31/5

Mycket har hänt under gågna veckan. Världens bästa erica har fyllt 20, Maddes skiva, snapshäng, föreläsning med Peter Jöback. Jag orkar inte ens skriva om allt som hänt. Susses student igår var veckans höjdpunkt, hon var så glad, jag blev så glad. Hon fick världens bästa skiva av mig och Frida.
Imorrn konfirmeras mina små konfirmander, lovely. Sen är det inte långt kvar. Studenten hägrar. Jag är laddad till tusen!

25/5

Se hur många av de här banden du kan sjunga lite av en låt med.
0-20 = IG
21-40 = G
41-60 = VG
61-80 = MVG
81-101 = MVG +

ROCK
[x] BLINK-182
[x] red hot chili peppers
[x] nirvana
[ ] foo fighters
[ ] queens of the stone age
[ ] audioslave
[x] nickelback
[ ] puddle of mud
total: 4

CLASSIC ROCK
[ ]  led zeppelin
[x] pink floyd
[x] jimi hendrix
[x] aerosmith
[x] queen
[x] the rolling stones
[ ] the who
[ ] t-rex
[ ] mean street
total: 5

POP
[x] britney spears
[x] christina aguilera
[x] justin timberlake
[x] kelly clarkson
[ ] simple plan
[x] backstreet boys
[ ] rachel stevens
[ ] will young
total: 5

HIP HOP/ RnB
[x] 50 CENT
[ ] fat joe
[x] kanye west
[x] eminem
[x] sean paul
[x] snoop dogg
[x] 2pac
[ ] D12
[ ] Xzibit
[ ] g-unit
total: 6

METAL
[x] AC/DC
[x] guns 'n' roses
[ ] mötley crüe
[x] kiss 
[x] iron maiden
[x] metallica
[x] motörhead
[x] black sabbath
[ ] desyre
[ ] redcat
[ ] dirty licks
total: 7

HEAVY METAL
[ ] dragonforce
[x] KoRn
[x] judas priest
[x] deftones
[ ] fear factory
[ ] cathedral
[ ] dragonhammer
[x] rage against the machine
total: 4

DEATH METAL
[ ] chimaira
[ ] soulfly
[ ] hatebreed
[ ] children of bodom
[ ] arch enemy
[ ] morbid angel
[x] in flames
total: 1

GOTHIC METAL
[ ] epica
[ ] paradise lost
[x] nightwish
[ ] lacuna coil
[ ] after forever
[ ] xandria
[x] within temptation
[ ] charon
totat: 2

PUNK
[x] sex pistols
[ ] the clash
[x] misfits
[ ] towers of london
[ ] pennywise
[ ] the dead kennedys
[x] the ramones
total: 3

INDIE
[ ] arctic monkeys 
[x] the killers
[ ] blur
[x] franz ferdinand
[ ] razorlight
[x] the kooks 
[x] the strokes 
[x] the libertines
[ ] dirty pretty things
total: 5

ALTERNATIVE
[x] muse
[ ] radiohead
[ ] skunk anansie
[x] placebo
[ ] massive attack
[x] the darkness
[ ] portishead
[ ] the shroud
total: 3

"EMO"
[x] fall out boy
[x] my chemical romance
[ ] hawthorne heights
[x] funeral for a friend
[ ] taking back sunday
[ ] atreyu!
[ ] lostprophets
[x] panic! at the disco
total: 4

25/5

Jag är så uttråkad. Hatar att vara hemma och veta att jag måste åka iväg och göra något jag inte vill. Har ingen lust att vara med på slutkonserten överhuvudtaget, den bara förstör min planering. Dåligt.
Är rastlös och vill göra något roligt. Trodde att jag dansade bort mitt dansbehov i fredags, men är redan sugen på att gå ut och dansa igen. Det är så roligt. Vill göra det nununu. Om jag visste någon som började lika sent imorrn som jag skulle jag tvinga med dem ut ikväll, men jag har ingen koll så jag låter bli. Får dansa loss på Maddes skiva på tisdag istället. Då är det party. Bex, Lisa och Liiv ska dit också. Länge sen man såg dem.

25/5

Eurovision var ett skämt, som vanligt. Jag såg bara fram till Sveriges bidrag. Sen gick jag och la mig. Var sjukt trött. Skönt att sova ut. Idag ska jag hinna massor känns det som. Fira mamma på mors dag, storstäda hela huset och ha avslutningskonsert på Debaser. Där ska jag inte vara så länge dock. Vi ska samlas vid 17 och sjunga vid 18, sen drar jag direkt hem. Pallar inte mer. Kommande vecka är jag lite halvledig hela tiden, någon som vill hitta på något?

24/5


underbara Robert Fux

24/5

Gårdagen var bra. Jag hade min sista svenskalektion någonsin, det var lite galet. Jag visar inte känslor i skolan, det är inte min grejj. Men igår var det nära, väldigt nära. Bästa läraren någonsin, Pia, sa så fina saker om vår klass. Hon är verkligen bäst. Svenskan var den enda lektionen jag hade, sen åkte jag hem och var rastlös. Hade pirr i benen och ville göra något men kom inte på vad. Kom fram till att jag ville ut och dansa. Skulle äta middag med Frida så begav mig in till handen och inhandlade tacos. Mums. Hoppades på att hon skulle vara pepp på att gå ut. Det var hon. YES! Vi drog till 90s, det är mitt favvoställe just nu. Vi hade roligt fast det vissa var där. Det funkade ändå. Jag dansade tills jag knappt kunde gå, jag hade inte ens tid att dricka. Dansadansadansa.
Stod på ett podium större delen av kvällen, som vanligt. Mest själv. Underbart, bara dansa och njuta av musiken. Flörtade med min dj precis som förra gången ^^. Han är så rolig. Fux och Farao var snygga som vanligt, Farao körde på Lena PH och Fux hade en asskön mössa med typ drakar som stack ut. Så coolt. Jag ska också bli transa ^^.

Idag har jag ont i benen, ska städa hela mitt rum och titta på eurovision. Hoppas Frida och Susse kommer hit och joinar mig.


"Calling dr feelgood makes you feel good, callin dr feelgood when the sky is blue"

21/5

Jag skrev ett långt bra inlägg om varför jag inte har skrivit på länge. Det försvann. Dåligt. Det är iallafall för att jag har gjort klart mina sista uppgifter på gymnasiet. Lovely. Nu har jag 2 veckors chillande framför mig. Sen tar jag studenten. Det är sjukt.
Jag var på klimatkrock idag, det var bra.
Annars så orkar jag inte skriva allt som jag skrev i förra inlägget igen. Ni får en bild istället:

Mina absoluta. Bästaste vännerna. Lycka kallar jag det dårå. bäst i världen.
Inte världens charmigaste vinkel, men det är strunt samma. det är jag och mina bästa.

19/5

På torsdag är det ynka 2 veckor kvar till studenten. jag har verkligen inte fattat att det är så nära. På fredags sätts betygen. Jag har två uppgifter att göra klart imorrn, gjorde klart 2 idag. Om jag inte gör dem får jag IG. Det löser sig. Allt löser sig sinom tid. Jag kommer klara det här. Sen är det 2 veckors chill fram till studenten lixx. Galet.

15/5

Ointressant dag. Fast var på gården, det var trevligt. Inte mycket har hänt. Träffade Emmi också. Hon är bra. Det gjorde dagen bättre.
Dagens låt:
 

15/5

image55
Här är resultatet frång igår. Jag och Frida hjälptes åt att designa sminkning och hon var duktigast i världen och fixade håret!

14/5

Så sitter jag här med en tunga som har antagit storleken av en mindre ballong, men det är okej. Det är värt det. Har piercat den. Igår för att vara exakt. Blev sjukt snyggt.

Idag har jag varit med Frida i hennes skola och suttit modell åt henne. Hon är så duktig! Blev så himla bra. Jag var världen då och nu, ena halvan fräsch med blommor och grejjer och andra halvan kortklippt med plast. Coolt var det.  Lägger upp en bild sen när bloggen fungerar som den ska. Just nu är den skev.

12/5

Ett steg närmare körkort. Gillingebanan är slutförd. Jag är defenetivt kung.
Jag längtar tills imorrn, och tills på onsdag. Massa spännande. Tur för Frida att hon har valt the master of make up som modell. Det kommer bli sjukt najs.

Jag ska sova och vara snygg och utvilade imorgon, ville bara skriva ett kort inlägg om hur bra jag är.

11/5

Helgen har varit lugn den här veckan med. Shit pommes. Förvånande. Blev inge 90's i fredags, hängde hemma hos Frida med susse och ida istället och drack folkis och snacka massa skit. Det var najs. Igår var det konfaläsning och sen åkte jag in till Frida och blev klippt. Sjuuukt snyggt. Sen åt vi middag med några av hennes kompisar och satt på uteservering och drack öl tills det blev för kallt för det. Då drog vi hem till Frida för att ta igen förlorad sömn. Idag har jag varit i solen och njutit av det underbara vädret mest. Lovely. Övningskört lite också, imorrn är det Gillinge, jag kommer äga.

Jag och Frida har kommit fram till många bra och smarta grejjer den här helgen. Det känns tryggt. Det bästa med henne är att jag kan träffa henne och ha haft en dålig dag, men försöker dölja det, och ändå ser hon det och frågar om jag haft en dålig dag. Det är bra. Sånna vänner behövs. Det ger en bra magkänsla.

Mitt snygga hår: Stora bilden snett uppifrån, andra från sidan. Den lilla ser man bätter hur det ser ut.
image53

9/5

YES! Klar med matte C. Vilken skitkurs alltså. Skrev nationella idag, och det kändes faktiskt helt okej. Fick reda på resultatet på del 1 redan nu, hade 9 poän varav 1 VG poäng. För att får VG skulle man ha 24 poäng totalt på hela provet del 1 och 2 och minst 7 vg poäng. Jag hoppas att jag lyckades skrapa ihop mer vgpoäng på andra delen. Skönt att ha det avklarat. Vet ju ialf att jag har klarat kursen nu. Känns bra.
Igår däckade jag nästan så fort jag kom hem. Var så sjukt trött. Åt middag, somnade på soffan vid 8, vaknade vid 9 igen och gick och la mig direkt. Har sovit ut. Det känns bra.
Ska träffa Kungen idag. Lovely. Vi ska nog på 90s. Roligt roligt. Vi ska inte vara ute alltför länge dock, jag ska ha konfa imorrn och hon jobbar. Himla dåligt alltså.
Har slutat redan, känns rätt bra. Fast ska på möte i stan halv fem, så är inte direkt någon idé att åka hem och typ vara hemma i 1-2 timmar och sen åka in igen så ska försöka komma på något att göra. Undrar om det är någon som är ledig idag? Well well. Isabella erbjöd mig att följa med hennes klass på aquaria, jag tror jag bangar. Museum är inte min grejj, speciellt inte med fiskar. ew.

8/5

Denna bakfylla som känns som ett ganska vanligt inslag de senast månaderna är tillbaka. Gårdagen var trevlig men slutade lite knäppt. Var först på lillebrors konsert, sen käkade jag middag med Frida och sen var det skiva med nahla. Vi drog hem rätt tidigt dock.

Idag fick jag världens bästa suprise! Träffade VickPick <3. Hon kom och hälsade på i skolan. Det kändes både jättekonstigt och jättenormalt. Hon ska ju vara här lixx. Blond och solbränd var hon också, söt.
Ska repa snart, sen ska jag åka hem och typ lägga mig i badet. Hårinpackning vore najs också. Det blir det nog. Är sjukt trött. Har haft hål sen typ 12, och ska repa om 45 minuter. Låååång tid. Tråkigt är vad det är.
Bajs.

5/5

Tråkig dag, måndagar brukar vara det. Har långt hål mellan 11.40-14.00. Illa. Väntar på att matten ska börja, är ju nationella på fredag. Hoppas det går bra. Annars har jag haft klassisk sång och tydligen har jag ovanligt brett register. Vad vet jag lixx, har inte direkt någon koll. Han pratade om att det nästan var Mariah Carey nivå, jag tvivlar. Dock fick jag massa beröm och då känns det ju alltid bra.

Examenskonsert imorrn, jag är peppad. Ska repa med Nahla idag och med alla imorrn. Sen är det dags. Spännande!
Och jag ska träffa VickPick imorrn. Det är galet. Jag kommer börja gråta! Blev helt sentimental när jag hörde hennes röst i telefon i lördags. Gullunge alltså. 10 månader har gått fort men ändå så långsamt utan henne. Så äre. Nu ska jag plugga lite matte innan jag börjar. Spännande.

4/5


4/5

image52
Jag har shoppat skor. Kände att ett par vita skulle sitta bra i samlingen. 9 cm klack och sjukt snygga.
Bästa skoshoppingen på nätet:
http://www.have2have.se

4/5

Vilken produktiv vit helg det har varit :O. Skrev som sagt SAT-provet igår. På kvällen kom Susse och vi käkade middag och tittade på körslaget och pratade. Mysigt var det. Sen var det upp 8 imorse för att bege mig in till stan vid halv tio. Kom in vid 11 och repade i 2-3 timmar. Sen gick jag och mina musiker och åt, det var mycket trevligt. Kom hem för ett tag sen. Surfade runt på lite bloggar. Läste Fridas och blev så jävla arg. Hon förtjänar det det inte! Äcklet är inte värd en dotter som hon! FY FAN! Finaste människan i världen och så kommer han och är cp. Jag blir irriterad. Jag blir ledsen för hennes skull.

Du är inte tillbaka på ruta ett, för nu vet du att du är värd så mycket mer. I sommar når vi toppen igen, tillsammans kan vi bestiga de högsta bergen. Tillsammans är vi starka. Du vet, likaväl som jag, att det kommer att lösa sig, men jag vet också att det är svårt. Men jag finns här, hela tiden, jämt. Inget kan ändra på det.

3/5

image51
Hon är hemma igen och jag är målös. Ända sen juli har hon varit borta. Jag kan inte vänta tills jag får se henne. Sötast i världen vicki, min min min. Jag överlevde ett helt år i skolan utan dig, det är det sjuka. Trodde inte det skulle gå, men det gjorde det, och nu är du hemma. Fy bubblan alltså människa <3

3/5

Jag förstår inte att jag var vaken klockan 6 på en lördagmorgon (alltså att jag gick upp, att jag inte har gått och lagt mig är inte lika ovanligt ><). Galet. Övningskörde in till Internationella engelska skolan inne i stan för att skriva SAT-provet. Läskigt värre. Satt och skrev prov i typ 5 timmar. Galet. Mer än så har jag inte åstadkommit idag. Har bara slappat. Inge party den här helgen, det är lika bra. Det är desto mer party på onsdag då det är skiva igen. Susse kommer hit sen och käkar middag med mig, trevligt värre.

Dagens outfit:
image50

2/5

Idag har jag inte åstadkommit mycket direkt. Tandläkaren och pluggat lite. Sämst av mig. Jaja, det löser sig. Eller, har ju faktiskt övningskört dalarö-västerhaninge när jag skulle till tandläkaren, sen västerhaninge-handen, handen-dalarö, dalarö-handen. Ganska mycket med andra ord. Jag är bra. Imorrn ska jag skriva SAT, jag kommer flunka, men det är okej.

Dagens outfit:
image49

2/5

Jag blir så trött! Här ska man försöka boka en tid hos ungdomsmottagninge, men icke!
"aah, hej jag kan komm då?"
"nääh, vi har stängt då"
"jahaa, men då istället då?"
"nääh, då har vi personalmöte"
"jahaaa, men dårå?"
"nääh, då har vi lunch"
"jaha, fine men om 2 veckor då?!"
"jaa, men då går det jättebra"

Cp:n! Det är deras fel om jag inte kan börja med mina p-piller förrns i juni.

1/5

Igår var det mösspåtagning, galet. Snart är det verkligen studenten som gäller. Känns lite sådär lagom konstigt.
Vi hade opponering på projektarbetet på dagen, det gick över förväntan. Sen var det dags för mösspåtagning och Pia & Agneta höll tal. Härliga tider. Studentsången fick vi lära oss också.
Efter det bar det av till Tanto där typ alla ungdomar som hade haft mösspåtagning höll till. Träffade Lisa och hängde med henne ett tag. Sen kom bästaste Frida in och vi satte oss under ett träd och observerade de andra studenterna och drack vin. Pratade massor också. Det var härligt.
Sen bar det av till DC där vi blev stalkade av 2 medelålders män. Fula var de också. Jag var tvungen att vara en drygfitta för att bli av med dem. Det var Frida som gjorde upplägget dock. Jag, Ida, Susse och Frida hann ialf med att dra igång dansgolvet och svettas lagom mycket innan vi drog hem innan 1. Ida var nykter och körde, woho! Tur för oss.

Idag fyller lillebror år, så som vanligt på första maj blir det varken demo eller fezt för mig, dåligt.

Lite bilder från gårdagen:
1. Jag på väg till skolan, lagom trött men ganska pepp. Observera det långa håret :)
2. Strålande sol på lunchen så vi chillade ute.
3. Jag är snyggast i studentmössa!
4. Jag och Annie :D
5. Jag och Plantan ^^
6. Jag och Frida i Tanto <3

    
image48