29/5

Det här är nog den längsta dagen hittills i år. Shit. Jag är helt slut i både huvud, kropp och framförallt rösten. Har repat musikalen mellan 9-19 idag. 10 timmar people. Det blir rätt mycket.  Imorrn är det premiär också lixx :/. Hoppas det går bra.
Håller på att få spader på vissa människor, man kanske ska kunna grejjerna själv innan man börja tjata om att "det är slutnummret och det måste vara bra blablabla", då kanske man inte ska stå och överrösta alla andra som sjunger när man själv sjunger fel stämma? Eller har jag fel?
Blir bara så trött. Det är rätt mycket att sätta upp en musikal såhär, inte många som har hållt på med större produktioner tidigare. Tur att det finns några som har lite rutin. Annars hade jag defenetivt fått spader och ställt mig och skrikit. Usch.

Annars så har det inte hänt så mycket på senare tiden. Har träffat Susse, mad och frida lite och annars mest pluggat. Är klar nu ialf, nästan. Har svenskan kvar, men har 2 lektioner kvar att jobba med den på. Det är skönt.

Imorrn är det premiär på musikalen som sagt, musikal ons-tors + Ida studen och slutskiva på torsdag. Sjunga på Nalen på fredag (95 kr och det är kl. 17.45 för den som vill komma), sen Nalen igen på lördag (95 kr och det är kl 21.00 för den som vill komma).
Well people, har inte så mycket mer intressant att berätta just nu.

Kan dock göra lite reklam:
5 juni har vi rock-kväll med sommartema på gården. Det kommer finnas tävlingar och fina priser. Allt börjar 18.00 med grillning, lite turneringar och sånt. 21.00 går första bandet på och vi håller på till ca. 00.00. Var så välkomna.
Allt äger rum på Dalarö Fritidsgård och vi har sommartema så kom i lite fräsiga sommarkläder!

23/5

Hej folket.
Idag är jag något gladare, trots en bultande huvudvärk som jag har haft hela dagen. Gick upp 8 imorse och insåg att jag har hela förmiddagen ledigt. Pratade med Frida igår och undrade om hon kunde klippa mig på förmiddagen (hon klagade så på mitt slitna hår i måndags). Hon sa att det kanske gick, jag kunde åka in och kolla. Så det gjorde jag, och så klart så fanns det plats för mig. Wohow! Det är jag som är festen. Blir klippt av kungen som snor allt mitt hår. Attans alltså. Vill bara att det ska bli långt så att jag kan göra något coolt av det.
Åkte efter det ut till Dalarö för att ha butiksgenomgång och brandövning på jobbet, nu är jag proffs. Fick träffa den mysterious Alex som jag och Maria länge undrat vem det är. Det var en trevlig prick. Maria tyckte han var barnslig, men jag tyckte han var kul ^^. Det blir nog najs. Upptäckte dock att vi inte jobbade så mkt samtidigt i sommar, det suger juw. Hoppas Maria behöver byta någon helg. Åt middag med jobbet efter utbildningen. Vi åt på Bellevue. Jag fick stekt zucchini med parmesanost på, stekta grönsaker och en typ potatisbulle med feta i. Det var himla mumsfillibaba.
Sen såg jag Grey's som äntligen är ikapp mitt tittande. Tänkte även sätta mig in i Lost snart, ska få låna säsong 1 och 2 av min chef. Någon som känner för att ha maraton med mig?
Imorrn är det redovisning och konfrontering av nk-lärarna. We'll se how it goes. Pallar egentligen inte bry mig, som vanligt. Det löser sig. Snart är det sommarlov. Bara typ 3 veckor kvar. Lovely.

22/5

FITTCPHELVETSJÄVLASKIT! Ursäkta uttrycket.
Såhär ligger det till. Jag åker hemifrån klockan 6 på morgonen, efter att ha kommit hem halv elva och kommit i säng 1 dagen innnan, och tar mig till jävla Tullinge för att promenera 1 mil till Lida whateverplace mitt i skogen.
Väl där händer ingenting, vi får knappt någon info. Jag, Jenny och M-C tänker "nej, men här blir inga barn gjorda" så vi drar med en tidigare buss och missar ett moment där vi ska gå och kolla på stationer där i skogen som andra elever som inte satsar på Mvg (inget ont mot dem såklart!) har gjort. Vi är trött och småsjuka och behöver plugga så vi drar. Sen nu berättar M-C som har pratat med vår vän Helena som var kvar att då har lärarna sagt ashögt till alla att de som gick tidigare kan inte få MVG på kursen. URSÄKTAMIGVA?! för att jag inte tittade på andra elevers stationer där vi typ skulle gissa "vem äter mig" och titta på en bild av en myra. Det suger. Jag ska tvinga Nicklas att visa exakt vart i kursplanen det står att jag inte kan få MVG för att jag missade det. För jag har pluggat som ett as och är sjukt stressad. Jag är så stressad så jag kommer att kunna klämma fram några tårar för att få lite medlidande. FANHELVETEOCKSÅ! Jag behöver (okej kanske inte) det där MVG. Jag vill ialf ha det. Jag orkar inte mer. Och nästa vecka är musikalbajset också. Egentligen orkar jag inte ens. Kul att vi är så stressade så vi inte orkar tycka det är kul längre.

Annars var gårdagen rätt bra, hade uppspel och det gick hel ok. Linn, Frida och Madde var där och kolla. Då blev jag glad :).

Nu ska jag skriva klart ännu ett fittarbete och sen typ.. ta livet av mig. Skämt å sidor. Jag orkar inte mer. 

20/5

Kan inte fatta att helgen redan är slut. Jag hatar det. Har inte alls fått så mycket gjort som jag har tänkt mig, men det får gå ändå. I fredags var det fest hos Joanna för henne och Linn, det var nice. Inte så jäkla mycket drag, men ändå. Det var trevligt. Saknade Frida, men det var ju faktiskt lite roliga människor där :). Tänkte gå hem vid 3 när ett gäng skulle på efterfest hos Marcus, men halvägs hem möter jag Carlbark, så jag vände och gjorde sällis till Marcus ialf. Var där till kvart över fem. Spelade Texas hold'em och jag vann! moahahaha. Jag är bäst. Vi mötte tidningsbudet på väg hem. Hon åkte rökandes förbi och hälsade "morrn", vi orkade knappt svara. Dukade i säng vid 6 på morgonen.
Igår gick jag upp vid 11-tiden och åt frulle och slappade. Sen pluggade jag faktiskt. Kände mig så himla duktig! Är nästan klar med engelskan nu. Däckade vid 23-tiden någon gång och sov till 10 imorse. Det var underbart. Pluggade även idag. Mest Israel/Palestina konflikten. Historia-arbetet om det ska vara inne på onsdag och samhällsarbetet om det ska vara inne nästa måndag. Dags att börja kanske? Har skrivit inledningen på historian ialf. Det känns bra, men borde skriva typ hela avhandlingen innan jag går och lägger mig. CRAP!
Ska ialf möta Jenny i skolan imorrn vid halv elva trots att jag har 1 lektion bara, och den börjar halv fyra! Men vi måste till plugga och åka till stadsbiblioteket och lite sånt. Ska även ha konsert på kvällen för dem som vill komma. Helt gratis på Rytmus, den börjar 18.00.
Nu ska jag ta mig i kragen och skriva avhandlingen på historian. Jag fortsätter rapporteringen någon annan dag.

17/5

Har jobbat idag. Det gick bra. Det var mer folk än det varit innan, det var najs för då blev det inte så dött som det brukar. Sen jobbade typ alla mekaniker också. Haha. Maria har fortfarande inte träffat någon av dem :O, jag har träffat typ alla. Jag tycker att de springer där jämt.
Efter jobbet bar det av hem till Susse där även Mad och Paula var. Missade Frida som skulle hem till Stallarholmen. Det var tråk. Jag saknar henne, och hon kommer inte imorrn för att hon ska iväg och gå på bajs. Det suger, men hon kommer hem på söndag igen.
Iallafall så fick jag spela det berömda SoR-spelet som Susse införskaffat, och jag erkänner: Jag är ohjälpligt fast! Det var hur kul som helst. Var länge sen jag spelade tv-spel. Jag hade vaersta skillz när jag var mini, men det kommer nog tillbaka.
Åkte hem och åt middag, för att återvända upp till dalarö och Mads hus denna gång. Susse och Erika var även där. Jag och Mad var osociala och spelade, det var bäst. Snackades lite om morgondagen, förhoppningsvis blir det lyckat trots mycket folk + litet hus + att jag tröttnar på vissa människo, men ja. Det blir nog najs ändå ska ni se. Jag är ju ialf ledig på lördag, lovely. Söndag med. Maria och Alex ska jobba ^^. Yey. Men måste som tidigare nämnt plugga. Det kommer aldrig gå, men jag måste försöka. Peppa mig någon?
God natt.


13/5

Ännu en helg har försvunnit, och det känns som vanligt som den har varat i ca. 10 minuter. Vart tar tiden vägen?
Idag har jag jobbat, det var okej. Väldigt lite folk och så, så ägnade mig åt att ögna igenom lite av våra tidningar.
När jag kom till jobbet så upptäckte jag och Helena (min chef) att butiken var fylld av FÅGELBAJS! EUW sa jag och så var vi tvugna att städa och rensa bort tröjor som bajsfågeln hade smutsat ner. Vi hittade dock inte den boven, förrns den vid 2-tiden helt sonika spatserar genom verkstaden och in i butiken. Jag och Kaj var dagens hjältar och lyckades jaga ut fågeln, som förövrig var en skata, genom dörren. Yey! Fågelbajs är snusk!
Sen kom mamma och hämtade mig och jag ägnade resten av den alldeles för korta eftermiddagen åt att vara otroligt ineffektiv. Sedan bar det av till hallen där vi ägnade oss åt en och en halv timmes linedance. Är faktiskt lite trött i benen. Antagligen för att jag inte pallade stretcha. Well well.
Veckan kommer bli låååång. Skippar alla lektioner förutom spec.ens. imorrn så börjar halv fyra typ. Ska vara hemma och plugga på förmiddagen fram till 13 någon gång. Sen ska jag till handen och sola innan jag åker in till skolan. Sen måste jag ägna kvällen åt att plugga. Tisdag så är det en lång dag med bara teoretiska ämnen. Ska göra klart naturkunskapen och engelskan då. Hoppas jag hinner klart samhällen imorrn. Sen så är det ju Lises studentskiva vilket ska bli grymt, jag och Ida ska förfesta i hennes lägenhet innan ^^.
Onsdag har jag sånglektion typ 10 på morgonen, fick mail av Jill igår. Crap tänkte jag, annars hade jag inte börjat förrns 14.00. Attans. Men sång är ju kul ialf. Synd bara att jag kommer att vara så bakis.
Torsdag är det jobb 10-15, sen ska jag jobba med historiaarbetet hela eftermiddagen/kvällen. Ska kolla om Frida har tid och träffas också, hon åker ju iväg sen :/. Sen Fredag jobbar jag 9-18 och sen är det Linn och Joannas 18-årsfest. Det kan bli najs. Måste bara tänka ut den perfekta outfitten. Gud vad jag älskar kläder.
Lördag och Söndag är det plugg, plugg och åter plugg som gäller. Kanske träffa Nallebörnarna också, och linedance avslutning i vh söndag kväll. Shit. Om jag följer min planering kanske jag hinner klart med mina arbeten i tid. Hoppas hoppas!
Jahapp. Nu behöver jag inte blogga på hela veckan egentligen ^^, kommer jag bergis att göra ändå dock.
Tillsvidare.

12/5

Jag hatar att våra lärare inte kan planera så allting kommer samma veckor. Jag har kommit till den gränsen att jag har så mycket att göra så jag vet inte vart jag ska börja och skiter i allt istället. Det suger.

Idag är det konfirmand dax ialf. 11-14.30 ska vi hålla på. Vi ska mest planera deras konfirmation bara. Så det är rätt lugnt. Sen ikväll är det AFI med Emmi <3. Lovely. Har längtat i flera månader typ!
Igår var Idas vernissage förövrigt. Det var grejt. Hon sålde rätt mycket tror jag. Ingen ville köpa "Clown", det var min bild. De tyckte att jag såg för ledsen ut. Kewl kewl, men det var ju lite det som var meningen. Fick äntligen träffa lillhunden Doris. Fick sitta valpvakt medans Ida sprang runt och var värd. Det kan vara den sötaste hunden som finns! Hon har överbett ^^, det var soet.
Imorgon är det arbete också, samma tors-fre nästa helg. Lör-sön blir det plugg. Usch, men jag måste. Jefla arbeten! Tisdag är det skiva ialf, ser grymt mycket fram emot det. Lises är det . Jag och Ida ska till henne lägenhet och föra innan, det blir najs.

8/5

Jag är så fruktansvärt trött på skolan. Jag orkar inte. Sov mig igenom hela Engelskalektionen idag. Bajs. Måste börja på alla jefla arbeten. Kommer skita sig, jag bara vet det.
Sen är jag så trött på "vänner" som tar kontakt med en när de behöver något, och det bara när de behöver något. Hur kul känns det lixx? Typ: "martina, kan du fixa cider till mig" svaret blev nej. Eller typ: "jag ska ha fotoprojekt i 3;an, får jag ta bilder naken på dig?" eeeh?! va?!. Typ NEJ! Jag tröttnar. Jag har tappat bort alla riktiga vänner. Jag vill ha det sådär fint som Madde, Susse och Frida har det! Jag är lite avis på er måste jag erkänna, men ni är riktiga toppentjejer. Blir alltid lika glad av att träffa er!

Men men, kan ju berätta lite mer positiva saker också.
Ska på Lises studentskiva på tisdag, Lovely! Sen jobba tors-fre, pengar. Sen fredagkväll ska Linn och Joanna firas på 18-årsdagen. Det kommer bli topp! (kommer sakna dig Frida! Hoppas allt går bra, kommer att tänka på dig.)
Sen har jag konsert 21/5 i min skola. Väldigt gratis och säkert bra. Jag ska sjunga lite no dobt och så.
Sen 30-31/5 så har jag musikal, inte gratis, men prisvärt. Sen 1/6 är det preliminärt att jag ska sjunga på rytmusfestivalen. Det kan ändras, we'll se.
Juste, ej att förglömma. Invigning av Idas vernissage på fredag. Bara inbjudna, den öppnar oficiellt på lördag. Så alla som vill se lite abstrakta porträtt (bl.a. på mig) kan bege sig till bageriet på Dalarö.

Imorrn är de 2 första lektionerna eget arbete också. Efter det är det lunch, så behöver inte vara i skolan förrns halv två. Love! Samma sak nästa onsdag vilket är grejt eftersom jag som sagt ska på skiva på tisdag.
Tillsvidare kära bloggläsare (och ni får gärna göra er påminda genom att kommentera!)

6/5

Hej kära bloggläsare. Nu var det länge sen jag skrev.
Har spenderat den senaste veckan i Polen med mina konfirmander, det har var otroligt trevligt och mysigt.
Shopping, lekar och trevlia kids. De som bodde i mitt rum skötte sig exemplariskt och jag är otroligt stolt över dem. Det var bara 2 som var tvugna att ringa hem. Färre än vad jag väntat mig.
Stutthof var gripande för förstagångsbesökarna, vilket jag verkligen kan förstå. Det var faschinerande att komma tillbaka igen. Jag lärde mig ännu mer den här gången än när jag själv var där som konfirmand.
Interna skämt under resan:
"Knopps menaja ><"
"Nalleböööörnen, kom nallebörnen"
"ACHTUNG ACHTUNG"
och ett par till, men jag orkar inte skriva. Ingen förstår ändå.

Kom hem i fredags och spenderade kvällen hemma med familjen, det var skönt. Sen igår var det dags för min debut inom linedance tävlande, och jag vann. Visserligen bara 3 i min klass, men med tanke på att jag lärde mig den ena dansen dagen innan jag åkte till Polen och kom hem dagen innan tävlingen så är jag ganska stolt.
Sov hos Bettan igår, det var lite misslyckat. Hon somnade typ halv elva så jag kollade på film själv. Sen så fick jag typ en filt när jag skulle sova så låg och frös hela natten.
Fick ialf se min efterlängtade "Den lilla sjöjungfrun" imorse. Jag älskar Disney!

Snart är det dags för linedance, det ska bli mys. Hoppas det kommer fler än förra gången, då var vi bara 4 stycken. Annars ska vi sluta för terminen typ. Det är ju tråkigt, men då får jag ialf hela söndagarna för mig själv.
Just nu borde jag verkligen sitta och plugga eftersom om 2 veckor så ska 2 stora arbeten vara inne, och jag har inte ens börjat. Det är slutarbete i både historia A och samhälle B, det suger ganska stenhårt.