poop

10 favoriter:
Färg: typ, många.
Mat: chevré toast, just nu.
Band: just nu, Hello Saferide.
Film: ingen aning
Bok: Mina döttrars systrar
Sport: dans?
Årstid: alla har sin charm
Veckodag: lördag
Glassmak: cookie dough
Tid på dygnet: 21-05

9 för tillfället:
Humör: trött
Smak: tandkräm
Kläder: pyjamas
Bakgrund: mörk
Nagellack: vinrött
Tid: 23.04
Omgivning: tyst, mörkt, mitt rum.
Irritationsobjekt: att livet är så orättvist.

8 första: (i livet)
Bästa vän: första bästa vän? typ Frida.
Screen name: haha, typ, porslinsflickan
Husdjur: Klassekatten
Piercing: Öronen
Förälskelse: någon som gick i min klass på lågstadiet typ?
Musik: Carola
Bil: aldrig haft.
Kyss: vet inte.

7 senaste:
Cigarett: länge sen
Mat: sallad med mozarella och tomat röra
Dryck: vatten
Biltur: från sporthallen och hem
Kyss: i fredags
Spelad låt: hello saferide - my best friend
TV-program: parlamentet

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: päls
Mat: ärtsoppa
Musik: falsksång
Dryck: whiskey
Personlighetsdrag: Besserwisser

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Var på stiftsungdomsmässa och sen på café te & tro
Du kan höra just nu: datorns surrande
Du inte kan leva utan: vatten?
Du gör när du har tråkigt: sjunger för mig själv.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Ida, Nahla, Rebecca
Du tycker om: många, men Ida, Nahla och Bea bl.a.
Du inte gillar: publiceras inte i min blogg.

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan:
Att livet blir bra i slutändan.

-

När man är 60 ska man inte vara död. Man ska inte somna på kvällen och sen inte vakna upp.
Man ska vara sådär lagom åldersnojig, vilja bli morfar eller farfar, börja drabbas av ålderskrämpor och vara allmänt nöjd med att man snart får gå i pension. Man sak defenetivt INTE vara död. Det är helt sjukt.

Sjukling

Så var det STUH i helgen igen. 18+ den här gången. Det kändes inte lika bra som det har gjort alla andra helger jag har spenderat på Graninge. Jag var seg och höll på att bli sjuk så jag orkade inte vara trevlig och social, men det är fortfarande otroligt givande att komma dit.

Just nu är jag hemma och är sjuk. Feber och grejjer. Känner mig alltid otroligt deppig när jag är sjuk. Allting känns fel och galet. Lite vinterdepp är det också. Den kom faktiskt ovanligt sent den här gången, vilket känns bra. Hoppas bara att den inte sitter i längre för det.

Idag skulle jag egentligen ha lämna in hemtentan i historia, men eftersom jag är hemma och sjuk så går det ju inte. En annan anledning till att det inte går är att jag inte har gjort den än. Måste göra den tills imorrn. Tänker säga att mitt internet krånglade så att jag inte kunde maila det till honom heller. Jag har egentligen bara inte hunnit göra den. Allt känns sjukt stressigt nu. Måste göra GeMu låten också. Har gjort ungefär ingenting och den ska vara inne nästa torsdag. Shitshitshitshit. Jag vill verkligen inte. Tänker vara sjuk när det ska spelas upp. Varför har jag valt GeMu C till trean? det kanske blir bättre.

Torsdag

Idag har varit en ganska vanlig torsdag. Vaknade, ville inte gå upp. Åkte till skolan. Svenska, sen Gemu (som jag iof skolkade ifrån), sen var det dags för naturkunskap. Vi skulle ha någon jefla föreläsning som en sjukt tråkig astronom höll i, så jag sov istället. Sen hade jag piano. Det gick över förväntan. Har en vikarie nu, har inte träffat min ordinarie lärare än. Ska ha honom nästa vecka, och sen börjar han efter lovet typ. Jag vill ha kvar hon som jag har nu!
Efter pianot bar det av hem till Jennie för att fika. Skulle egentligen ha setts på stan, men hon var hemma med sjukt barn. Så jag åkte dit istället. Var där typ 2½ timme, och nu sitter jag här. Ska börja lite på en hemtenta i historia snart. Den ska vara inne på tisdag, så jag måste skriva den idag eftersom jag är borta hela helgen och sen går i skolan till 18.00 på måndag. Segt.
Ska ialf på Stuh i helgen. Längtar så sjukt mycket. Det ger mig otroligt mycket att vara där bland de människorna. Tråkigt att det bara är en gång om året, och snart kan jag kanske inte ens komma på det eftersom jag antagligen drar till USA om 1½ år och pluggar där i 2-3 år. Har börjat kolla på stipendier som jag kan söka. Välbehövliga pengar eftersom det är sjukt dyrt att plugga i USA.
Well well. Snart träning.

Bäst eller bäst?

Har inte skrivit på en vecka. Ja, vad har hänt den här veckan då? Inte mycket överhuvudtaget. Vanlig vecka. Skolaskolaskola. Träningen har gått bajs dock. Har kännt mig lite hängig och sådär.
Igår var jag på Upstairs med Bettan, det var lovely som vanligt. Sen sov hon här så planerade vi lite konfagrejjer idag. Det var nice.
Sitter och kollar ¨på Dirty Dancin nu, lovely film! kan den typ utantill. Haha. Fas ska nog kolla ligte på aristocats nu. Den är najs.

Det som är så otroligt BÄST just nu är att jag precis pratade med Tyra i USA. Hon ska boka intervjuer på Loyola som jag har kollat lite på. Så himla snällt. Hon känner en tjej som har jobbat där och det ligger jättenära deras hus. Hon vill att jag ska komma och bo där. Hoppas bara att jag kommer in på Loyola. Vore så BÄST!. Ett års musikstudier i New Orleans lixx. LOVE! <3
Ska bli så roligt att komma dit igen! Jag var bara 6 år sist jag var där. Scheisse. Snart snart igen.