28/10

Kära vänner;
Nu är det mindre än 50 dagar kvar tills jag kommer hem, så ni kan böra nedräkningen!

Helgen i New Orleans var fortsatt underbar. Har insett att jag och Rachael har mindre gemensamt än någonsin, men vet inte riktigt vad jag ska göra. Banden var underbara, speciellt Dashboard <3. Såså bra. Köpte en väska som är coolast i världen. Ser ut som en rosa bandspelare, och det är riktiga högtalare i!! Så fiiiin!
Kom tillbaka söndag kväll vid halv elva någon gång. Var uppe till 2 och skrev ett utkast som jag var tvungen att ha med mig till en lektion på måndagen. Kommer till lektionen, och den är inställd. Hora. Jag var så irriterad.
Aah, iallafall. Idag ska jag på bio med mina twins! Ashton och Cristin. Så söta. Anime fans som jag :D. Wohow!

Jag håller på att bli sjuk. Dåligt. Blev inte bättre av att jag var på en flag football match igår och det var typ 5 grader ute. På riktigt. Argh. Jag har inga bra vinterkläder med mig. Så snart blir det en sväng för att leta efter en riktigt varm jacka och vantar.

25/10

Äntligen! Ett ställe där jag verkligen känner mig som hemma, som att människorna är som jag. Jag önskar att det kunde vara Voodoo Fest året om varje dag. Hände lite random saker, men det är ju så det ska vara på en festival. Vi kollade på ett urbra band som hette DeVotchKa, mitt under spelningen ställer sig en kille i princip på mig lite snett bakom och utbrister "DEVOTCHKA" i mitt öra. Jag: ?, killen: Har du hört dem förut?, jag (fortfarande lite smått chockad); erhm. nej. Sen kom hans vän och utbrister att hans bror har blivit doktor så det ska kramas och kindpussas och sen försvann dem. Jag, Rachael och Arianne stod kvar som frågetecken.
Såg Joss Stone, Wyclef Jean och Erykah Badu igår också. Så himla bra! jag är så imponerad! Idag spelar NIN och Mars Volta. Jag är sjukt pepp. Synd att jag håller på att bli sjuk bara. Har ont i halsen och ont i huvudet. Inte bra. Speciellt inte eftersom jag har konsert om en vecka. Blir inget alkoholande under den här festivalen, kolla på de bra banden och sen bums i säng är det som gäller.
Aah, juste. En annan grej som hände var att 3 eller 4 random fotografer och 2 privatpersoner kom fram och ville ta kort på mig. Jag vet, jag är snygg.

23 oktober

Imorgon blire Voodoo Fest. Yey. Ska bli såsåsåså kul. Hela den här veckan har varit konstig. Det är bara en sån vecka helt enkelt. Så äre. Kommer säker att ha massor att berätta efter den här helgen. Yää.

Aahmen annars har jag köpt en sladd till min kamera, och kan ändå inte föra över bilder. Horkamera alltså. Jaja. Jag ska sova, så jag orkar med helgen. Måste skriva ett "draft" för en uppsats också. Crap alltså. Vet inte när jag ska hemma. Har geografi läxa också, som jag inte ens har tittat på. Det löser sig.

19 oktober

Tillbaka i Hattiesburg efter en underbar helg i New Orleans. Hänger med Kira, vi nördar oss med våra datorer som vanlig. Har precis skapat en blogg på engelska. Har fått lite klagomål från folk som har hittat min blogg men inte kunnat läsa den. Så jag gav efter och skapade en blogg för dem med.

Helgen har varit ett skönt avbrott i vardagen, och jag kan knapp vänta tills jag får åka till New Orleans igen nästa helg och gå på Voodoo fest. Så pepp.

17 oktober

Blir ingen utgång idag. pfft. Veklingar till amerikaner.
Well, hade mysigt idag iallafall. Shoppingen var bra. Spenderade alldeles för mycket på världens finaste väska. Sen köpte jag en jacka och en kjol på AA, ett par sjukt coola glasögon och vingar till min halloweenkostym på en second hand butik. Jag trivs så bra med Arianne, önskar att vi gick i samma skola. Vi är mycket mer lika än de människorna som jag hänger med i min skola. Gillar dem också såklart, annars skulle jag inte umgås med dem. Men de är så konservativa, och jag är så liberal.

17 oktober

Woop woop. Hade världens bästa kväll igår. Förs middag med Ari och en av hennes vänner. Sen chilla hos Tyra ett tag och inte göra någonting för Ari behövde göra läxor. Efter det blev det utgång med Ari och hennes sköna vänner. Sjukt roliga. Vi ska ut idag igen, Mark lovade att vi skulle gå på Karaoke bar. Haha. We made a "pinky promise" ^^.
Nu först blir det shopping iallafall. American Apparel <3. Skönt att vara i en lite större stad med variation på shoppingen.

Har blekt min utväxt nu också. Känns så bra. Fast håret är lite slitet. hrmph. Det löser sig. Har massa bra inpackningar. Det ser så mycket bättre ut.

16 oktober

Är i New Orleans nu och ska hänga med Arianne. Massa bra. Ska bli skönt att hänga med henne, för hon är mer som jag.

Ge mig de här skorna:

15 oktober

Fick världens kanske finaste teckning på posten idag. Det gjorde min dag.

14 oktober


Är det någon som kommer ihåg den här underbara serien?!

14 oktober

Jag och Kira sitter på Starbucks med varsin laptop och är coola. Sanslöst coola. Jag känner mig lite New York med min kanelsojalatte och macbook. Aah. Iallafall. Ska köpa Arvikabiljett idag eller imorgon. Thesso har köpt sin så det är bra. Vi kommer ha bästa campet. Ska nog föreslå att vi typ gör den snyggaste flaggan någonsin.



12 oktober

Alltså, jag gillar att titta på sport, men när jag inte förstår reglerna så vet jag ju inte vad som pågår. Det är inte riktigt lika intressant då. Amerikansk fotboll är en konstig sport. Det ska vara 4x15min, men eftersom klockan bara tickar när det faktiskt spelar och de spelar 10 sekunder åt gången ungefär så tar de där 4x15min ca. 3 timmar. Det var roligt och intressant att gå på matchen, men jag föredrar nog iallafall vanlig hederlig fotboll. Gick iallafall med alla fina vänner, vi var nog bland de som hade mest "school spirit". Kung på den. Jag tog massa bilder, men jag har ingen sladd så kan inte ladda upp dem iallafall. Måste fixa snart snart.
Annars har jag varit på "the Fair". En marknad/ett tivoli i Jackson. Var där i fredags med Erin och Mandy. Det vara massa kul! åkte lite åkturer, vann en care bear, åt massa grejjer och allt var på en pinne. Haha. Hujedamig alltså. 64 dagar tills jag åker hem, jag är så redo att åka hem vilken dag som helst! Träffa alla fina <3.
Snart Halloween också. Jag kommer vara snyggast. Tänker inte berätta vad jag ska göra. Det kommer upp bilder. Tills dess har jag fixat en sladd. Jag är pepp.

7 oktober

Juste, jag kommer antagligen få jobba på mitt beloved Lush när jag är hemma över jul. Så så bäst. Jag saknar att jobba. Kommer få jobba med Nahla och Domi igen, jag är pepp redan nu.

7 oktober


So, what do you think?

6 oktober

Arvika 2009, det är värt att köpa biljett bara för att se depeche. Jag ska sitta och vänta på biljettsläppet de 13 oktober <3

4 oktober

Har inte skrivit sen i måndags. Sen dess har det hunnit bli en ny månad, jag har sovit över hos Erin och nu är jag i Mobile, Alabama. Spenderar helgen hos Rachaels familj, och jag vill mest bara gråta. Jag saknar min familj, och mina vänner. Jag gillar att hänga med Rachael, men hon går och lägger sig 22 och går upp 07.00. Inte riktigt min dygnsrytm så att säga. Idag är en sån dag då jag mest känner för att gråta. Har knappt hört ett ljud hemifrån på senaste tiden, vilket är lite sorgligt. Pratar med mamma och pappa nästan varje dag, men har i princip inte hört från någon annan på länge. Jag längtar hem och alla tankar snurrar. Jag vet inte ens om jag vill vara här. En termin till, sen får jag se.