24 November

Det här var den längsta helgen på länge alltså. I fredags var det Missions Banquet som hade tema High School cliques. Jag var emo, och jag var bäst. Såklart. Vid vårt bord hade vi 1 emo (jag), 2 punkare (Erin och Mandy), the socially akward kid (Keri), den franska utbytesstudenten (Sammy), nörden (Cory), Dramaklubbens ordförande (Amanda) och mitt bland alla randoms "the rich kid" (Scott). Komiskt. Hade supekul och det var massa bra sketcher. Yää.
Lördag började med körrep 10-12.30. Skulle egentligen slutat 12, men nej. De drog över. Sepen. Sen gick ialf jag, Ashton, Cristin, Brittany, Cory och Amanda och såg Twilight. Den var bra fast förvirrande. Ska nog läsa böckerna. Då kanske jag fattar. På kvällen gick jag, Cory, Amanda och Sammy och såg på teater också. Down the Road hette den. Handlade om en seriemördare som några intervjuar i fängelset. Den var bra.
Söndag var lååång. Kör hela dagen och konsert på kvällen. Sepekör, men har sista konserten nästa vecka sen är jag klar för den här terminen. Yess. Och idag är det 3 veckor kvar tills jag kommer hem!

make up



Få gratis Make up, bara genom att vara aktiv. Sssåå braa.

Måste ses!


...

Jag har inga kommentarer:


15 november

just nu är det inte hemlängtan som är jobbig. Det går bra nu. Har vänner, mycket att göra och får snart åka hem. Däremot saknar jag att ha folk omkring mig som vet hur jag fungerar. Som vet att jag är på konstigt humör utan anledning och kan hantera det. Aah. Så ere.

11 November

Jag dricker en Espresso Truffel på Starbucks samtidigt som jag lyssnar på Glas Vegas och pratar med Thesso<3. Låtsas som att jag är i Sverige och snart kommer få träffa alla. Det går nästan. Om en månad kommer jag få träffa alla. Är så pepp så det finns inte. Ska hänga med mina fina, ha dread+scrapbook kväll med Thesso. Dricka mig full var och varannan dag och ha allmänt trevligt i en månad. Jobba på Lush också förstås. Kommer bli världens bästa jullov.

9 November

Nyss hemkommen från en underbar helg som jag spenderade i Pearl med Ashton och Cristin. Bio, Disneyfilmer och shopping. Yay. Kom tillbaka 3 par skor, 1 kappa, 1 t-shirt, 3 par stay-ups och 2 pluggar rikare. Yää.
Aah, ialf. Ashton och Cristin är bra. De är som jag. Nästan. De är enäggstvillingar och übersöta. Vi har hur roligt som helst tillsammans. Det var jätteroligt att träffa deras familj. Deras pappa Zan som drar samma skämt som min pappa (ordagrant!), deras lillasyster som jag knappt hörde säga ett ord och deras söta farmor Honey. Åt massa hemlagad god mat och bara hängde. Sånt som behövs. Och jag är välkommen tillbaka när jag vill. Jag tror jag just har hittat min livlina! Alltså, har ju massa vänner och så, men inga som är som jag. Så det här är lixx... en lättnad. Och idag är det bara 35 dagar tills jag kommer hem. Det behövs. Jag behöver träffa mina fina. Frida, Susse och Ida <3. Behöver umgås med alla vänner hemma. Tjejgänget, och Thesso och alla andra också. De människorna som gör mig till mig. Aah. Det blir bra.

5 November

Logiken här är obefintlig. Jag menar. Nu när Obama är president tänker jag fly landet och flytta till Kanada för att han är för liberal. Det är ett litet problem med det där som de inte tänker på. Kanada är mer liberalt än vad Obama någonsin kommer bli. Hejja idioterna.

5 November

Så, dagen efter detta val som det har varit sånt tjat om. Finally. Har inte gått utanför mitt rum än så vet inte vad folk har att säga än. Jag är ju trots allt i den mest konservativa staten i USA, så de är nog inte så lyckliga. Iallafall. Ska absolut inte prata politik. Jag råkade göra det häromdagen, eller alltså, tekniskt sett inte. En kille som fixade min kompis hår var från Israel, och hon sa att hon ville åka dit. Jag sa att jag ville åka till Palestina. Efter det var jag körd. För tydligen så får man inte ha en åsikt om man inte har varit där. Eller jo, min kompis fick, eftersom hon är pro-Israel. Jag sa att jag var pro-peace. Mitt budskap gick inte fram. Jag fick höra massa skitsnack om den Israeliska armén och hur snälla de är eftersom de skulle kunna ta Palestina på 2 sekunder om de ville, men de vill inte döda oskyldiga. För det vill Palestina? UGH! aja. Jag menar, jag har ju nästan klarat mig en hel termin utan att bli nedslagen. Bara 3 till. Typ. hah.
Juste, var på ett random electionparty. Drack lite absinte och champange, de var lyckliga över valet. Sen var arrangören en partypooper och sa ingen alkohol för folk under 21. ugh. Lika bra antagligen. Har hoppat över 2 lektioner idag iallfall. Well, 1 av dem var frivillig, så har bara skolkat från en.
Idag får Frida sitt gesäll brev, och jag är inte där. Bajs. Puss påre älskling! Du kommer vara finast där!

En dagens


En dagens för att mina rosa dr martens har kommit <3, även om man inte ser dem så bra här ><

3/11

Jag har aldrig tid att blogga längre, jag är för cool och populär. eller nått. Haha, men det är bra. Har jag inte ens tid att blogga så har jag inte tid att tänka heller = jag har inte tid att längta hem.
Veckan har varit lång och har pluggat massor, men nu är den över och resten av terminen kommer vara najs. Har haft tid att göra lite grejjer iallafall. I tisags var jag ju på bio. Såg High school musical 3. Jag, Ashton och Cristin dog. Flera gånger. Den är så töntig att den blir kul. I onsdags var jag och såg en barnkör från afrika. Vilken energi. Hade svenska eller amerikanska ungar hoppat runt så i 1 timme hade de dött.

I torsdags pluggade jag 6 timmar i sträck. Det händer aldrig, så jag var rätt stolt! Sen hängde jag med Cory, Amanda, Scott och några tlll. Vi drog ihop ett gäng och hade filmkväll. Såg Black sheep. HAHA! JAG DOG! på riktigt. Alltså, det är en skräckis som är gjord i Nya Zeeland. Den handlar om får. Ett genetiskt expriment går fel så de bli weresheeps (ni vet, som werewolfs). Hahahaha, så när de biter folk så blir folket får. Magkramper på hög nivå säger jag bara.
Fredag, Halloween. jag var bäst. Mina konstverk kan få vara med på ett hörn, och Scott för att han hade tajts. Haha. Jag var en älva. Gjorde coolaste sminkningen, woop woop. Ska lägga upp bild någon gång när jag orkar. Sminkade Erin som var en vampire slayer och mandy & meg som var vampyrer. Coolt blev det. Scott var Peter Pan, haha. Han var en riktig slampa. Han sa att det bästa med Halloween är att man kan klä sig som en slampa och ingen bryr sig. Då tänkte jag på TN. Det var många bra kostymer på Erins fest. Jag drog vidare till ett latinoparty också. Det var najs, förutom att det är 100 grader kallt på nätterna nu så jag är ännu sjukare nu. pfft.
Träffade en snubbe först på Erins fest, vi har tydligen geografi tillsammans. Jag har ingen koll. ialf, han tyckte jag hade coolast stil.. Yää! Sen mötte jag honom igen på latinofesten, och sen IGEN vid frukosten igår. Galet.

Igår var det homecoming game. Jag har ingen riktig koll på vad vitsen med homecoming queens och sånt är, men matchen var bra. Vi vann med 70-14. Stämmningen var fantastisk och jag hade grymt roligt! Efter gick vi till ihop och åt. Det är inte riktigt okej att matcherna är 3 timmar långa.