29/8

Dagarna går framåt. Har lyckats lägga om mitt schema lite så att jag inte slutar så sen på torsdagar i början på terminen ialf. Typ vid 15 blir det nu, istället för 18. Det är bra. Matten kommer nog vara ett ganska stort ämne det här året. Måste börja plugga det hemme t.o.m. :/, inte så kul, men vad gör man inte. Svenska läxa till på fredag också. Och måste komma igång med projektarbetet. Skitskitskit. Ikväll börjar linedancekursen också. Hoppas det går bra. Får ialf pengar för det. Kommer få ca. 4000 till jul bara för att håla linedance 3 timmar i veckan. Shit pommes alltså.

I helgen är det utgång med Ida, Lise, Malin, Hebing och Erica. Det ska bli kul. Länge sen jag var ute nu, och jag är ju typ inte ledig så många helger. Inte förrns i mitten på september någon gång, då är min första helt lediga helg. Det suger.

Har köpt tågbiljetterna till Gbg också. Ida och jag ska se Kent. LOVELY! Längtar så sjukt mkt. En av de få saker som gör att jag längtar till November. Det är bajskallt! JÄVLA SKIT! jag känner mig som en isbit :/

25/8

Första helgen efter lovet. Shit alltså, känns redan som om jag har gått i skolan i hundra år och aldrig haft lov. Det  var ingen mjukstart i år inte, men det är lugnt. Jag överlever.

Ska jobba i helgen också, 10-17 både idag och imorrn. Ikväll kanske Frida kommer hit och äter och imorrn kanske Nahla. På måndag har jag ingen skola, men ska jobba hos mami istället. Jag gillar att ha en inkomst. Sen är det ju skola. Ska jobba rätt mkt tills mitt sommarjobb slutar ha helgöppet för säsongen. Är ledig var tredje helg fram till sista helgen i oktober, fast i oktober jobbar jag bara 10-15. Ska försöka skaffa ett jobb inne i stan också, där jag kan jobba de dagar som jag slutar så tidigt. Det skulle vara bra. Pengar är alltid bra. Speciellt eftersom jag måste lägga undan pengar till Usa-studierna. Både till att betala skolan och sen så vill jag ju gärna ha lite fickpengar också.

22/8

Pratade med Nahla nyss. Känns lite bättre. Stackarn, hon får alltid sitta där i telefon och känna sig hjälplös när jag ringer, men det är så bra. Allt släpper när jag pratar med henne och sen mår jag bättre efter. Hoppas bara att hon förstår det så att hon inte går och oroar sig.
Hon och Karin ska flytta till Göteborg också. De ska titta på en lägenhet snart snart. Det känns lite sådär. Ensamt typ, men det är bra också. Då vet jag att det alltid finns någonstans dit jag kan fly för att få vara ifred. Inte bry mig om vad som händer i sthlm. Och med mitt schema så kan jag vara där 4 dagar i sträck. Underbart. Någonstans dit jag bara kan fly. Det är så det ska vara.
Fan. När det är bra hemma så är det alltid något annat som inte funkar.
Pratade med Jenny idag också. Har ju fått hör att jag med min "perfekta uppväxt" mår dåligt för att må dåligt. Destruktiv lixx, men den som påstår det har inte frågat om min underbara perfekta uppväxt. Det känns sådär, måste prata med denna om det. För det känns jobbigt att hon tror det, även om hon bryr sig om hur jag mår. Min uppväxt har inte varit så perfekt som många tror. Hur bra är köpt lycka? Det finns en anledning till att jag shoppar när jag mår dåligt, jag är uppväxt så. Man köper lycka och kärlek. Så är det inte nu längre, men det sitter i lite.

Pratade med Emmi förut också. Hon gör mig glad. Det är lixx... så bra bara. Hon sitter och säger att hon aldrig skulle göra så mot mig, och jag tror henne. Väldigt mkt. Så glad att vi har kommit nära varann, även om det inte blev förrns efter vi slutade gå i samma klass.

Dagens rätt är lätt Nahla, Emmi och Jenny.
Vad skulle jag göra i skolan utan Jenny? de skulle inte gå. Och nu har de särat på oss på flera lektioner, hur ska det gå?! Min trygghet i skolan lixx. De funkar bara inte.

Ett rörig inlägg, jag vet, men jag orkar inte tänka mer idag.

22/8

Har kännt mig lite dissad och utanför de senaste dagarna. typ. Men det går väl över I guess.
Skulle gått till baba, men det går inte. Finns ingenstans där jag kan sova, typ. Och jag har ju börjat skolan så det är inte som om jag kan ta första bussen hem imorrn och sova halva dagen direkt. Känns lite segt. Nahla ska dit också. Shit alltså. Har tänkt på hur segt det kommer att bli i skolan utan henne. Tur att jag har Jenny ialf <3.
Har ialf fått bästa schemat i skolan. Tur det. Ledig måndagar, slutar halv elva typ på onsdagar och kvart över tio på fredagar. Helt galet. Jag ska söka jobb och försöka jobba så mkt som möjligt.
Känner mig lite deppig just nu, skolstart och lite utanför typ. Inte så kul. Besöka den nya skolkuratorn snart? Det blir nog så.

21/8

Det var länge sen jag skrev nu. Det har inte hänt jättemkt direkt. Har hunnit träffa mina bebisar.
sen har jag varit ute med Ariel med Melissa också, det var najs. Snacka om semester. Piercade naveln också, men den blev infekterad och skit så var på east igår och var tvungen att ta ut den. Men men, kanske får sätta in den igen nästa vecka. Hoppas på det.
Och idag börjar skolan också, skit alltså.
image13

image14



9/8

Jag orkar inte skriva ett långt meningsfyllt inlägg här. Jag är bakis, hade underbart roligt igår. Middag på mysingen först för Helena fyllde 18, sen in och möta Ida på tåget och sen susse, frida och madde inne på söder. Baba för hela slanten. Det var chill, jag har fått prata av mig med Sus igen. Det är bra. Har fixat nya naglar också, och imorrn är det drop-in på east, så antagligen så har jag en tatuering imorrn kväll. Lovely!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Baba med vännerna, och träffa Nahla. Nahla gör mig alltid glad <3
Vad gjorde du kl 08 imorse? sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? läste andras bloggar
Det sista du sa högt? "men det var ju bara du"
Det senaste någon sa till dig: "Hejdå, vi ses på söndag"
Vad har du druckit idag? vatten, och cola.
Vad var det senaste du åt? choklad
Vad var det senaste du köpte? mat
Vad är det för färg på din ytterdörr? vit
Vad är det för väder hos dig nu? disigt, sol och moln.
Godaste glassmaken? ben & jerry's cookie dough
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? njaä
Sover du tungt? ibland
Drömmer du mardrömmar? det händer 
Trivs du med ditt jobb? Till och från, mest från.
Favoritklädsel? klänning
Favoritlåt just nu? I don't know how to love him & high on you 
Vad ser du om du tittar till höger? kuddar
Vad gör dig glad just nu? Vännerna, och att jag kanske ska tatuera mig imorrn
Vad ska du göra härnäst? Träffa frida, susse och madde
Höger eller vänsterhänt? Höger
Humör just nu? bakistrött
Favoritgodis? choklad
Kläder just nu? "Jesus is my homeboy"-tröja & hard rock shorts
Sommarplaner? sommaren är snart slut, men det som är kvar är tatuering och ariel.
Hur många kuddar sover du med? 5
Spelar du något instrument? Jag försöker spela piano, men jag är sämst
Morgon eller nattmänniska? Natt
Vad är viktigast för dig? familj och vänner
Är du kittlig? ja
Snarkar du? Ibland
Stjärntecken? vattuman
Äckligaste insekten? spindel
Stökigt eller välstädat? Stökigt
Längtar du mest efter just nu? Arielresan där det ska chillas med Melissa

Stina

Stina

2/8

6 dagar till, sen är jag fri i 9 dagar. Underbart!
Ska försöka boka tatuering nästa vecka, hoppas på att Frida och Susse ska kunna boka åt mig, annars får jag försöka hinna med det på torsdag. Det löser sig.
Jag har världens bästa pappa! Idag lyckades han fixa fram 2 st biljetter till Kent i Göteborg den 24 november. Utan att jag typ behöver betala 2000 kr/st. YES! Lycka. Kent alltså. Blir fjärde spelningen nu. Gillar dem fortfarande lika mycket. Jag lyssnar inte på dem så ofta, det går lite i perioder. Men jag tror de flesta har ett band som de känner lite speciellt för. I mitt fall är det kent dårå. Älska älska <3
Vill vara ledig och umgås med vänner nu. Sommaren har bara försvunnit. Poff sare.
Nästa vecka ska jag jobba fram till ons, då ska jag fira Helena 18 år, sen ska jag träffa Susse och Frida och chilla på Baba. Det är najs. På tors ska jag äntligen fixa mina naglar, och sen ska jag träffa Jennie, Stina och min nya bebis! (läs Jennies 1 månads dotter). Stina är ett av de få barn som jag tycker om. Gullebarn alltså, hoppas den nya bebisen är lika snäll och söt. Stina var värsta ängeln när hon var liten, och är fortfarande. På fredag ska jag antagligen träffa Madde på kvällen, saknasakna. Sen på helgen vettesjutton. Ta det lugnt typ, för sen är det ju dags att segla Ariel med Melissa. Kommer bli underbart, hoppas bara att det blir fint väder!