24/4

Ska försöka sammanfatta helgen hade jag tänkt.

Lördag:
Jag masade mig upp otroligt tidigt och undrade varför jag var hemma och inte i Norge med Frida och Nahla. Fick skjuts av mamma så att jag skulle hinna införskaffa matsäck innan det bara av till Ornö med mina konfirmande. Dagen spenderades med konfirmanderna och Bettan i Ornös församlingshem där vi pratade allvar. Värderingar och den kommande resan. P.g.a deras festande var det nästan så att de inte blev betrodda att åka till Polen, men efter ett föräldramöte så fick de det tillslut, och föräldrarna kännde sig trygga med oss ledare. Så det var ju tur, men lite skäll fick de.
Kom tillbaka till Dalarö vid halv fem för att genast hoppa på bussen och bege mig in till staden för att möta Annie. Träffade henne där och vi gick och mötte upp familjen som kikade på kök. Efter det åkte vi till Ottilelund där Susanne och Patrick firades, 25 respektive 30 år fyllda. Jag och Annie spenderade efter det resten av kvällen med att bada bubbelpool. Otroligt trevligt.

Söndag:
Jag övergav Annie redan på morgonen för att åka till jobbet. Jobbade 10-15, då fick Annie umgås med min mamma. Det verkade som det funkade bra. Kom hem vid halv fyra då jag var tvungen att packa för sen var det dags att bege sig till den väldigt omtalade linedancekryssningen där jag och Annie skulle ha hand om Panorama där det bara spelas önskedanser. Vi anländer vid 18-tiden och får gå och hämta ut våra biljetter + den otroligt hemliga vip-koden. Får sen lotsa oss genom folkmassan för att komma till vakten som visade oss till vip-rummet. Då kännde vi oss lite fancy. Ombord på båten så fick vi gå och äta för att efter det öppna upp vårat dansgolv. Det gick galant och vi hade de få unga killar som var på båten uppe vid vårt dansgolv nästan hela kvällen. Klart de ville stajla för de söta dj-tjejerna lixx. Väldigt trevligt. Vi gick av vårat pass vid 01.00 då jag genast ville gå och dansa. Annie gick och lade sig vid 2, men jag dansade vidare tills klockan var 04.00. Då var det dags att få några timmars sömn.
Vi gick upp vid halv nio för att hinna göra oss iordning och äta lite frukost innan vi var tvugna att öppna dansgolvet igen vid 10.00. Den första timmen var lite död, men sen började folk droppa in och snart var även de unga killarna tillbaka (varav en faktiskt var lite söt). Vi imponerade sen på publiken enda fram till klockan 14.00 då vi gick och åt lunch. Efter lunchen så ville jag dansa, så det gjorde jag. Efter någon timme gick Annie ner till hytten och vilade sig, men jag dansade till 17.30 då alla dansgolv stängde. Det var en underbar helg.

Idag är jag lite mör i benen, men det är helt okej. Det var svårt att komma upp imorse. Fast jag gick och lade mig så fort jag kom hem igår, så hade säkert somnat redan innan klockan var 21.00. Det var underbart. Imorrn är det dags för studenskiva, och så är även fallet på torsdag. Fredag är det upstairs i Jorbro kyrka kl. 19.00, var så välkomna. Då ska jag sjunga. 

19/4

Eftersom jag har världens kanske tråkigaste lektion, GeMu (gehörs- & musiklära), så tänkte jag blogga lite. Kan berätta lite mer ingående om tisdagens bravader.
Börjar med att jag och Nahla stänger in oss på våran enorma handikapptoa och ägnar näsan en timme åt att göra oss i ordning. Sen så rör vi oss mot slussen eftersom jag inte hade ätit lunch så jag nästan dog av hunger. Åt en underbart god grekisk sallad. MUMS! Sen så smygdricker vi lite av min sprit innan vi ta pendeln till handen. Vi började föra redan vid 16.00. Spännande spännande. Sen åkte vi till Fredrika och satt på deras toaletter och drack folkisar, HAHA! Jag kände mig som 13 år igen. Det var komsikt. Vi träffade Rebecka och gick på esmk3:ornas Disco konsert. Joel sjöng :D sjukt söt. En annan tjej som sjöng var inte lika söt och det kan ha varit den hemskaste musikupplevelsen jag någonsin haft. Efter spelningen började vi röra oss in mot staden och Claras. Vi förade hela vägen in vilket ledde till att vi blev sjukt kissnödiga. Eftersom vi inte hittade någon toalett och vi var tidiga så vi kunde inte gå till skivan än så hittade vi en undanskymd trappa där vi kissade. Nöden har ingen lag! Efter den lilla bravaden rörde vi oss åter mot Claras. Väl där träffade vi Alayah. Trevligt trevligt. Hon hade också förat, så vi var roliga tillsammans.
När vi kom till skivan var det redan massa människor där, och det kändes som om man kände alla. Hela haninge var där, nästan. Jösses. Stötte på massa konstiga människor och det var väldigt trevligt. Flertalet blev utslängda framåt kvällen pga fylla, men jag klarade mig, och det är ett under. När klockan närmade sig 3 lämnade jag, Bea och Nahla partyt i jakt på MAT! Vi gick till kebaben vid centralen och åt falafel. Sjukt god. Sen blev det nattbuss hem till Nahla dit vi kom vid halv 5. Då var vi fulla och trötta och somnade nästan direkt, för att gå upp 4,5 timme senare och bege sig in till skolan. Jag var alltså redigt trött igår. Kan man ju säga. Försökte plugga NK, det gick sådär. Kommer säkert få IG och behöva göra om det, men that's life.

18/4

Igår var en av de sjukaste kvällarna på länge. Var på frias studentskiva. Det var lovely. Hade sjukt kul. Jag tror att ungefär hela haninge var där, det kändes så ialf. Helt galet. Träffade massa människor och sådär.
Kom hem halv 5 imorse, gick upp 9, åkte till skolan. Har mått rätt okej idag, är bara sjuuuukt trött, och har inte pluggat färdigt inför nk-provet. Det är illa, men det funkar.
Tog ut extensionens idag. Jag orkar inte ta hand om dem, och så satt de lite skevt för att jag hade beställt för få microringar. Fy på mig!
Nahla åker till Norge i helgen, jag vill också. Men kan man inte så kan man inte. Nästa gång. Annars så kommer de närmsta veckorna bli min död. HejdåMartina typ. Men det är lungt. Snart är det sommar. Jag lever på hoppet. Är mer skoltrött än någonsin, men jag vill inte sänka mina betyg så det är bara att kämpa på!
adieu


16/4

Det är precis lika hemskt att komma tillbaka till skolan som jag hade tänkt mig. Har ingen lust att vara med speciellt många av människorna här. Har en mental svacka igen. Det var länge sen nu. Synd bara att den kom med våren.
Höll på att börja gråta på sånglektionen. Hade inte fått veta att vi skulle sjunga våra egenvalda musikallåtar på en clinic. Jag tänker verkligen inte sjunga upp den som jag egentligen valde, så nu måste jag välja om. Jag hatar sånt här. Är sjukt stressad och kan verkligen inte ställa mig inför folk och sjunga om jag inte är helt förberedd.

Jag hatar att våran skola inte kan planera! Om ca. 1 och en halv månad så är det rytmusfestivalen och det har inte ens gått ut någon information om det. Det kommer aldrig gå. Och jag är sjukt stressad över samhällsarbetet som jag verkligen borde börja jobba med, men jag orkar inte. Sen ska vi få ett avgörande arbete i historia. Vi ska skriva om Kalla Kriget. SÄMST! ååååh. Jag får ångest. Vill bara att det ska vara sommar. Vill sitta på planet på väg till USA och dricka vin med min mamma och slippa tänka på någonting. Jag vill vara ledig. Jag vill åka till Arvika med mina vänner. Jag vill segla Ariel med Melissa. Jag längtar så sjuuuuukt mkt!

Imorgon blir det ialf studentskiva. Ska bli kul. Glömma bort allt för ett slag. Jag och Nahla ska sitta och smygsupa under Joels konsert, för vi har inte råd att köpa på krogen. Jag saknar Nahla massor. Vi ses aldrig längre, och det här blir Beas början på slutet av skolan. En och en halv månad kvar. typ. shit. Jag vill också ta studenten. Hur ska jag orka detta sista år i skolan? Jag borde nog börja gå till kuratorn. Har fått höra det några gånger. För att jag drabbas av ångest. Usch. hejdå.

15/4

Ååååh! Jag vill verkligen inte till skolan imorgon. SNÄLLA LÅT MIG SLIPPA!
Jag är så trött på skiten. Alla har noll planeringsförmåga och det är konstant kaos. Och inge Sweden Rock blire heller. För dyrt. Jag hoppas på Arvika nu. Dit vill jag ännu mer.
Idag glömde jag att jag skulle fika med Lisen, gud vad jag skämdes. Men men, sånt händer ibland. FÖRLÅT igen. Istället satt jag på bagis med Ida, när hon inte behövde serva kunder. Det kom ett gäng äckelöstermalmsfjortisar, men jag ignorerade dem. Sen höll jag i danslektionen idag, det gick ganska bra. De börjar bli duktiga nu, våra små linedansare.
Kom hem och åt vegetarisk chorizo, helt okej. Kollade lite på televisionen med mami och papi, men tröttnade + att jag behövde göra klart ett arbete i kuhi. Insåg att det Jenny hade skrivit var typ allt som behövdes. Så gjorde en framsida och lite sånt bara. Sen ringde jag min kära vän Frida Det var roligt att prata med henne. Hon delade min ångest över morgondagens skolgång. Uschuschusch. Men snart slutar vi ialf, även om vi slutar sist. Stackars oss.

Veckan kommer bli lång. Måste egentligen göra en samhällsuppgift tills imorrn men min skrivare ska nog få krångla lite, likaså mitt internet. Tisdag så är det studentskiva, det blir najs. Juste imorrn är det dans också ja. Sen onsdag så ska jag repa med Maria och sen måste jag plugga ungefär halva natten. För på torsdag är det nk-prov. Hemska tanke. Fredag är det säkert också något viktigt som händer. På lördag är det konfirmander som gäller, och sen kommer Annie ut så vi kan träna linedance. På söndag ska jag jobba 10-15, sen på kvällen åker jag, Annie och mami och papi på linedancekryssning. Det ska bli trevligt. Missar måndagen med kuhi-redovisning. Vad "synd". Moahahahha.
Nu behöver jag inte känna någon ångest om jag inte hinner uppdatera den här veckan ^^.
Hej sålänge.

15/4

OJ! Nu förstår jag Maddes rädsla för mutanthumlan som hade invaderat hennes rum. Jag hittade just en likadan i vardagsrummet, men det var lungt. Min vakt-katt hade oskadliggjort den. Sicken tur för mig.


Igår var jag på Ekeby Loge med mami och papi. Dansade linedance. Sjuuukt varmt, men det var kul. Somnade innan 00.00 och gick upp halv elva. Skönt att sova ut ordentligt. Det behövde jag. Kommer behöva plugga lite idag också. Ska lämna in en Samhällsuppgift idag + ett kuhi-arbete. Usch usch. Sitter och kolla på talang 2007 just nu, reprisen. Intressant, faktiskt. Några som kör någon slags akrobatik nu.

Kanske skriver mer senare.


13/4

Dagen har varit bra, förutom imorse. Blev väckt av ett sms halv nio! sjukt irriterande, kunde inte somna om sen heller. Usch usch. Satt mest på soffan och chillade sen. Det var skönt. Åkte upp till Dalarö vid halv två för att träffa Bettan, fick vänta i 40 minuter på att hon skulle sluta. Vågade inte gå in i skolan eftersom jag alltid blir utslängd av Einar. Gubbe! Men sen kom Bells och skulle upp och träffa pao, så då följde jag med henne in.
Sen gick jag och Bettan hem till hennes pappa för att hon skulle packa lite. Jag fick inte ens komma in i huset för att hennes pappas fru är ett freak! Sen gick vi ialf till Bagis och fikade. Mums, fast allt var nästan slut och stackars Jossan jobbade ensam. Det var knökfullt!
Nu sitter jag här hemma och lyssnar på lite Dixie Chicks medans Bettan letar igenom klädhögen som jag har rensat ut. Sen bär det av till Brandbergen för att se Parah, Infinity och Elemental 6. Såg Infinity igår också ju, och de gick vidare till finalen som går av stapeln på Debaser Medis. Så jäkla kul! WOHOW!
Bettan ska sova här ikväll också, det blir mys. Vi har haft en lång diskussion för hon tänkte dissa mig för sin pojkvän :O! men jag fick henne på andra tankar.


12/4

Håhåjaja. jag har ont i min rygg. Var med Linn, Paula, Maria och Joanna på klubben och kikade på emegenza, en tävling som Linns pojkväns band är med i. Det var nice. De 2 sista banden innan vi gick var sjukt grymma.
Sen är det alltid lika trevligt att träffa folk. Linn speciellt. Massa massa bra är hon.
Imorrn ska jag fika med Bettan, och äta lunch med Linn om hon inte åker till skolan. Sen är det brandbergsgården som gäller på kvällen. Ska se Infinity och Elemental 6, det ska bli nice.
Snart är lovet slut, det ger mig ångest. Måste plugga. USCH! jag orkar inte. Well, har ialf gjort lite nytta på lovet, jag har städat mitt rum idag, och rensat min garderob. Så den som känner sig manad får ju gärna komma hit och titta igenom det jag rensat ur innan det ges till myrorna. Ta det man vill ha, först till kvarn gäller!


12/4

Blev inge Baba igår. Gick på bio med Ida istället. Vi såg se upp för dårarna, den var kewl ^^
Idag så ska jag städa mitt rum, sen ska jag antagligen träffa Bells, och sen ikväll bär det av till klubben för att se Infinity. Det blir nice. Vet inte riktigt vilka det är som ska med, vet att det är Linn ialf.

Mitt rum ser ut som bajs, jag mååste verkligen städa och jag har ingen lust. Jag måste rensa bland mina grejjer för har så sjuuukt mkt. Hur onödigt är det inte?
Nu ska jag kolla på Days of our lives. Det är bra, vad än alla säger!

11/4

Godmorgon världen. Idag vet jaginte. Ska in till fria och kolla när ny generations lovsångsband spelar. Får se hur det är. Har egentligen ingen lust, men har lovat Maria O att följa med. Well well. Får se vad som händer sen. Skulle vilja träffa Elisabeth, äcklet har ju varit borta hela förra veckan.
Sen får vi se vad som händer ikväll. Kanske Baba med Nahla, har inte pratat med henne än.

H?ret

H?ret
Mitt hår är lovely tack vare frida! <3

H?ret

H?ret

H?ret

H?ret

10/4

Gårdagen var en sjukt bra dag!
Började med en underbar sovmorgon för att sedan åka in till handen för att köpa hårfärg och fika med Frida, Susse och Erika. Mysigt värre. Sen blev det en till fika för mig, Frida och Susse hemma hos Anna, Kajsa och Lovisa. Sen åkte jag och Frida hem till mig för att pyssla hår! Blev sjuukt snyggt! Uppklippt, mörkt och mer längd. Aj Löv!
Sen åkte vi och åt middag hos Madde, Susse var där också. Hade världens bästa kväll där. De är människor som man kan prata om ALLT med. Helt sjukt. Det bästa är att det är raka rör som gäller.
19 maj då tjejer? Det blir najs.

Idag blir nog också en bra dag. Ska upp till gården snart och ha lite "möte" om livekvällen som jag och melissa ska fixa. mysmys.
Sen ska jag typ.. sova. nääh. Träffa Bells tror jag, och dansa :D.

test, typ.

Sätt din musik på blanda
Efter varje fråga går du till nästa låt
Använd låttiteln som svar på frågan
Sist av allt, fuska inte!

Hur mår du idag?
Saturday night

Kommer du komma långt i livet?
Here to stay

Hur ser dina vänner dig?
I won't make you

Kommer du att gifta dig?
The interview

Vad är ditt livs themesong?
Two of a kind

Vad är ditt livshistoria?
slow down baby

Hur är skolan för dig?
Bad day

Hur kan du komma framåt i livet?
If I ain't got you & Higher ground

Hur kommer imorgon vara?
Climb every mountain

Vad är det bästa med dina vänner?
Our last summer

Vad finns i lager för nästa vecka?
Get sick soon

Vilken sång beskriver dig bäst?
Good people

Hur är det med ditt liv?
Nothing like you (when you're gone)

Vilken låt ska spelas på din begravning?
Understand

Hur ser världen på dig?
I swear

Kommer du ha ett lyckligt liv?
Summer shudder

Vad tycker dina vänner om dig?
I can't belive it's not love

Har du en mörk hemlighet?
What a feeling

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Popular

Hur kan jag göra mig själv glad?
There you'll be

Kommer jag någonsin ha barn?
Falling for you

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
At the bottom of everything

Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
The graduation song

Vad är några tips till mig?
One more cup of coffe

Hur kommer jag att bli igenkänd?
Highschool stalker

Vad är min danssång?
Respect

8/4

The truth with any kind of wound or disease is to dig down and find the real source of the injury, and ones you've found it, try like hell to heal that sucker.

Ehm, ja. Veckan har varit lång, och relativt ensam. Har varit helt okej. Jag gillar att vara ensam hemma egentligen, bara inte när det är mörkt och läskigt. Ibland önskar jag att jag hade grannar.
Familjen kom ialf hem igår. Väldigt trevligt, och idag infann sig kollektivet igen.
Träffade Jennie och Stina idag också. Stina älskar att gå i trappor så det blev ett gäng vändor upp och ner. Konstig unge det där. Väldigt söt dock.
Har hälsat på mormor och morfar också, och Lotta och Patrick. Sett deras pyttebebis. Den var soet.
Imorrn ska jag fika med Frida, Madde och Susse. Lovely people! Big love till dem. Sen ska jag och friday köpa hårfärg och sen åka hem och fixa mitt hår. Kan inte bli bätttre.

Frida har kommit till det där momentet när man blir sjukt irriterad när man går bort för att folk inte orkar laga vegetariskt. Jag vet inte om man någonsin kommer ifrån det. Folk ser det som ett problem. Jag förstår inte grejjen. Det gäller helt enkelt att verkligen intala sig själv och på så sätt dem man besöker att det inte är ett problem. Fast är man vego själv så vet man ju det, men folk förstår det inte. Det är inte svårt. Det krävs inte så mycket jobb. Att laga vegetarisk mat är L Ä T T! Herregud. Det finns hur mycket färdiga biffar och sånt som helst om man inte orkar laga mat. Sen är det inte svårt att göra en bönsallad eller så. Det räcker. Människor är bra spännande ibland alltså.

April.

Min mörkrädsla har visst inte tänkt att lämna mig det här året heller, och nu har jag inte ens min katt som sällskap. Vet inte riktigt var hon är.

Har fortfarande grymt ont i halsen. Det suger. Hade uppspel idag, och det gick sådär. Sen så hade jag sånglektion också. Jill gillade mitt låtvar, det var tur det eftersom det gjordes i panik på morgonen. Hon tycker att jag är duktig på att sjunga musikal och tycker att jag ska söka någon skola i typ skåne som tydligen har jättebra rykte inom musikalbranschen, men jag är skeptisk. Har iof alltid drömt om att få jobba med musikaler, men jag vet inte.
Annars har helgen varit bra. Var hemma i fredags, sen jobbade jag lördag på dagen och såg elemental 6 på kvällen. Jobbade igår också, sen åt jag middag hos farmor och farfar eftersom farfar fyllde år. Det var mysigt. Skönt med lite sällskap också. Hatar verkligen att vara ensam hemma. Eller egentligen inte, men tycker det är obehagligt att vara ensam på kvällarna.
Pratade med Papi i telefon idag, han hade högtalare på så pratade med lillebror, chrille & ellis också. Jag är sjuuukt avundsjuk. Nästa år ska jag åka upp och ta med mig ett stycke vänner och rocka gärnet. Då jeflar.
Veckan är rätt fullspäckad också. Fast det är bra. Då hinner jag inte vara så himla mörkrädd.
Imorrn är det linedance, på onsdag ska jag och Ida på bio och på torsdag vet jag inte, men det löser sig. Sen fredag och lördag så jobbar jag och på söndag kommer familjen hem, då ska Jennie och sötstina komma och äta middag här också. Stina är typ det enda barnet som jag gillar. Världens goaste unge! Alltid glad och kramig. Bäst helt enkelt, och Jennie har ju en till bulle i ugnen. Hoppas den blir lika glad och mysig.
Nu ska jag sova gott folk, måste orka plugga till hi-provet imorrn!