. Duschade och åt lite mat, sen sov jag till 16.00. haha. Helt däckad. Det var skönt.
Annars inte så mkt. Har varit bakis hela dagen.
   Imorrn ska jag träffa Erajka och gå på promenix. Det blir nog najsigt. Sen på onsdag ska det målas på gården och sen på torsdag ska jag träffa min Madeleine! Sen på lördag ska jag vara med Jenny min pingla. Hyra film, göra musik och lite sånt. Det blir nog nice.

Nahla, bli frisk. Vi ska ju hinna gå på Ace innan min 18-årsdag!
Jag tycker inte om när du är sjuk!


Annars då.. 23 jävla dagar kvar till 18!