21/11

Helgen har varit chill, det har varit skönt. Jobbat lagom mycket med världens trevligaste människa. Söndagen var jättskön. Kikat på film med Ida också, och träffat Melissa. Mysigt.
Var ledig hela måndagen också, ägnade tiden åt städning. Det behövdes. Skippade skolan idag, jag är så trött på skiten. Onsdagar är meningslösa, förutom när jag jobbar. Jobba är najs.
Möte med kyrkan ikväll, det är också najs. Har börjat peppa för stuh redan. Ska vara där på min födelsedag ^^, I like. 3 dagar kvar till Kent. Då ska jag koppla bort ALLT! speciellt livenight, men det är också över snart. Skitprojekt alltså.
Är på jobbet men börjar inte förrns om 40 minuter. Funderar på om jag ska gå och köpa lunch nu så slipper jag göra det på rasten sen.

17/11

Tekniskt sett tycker jag nog att det är 16/11 fortfarande, men klockan är efter 00.00 så då är det ju 17. Well well.
Ska jobba lush hela helgen, det blir najs. 13-17 lördag och 12-16 söndag om någon känner för att hälsa på (A) ;). Kanske ska träffa mel imorrn <3. Bada lite käka lite mysa typ. mami och papi åker ju på linedancekryssning.
På söndag vill jag åka på taizémässan i Kista, men bara om jag får sällis alltså.

Veckan har varit lång, tur att det äntligen är helg. Skola, jobb, skola, handla tyg till livenight osvosv. Idag har jag ägnat åt att hänga på gymnasiemässan med Elisabeth och terrorrisera Isabella, den fisken. Det var najs. Sen en sväng förbi Bettans hus och hämta grejjer för att sedan bege oss hem till mig och svulla tacos med min familj. Sen var vi snälla och bjöd på våran Ben and Jerry's glass. Det tog i, men de fick smaka. Chipsen orkade vi inte efter allt gott, så dem kan jag och Melissa smälla i oss imorrn, moahahaha.

Bara en vecka kvar till kent. Jag ser fram emot det så sjuuuukt mkt, ser inte fram mot livenight dagen efter. Det får funka helt enkelt. Efter det är det mindre än en månad till jullovet. YES! Jag behöver lov, nu! Är trött på skiten. Snart ska det prova studentmössor och sånt skit också. Det blir bra. Jag vill bara sluta. Ha det överstökat. Jag vill gå vidare med mitt liv. Rytmus känns som en enda stor stillastående punkt i mitt liv. Jag utvecklas inte mycket som person i skolan, det får jag sköta utanför. har inte skaffat många nya vänner som kommer vara kvar resten av mitt liv. INGENTING! jag blir så trött.

12/11

JÄVLASKITHELVETE! hela mitt inlägg togs bort. Jag får skriva igen. Blir säkert sämre.

Det blev inget 90's i fredags, blev tjejkväll hos susse istället. Det var lovely, vi spelade singstar samtidigt som vi drack cola och käkade chips. Kändes som om man var 12 igen. Det var skönt. Otroligt trevligt sällskap må jag säga. Åkte hem tidigt eftersom i lördags så vankades det arbete. Det var trevligt. Vi klarade tredje budgeten. YEZZZZ. jag är kung.
Efter jobbet bar det av till Smådalarögård där det vankades jubileumsmiddag till DSK's ära. Det var trevligt. Spenderade kvällen mestadels med Ida och Tom. Det bjöds också på liveband och mitt favoritvin: Gratis vin! Underbart. Kom hem sådär lagom tidigt vid halv tre. flera timmar tidigare än vanligt!
Spenderade sedan hela söndagen liggandes på soffan. Det behövde jag. Underbart skönt var det. Kollade på dåliga serier och bara var.
Idag har varit lite mer produktiv, om än inte mycket. Åkte in till stan för att möta upp nahla och få lite grejjer som jag lämnat hos henne, sen bytte jag min feliga kalender för nästa år så nu har jag en som är rätt. Sen köpte jag en present till födelsedagsbarnet Bells också. Tror att hon gillade den.
Var hos henne hela kvällen och umgicks med kusinerna.

Har även kollat på Grey's fram till avsnitt 6 säson 4. Lovely. Jag <3 Grey's! Bästa serien på jorden.
Imorrn är det skola igen. Hatahatahata.


7/11

Jag är sämst på att uppdatera som vanligt, men det är bara för att det inte känns som om något är värt att skriva. Sämst. Vi fick leverans på jobbet idag, det är lika jobbigt varje gång. Fast det var nog värre än vanligt eftersom leveransen var gigant för att vi laddar inför julrushen.

Btw så är det 90's igen på fredag. Lovely. Det är jag, Ida, Emmi och lite random människor ska med. Det blir naaaaaajs.

Har införskaffat nya skor också <3. Vinterskor faktiskt. Underbart söta fodrade stövlar med blommor på. Lovely. Snart är det helg igen. Redan lillördag. Och jag är ledig söndag-måndag. Shit. Jag har inte varit ledig utan saker inplanerade på så länge att jag har glömt vad man gör då.

1/11

Ny månad, tjoho. Det är fortfarande lov, tjoho. Ikväll ska jag och Jenny ha spa-kväll, tjoho!

Helgen har varit lugn efter fredagen, det har varit skönt. Jobbade i måndags, och igår och idag också. Det är alltid lika trevligt. Alla julprodukter har kommit <3 YEZZZ! Lovely. Snow fairy ftw. Det har varit toppen. Maria har kommit hem från England också, så najs. Synd att hon åker på söndag igen. Träffade Frida och Susse i söndags, det var lika trevligt som vanligt, mins små sötizZzZzaaaar ^^. Utgång imorrn? Maybebaby. Starlight express på söndag med familyn, sen kanske till sumpan på spelning. Vem vet. Sen är lovet typ slut. Det suger. JAG VILL INTE TILLBAKA TILL SKOLAN! Tur att jag är ledig på måndagar ialf.
tjoflöjt.