26/2

Helgen var bra. Skulle vart fest hos marcus, men partypoopern slängde ut oss redan vid 23. Som tur var så har ju Ida egen lägenhet dit vi genas begav oss för att fortsätta festligheterna. Fulla som kastruller blev vi och blandat med människor var det. Jag, kungen och erika sov hos Sus, ett bra ställe att vakna på och diskutera gårdagens bravader. Alltid lika spännande och resulterar i många skratt. Innan festen på lördagen var Sus och Kungen hos mig. Vi åt sushi, lyssnade på musik, drack vin och snackade skit. Precis som det ska vara. Många skratt.

I söndags orkade jag knappt ta mig upp ur soffan, så det blev en seg dag med popcorn och vatten i mängder. Hann även ta ett härligt bad med mysigt badskum och lägga en hårinpackning. Lovely. På kvällen så hämtade jag och Ida upp mami som hade tagit tåget från mora.

Igår var ännu en bra dag. Jobbade hos mami 10-14, sen in till Kungen som vattnade blommor hos sin moster. De såg lite hängiga ut tyckte både jag och Sus. Väl där fikade vi och sen ut på promenad i det underbara vårvädret <3. Mysigt värre! Sen skulle Kungen på teorikurs, så jag och Sus åkte till Dalarö. Jag var hos min moster och morbror en stund eftersom min moster fyllde år. Sen begav jag mig upp till Sus för mer skitsnack, tv-kollande, fikande och lite tv-spelande på slutet. Det har varit en bra start på lovet!

23/2

Susse och Kungen kommer snart hit, Martina glad! Ska bli mys. Party hos marcus ikväll. Det är najs.

Om någon har börjat tänka på vad de ska köpa i studentpresent eller vet någon som har börjat fundera på det så spelan kent i stockholm 28 juni, jag vill gå! Det finns biljetter kvar. Passa på passa på. För jag vill vill vill.

Det var livekväll på gården igår. Det var najs, är alltid bra stämmning på våra live. Lovely. Parah och YAMD spelade, bra som vanligt. Sen var det två andra band som spelade också, men då satt jag i kassan vid insläppet, så lyssnade inte på dem. Bra start på lovet!

Sjukt najs att det äntligen är lov. Jag har iof ångest inför projektarbete och allt sånt där, men det löser sig alltid. Som tur är. Det är party idag, på onsdag är det dc-medis, fredag 90's och bergis ut på lördag också.
Har köpt min arvika-biljett idag också, och beställt min hultsfredbiljett, måste hämta ut den den här veckan. Det blir bra. Jag ska åka. Jag och Susse till hultan, kanske kungen också? Sen ska sötemmi dit, och Lojjsan. Så det finns ju alltid något camp man kan joina. Bra det. Arvika ska kungen till, susse också hoppas jag. Fast de har inte köpt sina biljetter än. Det löser sig. Annars är det säkert någon annan sköning som ska dit. Jag ska se kent. Och Alice in videoland! <3

18/2

Har 2 helt spikade festivaler i sommar nu. Var inte helt säker på arvika fram tills idag, men kent kommer <3. Klart jag måste gå! Har sett den vita konserten, tältkonserten, hultsfred och den senaste. Så klart jag måste se dem i arvika också. Lovely. Sen så är det Hultsfred med Susse också. Vet att sötemmi ska dit också, sen vet jag inte riktigt. Men det blir najs. Susses favvosar i him spelar ju där, klart jag följer med lixx. Hultan är alltid hultan! Sen får vi se, vill till Emmaboda. Absolut. Men det beror på skolstarten i USA. Illa. Hoppas det funkar.

Dagens outfit 2008-02-19

Dagens outfit 2008-02-19

Pratade med kungen idag, och messade med sus. Kungen kanske kommer på fredag, om hon inte åker till trosa. Jag hoppas hon inte åker till trosa. Lördag är iallafall spikad. Har inte träffat dem på evigheter! Inte på riktigt. Det är dåligt. Måste prata med Nahla också. Hon fyller år på torsdag. Vi får fira henne på lovet typ. Skolan suger, ikväll är det släktmiddag.

over n out.

18/2


Dagens outfit 2008-02-18

Dagens outfit 2008-02-18

18/2

Sitter i skolan och borde ta tag i redigeringen av bilder som är slutprojektet i Datakunskap A. Värdelöst. I andra skolor behöver man inte ens göra något för att få MVG. Bangar hårt. Har håltimme också. Skulle haft kör nu, men J är sjuk. Bangar hårt. Har inga planer på att gå till datan heller, eftersom jag inte har gjort det jag borde och var i USA förrförra lektionen och sjuk förra veckan och har lovat att jobba hemma. SEEEEGT! Måste ändå stanna i skolan. Har jefla Matte c i eftermiddag. Värdelös lektion. Jag hatar matten. Så sjukt svårt, har prov på torsdag. Kommer aldrig att gå vägen. Efter matten är det inspelning som gäller. Vi måste börja ta tag i projektarbetet nu. Det löser sig I guess.

Helgen har varit rätt najs. Fredag var det ungdomsgrupp med singstar och guitar hero, efter det bar det av till företagarföreningens årsmöte. Delar av Elemental 6 var där och spelade. Hm. De dyker alltid upp där jag är. I lördags var det konfirmander hela dagen. Första mötet som jag var med på. De var rätt söta. Jag ska införa mer diciplin tror jag.  Efter det så åkte jag och mamma och handlade och sen spenderade vi kvällen med att kolla på melodifestivalen bara hon och jag. mysigt.
Igår var jag och åt lunch med mamma, hampus och mormor på O'learys i handen. Sen bar det av in till stan där jag mötte upp N och B och gick och fikade. Trevligt. Hade inte träffat dem på länge, och imorrn åker jävla Bea till Thailand i en månad. Dåligt.

Veckans höjdpunkter har varit att träffa Sus och Kungen. Sus i torsdags och Kungen en snabbis igår innan jag gick till tåget. De förgyller hela min vecka <3. Den här veckan så ska vi ses mer. Det är redan bestämt. Ska bjuda in dem på fredag, då ska YAMD och Pokemons are rare and hardcore spela på Dalarögården. Jag och Melissa ska vakta dörren. Vi är tuffa. Well well. Ska väl försöka göra något produktivt nu.

over n out

16/2


Jag är kär i den här krabaten <3

Dagens outfit 2008-02-15

Dagens outfit 2008-02-15

Dagens outfit 2008-02-14

Dagens outfit 2008-02-14
Jag ber om ursäkt för det långa uppehållet av dagens outfit. Har först varit i USA som ni vet om ni läst innan, sen har jag spenderat de senaste dagarna med att vara sjuk. Otroligt segt, men nu har jag varit hos doktorn så nu hoppas jag att jag ska få svar på varför jag aldrig blir frisk. Han hittade inget direkt fel på mig, så har tagit lite prover och sådär som jag får svar på någon gång snart hoppas jag. Har fått allergimedeciner för att det tydligen kan vara någon form av överaktiv slemhinna eller vad det nu var. Hoppas att det ska hjälpa. Ska ta kortisonnässpray varje dag + en tablett varje dag i två månader. Hoppas hoppas det blir bra! Fick insomningspiller för att överleva min jetlag också. Fick sova en hel natt inatt, känner mig som en helt ny människa. Känner mig knappt deppig. Det är det värsta när jag har jetlag, det känns som om jag drabbas av värsta depressionen. Det är inte ett dugg likt mitt vanliga jag, och det händer varje gång jag reser motsols. Inte ett dugg kul. Men nu har jag ju fått piller som ska hjälpa. Tjoho för det. Martina pillertrillaren. Illa illa, men så länge det hjälper mot något.

over n out.

12/2

Jetlagsångesten är tillbaka. När jag är i USA känns allt så självklart och jag vill verkligen och allt känns frid och fröjd. Så fort jag kommer hem och ligger vaken pga jetlagen på nätterna så får jag ångest. Jag ligger och gråter och kan inte sluta. Jag får panik inför framtiden. Jag är livrädd att om jag åker så kommer allt här hemma att försvinna. Alla vänner, allt som är och känns bra. Jag vill verkligen plugga där, det är bland topp 3 vad jag vill göra under mitt liv, och jag vill gå hela utbildningen. Men det är så himla mycket som förändras på 4 år. Fine, jag kommer komma hem på sommrarna och över jul, men det är inte mycket. Tänk vad alla kommer förändras, vad jag kommer att förändras. Jag får panik inför framtiden. Jag kommer inte ha pluggat färdigt förrns jag är runt 24, och sen ska man börja jobba med det man har utbildat sig till, men tänk om man har ändrat sig då?

Jag vet inte hur mycket mer jag orkar. Skolan känns verkligen kass, ingenting med den är roligt längre. Inte det minsta. Jag mår dåligt av att behöva åka dit varje dag och får panik när jag tänker på hur lite tid det är kvar och hur mycket jag måste göra på den tiden. Det ger mig sån panik så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det är inte klokt. Jag bryter ihop och bara gråter när jag tänker på det för mycket.

Jag kanske börjar plugga i USA och sen aldrig kommer tillbaka. Jag kanske stannar där och skaffar jobb, familj, hus, allt. Skaffa allting i världens kanske sämsta land. Som har mest miljöförstöring, konstigast åsikter, krigar mest. Det vore just snyggt. Att åka dit kanske är det jag behöver för min psykiska hälsas skull. Den är inte på topp. Måste ta tag i mitt liv. Nu. Med en gång. Om jag bara orkade. Allt känns så himla meningslöst och dåligt just nu bara. Jag orkar inte.

8/2

Martina är sjuk. Det suger. Det har förstört mina shoppingplaner. Skulle shoppa massor, men hade ingen ork. Har legat med 39 graders feber de dagar som var tillägnade shopping. Dåligt. Jag ville shoppa souvernirer och kläder, men icke. Har shoppat litegrann. Första dagen, men också typ lite nu häromdagen. Igår ville jag dö. Mådde så himla dåligt. Får alltid hemlängtan när jag är sjuk också.

Har frågat mamma och pappa tusen gånger vilken dag vi kommer hem, inte vilken dag vi åker från USA, och då har de sagt lördag. Men som vanligt så skyller de på mig för att jag tror att vi ska komma hem på lördag. De har sagt lördag morgon varje gång jag har frågat när vi ska komma hem. Bajs. Kommer inte hem förrns söndag morgon. Vill träffa Susse och Frida på söndag om de har tid. Tror jag. Har hunnit köpa varsin liten souvernir ialf. Eller så vill jag träffa Nahla. Har inte hittat någon souvernir till henne dock :/, men saknar henne massa massa. Hemma snart ialf.