28/12

Är inte vidare pepp på att jobba idag. Har varit grymt förkyld sen julafton så skulle egentligen behöva vila, men vad gör man inte för pengar. Gillar ju att jobba egentligen. Sitter på lunch just nu. Det är skönt. Måste snart börja igen.

Antagligen utgång ikväll. Antingen med Linn och gänget till Harry, eller med Emmi till 90's. Det blir kul vilket det än blir. Ska försöka ta det lugnt så jag inte bli sjukare än vad jag redan är, det vore ju inge roligt. Har inte så mycket att säga egentligen. Det händer inte så mycket i mitt liv. Jobbar mest, inte mycket annat. Måste förbereda mig för usa-resan och dessutom läsa ut en engelska bok + antingen en kafka eller woolf roman. Har inte ens börjat. Ska vara klart tills skolan börjar. Well well. Tar tag i det någon annan dag.

Over 'n' out.

24/12

Jag fattar ingenting. Julafton. Helt knäppt. Tiden bara rusar iväg med en. Jag gör så mycket så jag inte hinner stanna upp och tänka, och när jag väl stannar upp och tänker blir jag knäpp. Jag hatar det. Har jobbat 7 dagar i sträck nu. Har varit helt okej, lite tröttsamt bara. Julafton idag = bara typ en vecka till nyår. Det är också knäppt. Vill fira nyår med typ 1000 olika människor. Har halvt om halvt lovat ett par stycken på olika håll. Dåligt av mig. Nu kommer jag få problem att välja vilka jag ska vara med. Har en inbjudan till fest, men tror inte att jag väljer den för jag kommer vara jätteyngst av alla och sånt hatar jag. Känner mig så oerfaren och blyg då. Andra alternativ är bojkott med Ida, vilket är lite lockande men jag är jävligt sugen på att festa också. Fan. Joanna, Linn och Maria vill att jag ska vara med dem. Jag vill vara med Fridakungen. Får lite dåligt samvete mot alla andra, men hey. Måste ju fira nyår med dem som jag själv vill. fan. Tänk om man kunde vara på flera platser samtidigt?

Är iallafall nöjd med årets julklappsinköp. Färre än vanligt, men bättre. Jag är kung. Hoppas att jag får schyssta julklappar också. Absolut kvalitet före kvantitet. Jag har önskat mig en macbook, det är typ allt. Hoppas hoppas hoppas. Skulle vara så najs.

Åååh, är lite nervös för jobbet också. Jag menar. Alltså. Alla kommer ju inte få vara kvar :/, och jag är den enda som går i skolan vilket gör mig mycket mer begränsad än alla andra. Trivs så jävla bra bara! Vill verkligen vara kvar. Fast det är flera grejjer som är lovande dock. Butikschefen har bett mig skriva ner när jag kan jobba i vår (hon har bett flera, men ändå). Har lärt mig att banka också vilket är jättebra att kunna. Typ sånna grejjer. ååååh! Jag vill!

Vi får se vad livet har i beredskap. Nytt år, nytt... liv? fan.

10/12

Idag har jag fått en liten ego-boost, så då tänkte jag passa på att skriva.
Ego-boost #1: Mina medarbetare hoppas att jag får jobba kvar nästa termin (nu jobbar jag extra, och det är inte säkert att man får vara kvar efter 31/1)
Ego-boost #2: En av mina medarbetare tycker att jag skulle passa som ungdomsledare (som jag planerar att utbilda mig till) för att jag skulle vara en sån bra förebild.
<3 alltså.

Har även sett Bettans julshow, duktiga lilla flicka. Jag blev stolt! (det var ju trots allt jag som pushade henne mest att välja dans ;), typ)

Personalmiddag imorrn. Det blir najz äzzzzz. Och på fredag ska jag luncha med fridakungen, det blir bra. Det var länge sen och jag saknar henne. Synd bara att det inte fanns någon plats så att jag kunde fixa håret. Det hade varit najs. Nu ser det ut som skit. Måste tona det.

2 veckor till julovet, typ. Och nästa vecka har jag inga som helst planer på att gå i skolan, det är lovely.

2/12

Klagomål på uppdateringar alltså. Dåligt, jag är bäst. Har bara inte så mycket att skriva. Eller, jo det har jag, men jag orkar bara inte. Kent var det bästa någonsin. Har träffat Fridakungen och Sussekungen, träffat Emmi och chillat på theodoras och det är redan December. Det är stressande. Jag har börjat med julklappsinköpen men är långt ifrån klar och vet inte när jag ska fixa det.
Well well. Kanske orkar uppdatera på riktigt någon gång snart.