29/4


29/4

Yes, snart långhelg!
Susse hade skiva igår. Jag och Ida var nyktra och Frida drog tidigt. Det var roligt. Inte min sorts människor, men det var trevligt. Susse hade roligt också, det är det viktigaste. Imorrn är det mösspåtagning. Bara lite mer än en månad till studenten nu. Helt galet.

En sak som är jobbigt är att när man tror att man är på toppen igen, så släpper någon en bomb över ens huvud. Jag förstår om du är deppig hjärtat <3. Tillsammans klättrar vi upp igen. Vi ska vara på toppen av våra liv i sommar, vi tre. Ni är bäst, vet inte hur jag har klarat mig innan, eller jo det vet jag väll. Livet känns dock mycket lättare när ni finns där. Ni har visat mig den finaste av vänskap, jag kan vara en drygfitta och ni gillar mig ändå. Bäst! Vet inte hur jag ska sätta ord på det ens.
image41
Mina absoluta <3

27/4

Gårdagen var galen, som vanligt. Det man inte minns har inte hänt! Bara så att alla vet. Jag har varit så galet bakis hela dagen, det är hemskt. Har repat inför examenskonserten också (6 maj är den för alla som vill komma). Träffat lite dc-folk på string och fått lite flyers och grejjer. Det kommer att bli asbra på onsdag. Valborgsfest lixx.

image40

26/4

Gårdagen var lovely. Enda minuset var att jag var galet bakis sen i torsdags, illa. Var med Nahla hela förmiddagen, sen träffade jag Elin och sen åkte jag till Handen för att hålla henne sällskap när hon klippte Sollan. Efter det bar det av hem till Susse där jag och Frida lagade Tacos, perfekt tajmat till Susse kom hem från jobbet såklart. Asgott. Vi satt och hade trevligt som bara vi kan, sen kom Ida också och chillade med oss. Vi hade sjukt roligt och jag garvade så jag fick kramp i magen.

S: "Asså jag fattar inte. Han är typ en fyra och du är ju typ en åtta!"
F: "VADDÅ EN ÅTTA?! varför är jag inte en nia eller tia?!"

Hahahaha, bäst bäst bäst.

Ikväll är det TN med mina bästa också, det kommer bli galet.
Juste! Frida har fixat med mitt löshår nu också! Galet snyggt. Jag älskar det. Mycket bra Mycket bra.

24/4

Blev inge glass igår. Blev falafel och sen chilla på uteservering istället. Mycket trevligt. Jag fick färg! Tjoho. Det var en mycket trevlig dag, jag älskar det fina vädret!
Idag så ska jag fixa mitt hår, lovely. Det kommer bli jättefint.
Det är första studentskivan ikväll också, Mysans. Ida är sjuk och ska inte med så jag kommer få stå och köa själv, illa. Det är lite tråkigt. Men men, det blir najs när jag kommer in lixx ^^.

23/4

Nu har jag skrivit det första nationella. Svenska B skriftligt. Frida med. Det gick dåligt, kungen sa att det gick dåligt för henne med. Vi ska ses och tröstäta glass i solen istället. Ska träffa Nahla också. Bra skit. Mest av allt orkar jag inte ha linedance lektion ikväll. Tur för mig att det är sista gången ikväll. Om en vecka är det Mösspåtagning. Bra skit det med. Fira på DC på kolingsborg med mig någon?

22/4

Tillbaka till skolan efter skönt uppehåll på några dagar. Illa. Var rätt okej iof. Hade religion, engelska och sång. Sen bar det av till Björns trädgård för att möta upp mina underbara. Vi gick och åt lunch och sen massa fönstershopping. Tror jag ska sy upp en kjol på cum. Sjukt snygga alltså. Susse var ovanligt klumpig, det brukar ju alltid vara frida, eller jag, som är det. Illa. Det var najs att se dem, alldeles för länge sen. Susse var ju i England och när hon kom hem så åkte jag. Dåligt. Nu är vi alla hemma igen iallafall.
På torsdag ska Frida fixa mitt hår, jag längtar! Ska vara modell åt henne i ett skolprojekt också, det blir najs. Sjukt snyggt kommer det att bli. Lovely.
Imorgon är det svenska nationella, hoppas det går bra!

21/4

Hemma igen! Underbart, typ iallafall. Tyskland var riktigt weird, haha. Ena dagen hamnade vi på ett galet tyskt tivoli och andra dagen drack vi "colabier", men det är najs. Jag bodde hos världens skönaste gamlingar. Det var typ "Här har du våran extranyckel, kom och gå som du vill". Asnajs. De visade vart deras andra extranyckel var gömd också så att om jag någon gång hade vägarna förbi alsbach så var det bara glida in oavsett tid på dygnet. Assköna. Har fått 1 flaska vin av borgmästaren och 1 flaska vin av min värdfamilj, gratis är gott! Sen har jag fått en "colabier" så att jag kan visa frida vad det är! Det är mumma.
Jag orkar inte ens skriva allt som hänt, det var galet.

17/4

Jag är sämst på matte. Så äre ^^. Kanske får 2 poäng på matteprovet vi gjorde idag, men det är okej, för jag orkar inte. Igår var det öl med Melissa och sen Emergenza. Lovely. Hade sjukt kul.
Idag bär det av till Tyskland. Det kanske blir spännande.
Tröstshoppade ett par skor igår också, de var nedsatta från 1100 till 350 kr, det tyckte jag var najs. Fast de är redan slitna på 2 ställen. Dålig kvalitet, men sjukt snygga så jag orkar inte bry mig! Bajs.
Ses på söndag Motherfuckers!

16/4

Igår var bra. Lunchade med Frida, vi är kungar i köket! Sen fika med Sammy och Johan, sen hem till sammy och röka vattenpipa och kolla på scream 3. Dålig film alltså. Fy vad vi garva. Jag behövde en sån dag.
Hemma är det världskrig. Min mamma har startat det. Jag vet inte varför. Måste lösa det, typ börja på ny kula. Jag orkar inte bråka hela tiden. När det känns som en del i livet funkar så måste det strula till sig på en annan front. Tror egentligen att hon är mest sur för att jag aldrig är hemma. Lika bra att hon vänjer sig, snart drar jag. Augusti, härliga tider. Sen ska jag nog aldrig flytta hem igen. Står ju i bostadskön, så borde ju gå att hitta något när jag kommer hem från staterna. Typ. Hoppas jag iallafall.
Insåg igår att det kommer att gå en hel vecka innan jag får träffa Frida igen. Hur ska det gå? Jag har vant mig vid att träffa henne typ.. jämt. tisdags-häng eller tisdags-shopping typ varje vecka, sen typ hela helgerna. + att jag nästan alltid går förbi praktitken när jag är i handen.
Susse är borta också. Hon kommer hem imorrn, men då åker jag till Tyskland. DÅLIGT!

14/4

Lång dag. Klassisk sång, kör, matte, rep, sånglektion. 4 av 5 sång. Tröttsamt i längden. Jag är fortfarande sliten efter helgen, illa. Matten går åt pipsvängen. Det får lösa sig på något sätt.
Imorgon har jag bara 2 lektioner, sen slutar jag. Ska käka lunch med Frida efter det. Kommer säkert hänga hela dagen. Skönt.

På torsdag drar jag till Tyskland. Ska bli skönt att komma iväg lite. Synd bara att det är på en helg. En hel helg utan mina älsklingar! Susse och Frida! Hur ska det gå lixx? Vem ska ta hand om dem när de blir överförfriskade ;).

13/4

Helgen har varit galen! Det är inget konstigt med det, jag har ju hängt med Frida och Susse. Det blir lite galet då, oftast. Fredagshäng på Sjätte Tunnan. Medeltidsställe. Spännande. Igår var det party. Galet var vad det var. Jag hade jättekul. Maratondansade till Marilyn Manson och hade allmänt trevligt. Sen hände störda saker imorse. Det fick oss att må lite illa. Har tänkt på det hela dagen.

Dock en toppenhelg överlag :)

11/4

Tittade på lillebrors spelning på klubben igår, YAMD spelade också. Det var den bästa spelningen de har gjort typ, sjukt bra. Så kom de inte vidare. Jag blev så besviken! De förtjänade verkligen att gå vidare! Skittävling alltså. Istället gick ett jefla hippieband vidare. What's with that anyway?! Dåligt!


9/4

Har varit galet trött hela dagen. Inte orkat göra mycket alls. Har väl åstadkommit noll idag ungefär. Nej, nu ljög jag! Har köpt tågbiljetterna till Arvika! TJOHO! Det ska bli så sjukt kul. Är inte så lång tid kvar trotts allt. 57 dagar kvar till studenten den 5 juni, och sen inte ens en månad till Arvika. Lovely.
Imorgon är det Emergenza, ska hejja på min superduktiga lillebror <3. Alla som vll följa med är välkomna. Hör av er till mig så fixar vi biljetter. Är på klubben (fryshuset) och kostar 90 kr. Spelningen börjar 18.00 men Parah spelar inte förrns typ 19.30.
Over n out.


8/4

Världens sämsta dag blev världens bästa när jag fick hänga med frida på eftermiddagen. Lovely! Vi kollade piercingarna och fixade och donade. Köpte hår till mig, jacka och kjol till Frida. Vi kommer vara snyggast som vanligt. Matcha kommer vi också. Vet inte när, men sen. Längtar redan till helgen. Åååh, och vill köpa spännande kläder på affärerna jag och frida var på idag. Dyrt, fint. Frida provade världens snyggaste klänning som hon ska köpa när hon är tät. Jag förstår henne.


8/4

Sitter i skolan och gör absolut ingenting meninsfullt. Har slutat redan. Sjukt besviken eftersom min sånglektion var inställd idag. Jag som till och med var förberedd för en gångs skull. Dåligt.
Ska träffa frida sen. Vi ska till east och kolla piercingarna, jag måste ha en ny labrett. Sen ska vi shoppa lite och kolla hår på tajmahal. Ska ju vara långhårig på studenten.

Det är verkligen inte långt kvar nu! Har fixat klänning, planerat hår, måste bara fixa acessoarerna och inbjudningar till mottagningen. Det kommer bli toppen. Snart drar alla skivor igång också. Det kommer bli galet! Ser fram emot det. Har köpt biljetter till fredrika teknik, fredrika estet och kungshomen. Ska på walters också, kanske frias, men tror inte det, är dagen efter mysans ju. Galet är vad det är. Party i 2 månader, sen tar man studenten och då börjar sommaren och då är det 2 månader fest till! Jisses amalia. Jag längtar helt galet mycket. Ska hänga med Sus och Frida hela hela sommaren <3. Sen åker ju jag :(, och sen åker dem. Dåligt dåligt dåligt!

6/4

Bra dag. Träffade Bexi och madde i farsta, dit jag f.ö övningskörde duktig som jag är. Åt lunch med Bex, mycket trevligt. Pratade om allt och ingenting och hade allmänt trevligt. Efter farsta vistelsen åkte vi till handen där jag hängde på fridas jobb tills hon slutade. Sen kom Susse och vi gick alla och handlade mat till våran middag som blev mycket lyckad! Hasselbackspotatis, vitlöks och persiljestekta champinjoner, haloumi och sallad. Det var mumma. Vi såg ut som 3 höggravida kvinnor när vi hade ätit. Illa. Världens mysigaste kväll var det iallafall. Det var behövligt. Det var länge sen vi hade en av våra sånna kvällar. Det är så roligt. För samtalsämnena tar aldig någonsin slut!

Kom hem för ett tag sen. När jag kollade min mail så har jag fått mail från hultan, de ville att jag skulle intresseanmäla mig för att jobba på hawaiiscenen! Lovely. Hoppas jag får. Har ja tur så får jag jobba med att sköta spotlights där. Hoppas hoppas. Annars ska jag vara med och bygga upp innan, det är också helt okej. Roligt roligt. Då får jag se alla bra band iallafall. Jag är smart jag. Får veta inom 2 veckor.

Imorgon är det skola. Vilken SKIT! jag vill inte. uschuschusch. Tur för mig att jag ska träffa Nahla på eftermiddagen <3. Bäst. Jag saknar henne massor.

Nu är det sömn som lockar. Jag är trött, fast det har varit en lugn helg. Inte en gnutta party. Lika bra. Nästan så att jag är sliten sen förra veckan, inte riktigt, men nästan. Jag, Susse och Frida har ialf bestämt att det är party nästa helg. Vet inte var när eller hur, men party ska det bli. Hurra för oss.


5/4

Veckan har gått fort. Redan lördag. Det är galet.
Har inte hänt så mycket roligt i helgen. Hälsade på Mona som var på dalarögården igår. Det var underbart roligt att se henne igen.
Idag var jag och fikade med Elin, min föredetta arbetskamrat. Underbar tjej. Verkligen världens gulligaste. Hon är cool och åker till Island för att jobba som Barista hela sommaren. Coolt värre.
Kvällen spenderades med mina bästa tjejer, Susse, Frida, Ida, Erica och Mysan. Bra kväll. Ska träffa Susse och Frida imorrn också. Känns som vi inte har suttit och pratat på evigheter. Eller det har vi ju. Men känns som om vi har massor att prata om. Jag vet inte ens vilka jag pratade om allt med innan jag träffade dem?
Nu ska jag sova, jag är död.
Godnatt.

2/4

Fuse på fredag, någon?


2/4

Grattis till Becka som tog körkort idag! Kulkulkul!

Jag blev peppad och sitter och pluggar körkortsteori. Jag är kung. Har bokat gillinge också. 14 maj om jag får som jag vill. Sen skriva teorin typ innan studenten och förhoppningsvis så funkar den där 3 veckorsgarantin då så att jag har mitt körkort i slutet på juni. Hejja mig.

1/4

Jag är trött på personer med fittig stil som bara gör saker om det gynnar dem själva. Ibland får man prioritera vad man vill göra!
Jag är sjukt irriterad. Jag får alltid höra att jag är en egocentrisk människa, men det är lugnt, för det vet jag att jag är. Något jag däremot inte är, det är egoistisk. Det gäller att skilja begreppen åt. Fine, jag tycker att hela världen borde kretsa kring mig och jag kan lätt stå och beundra mig själv i spegeln och tycka att jag är snygg. Jag är alltså sjukligt egocentrisk, men däremot är jag inte egoist. Jag värnar om mina riktiga vänner. Jag hjälper så gott det går, alltid. Kan jag inte göra något så känner jag mig maktlös. ¨

EGOISTER GÅR FETBORT!

Nu ska jag fan sova. cp'n.


1/4

Till min stora förtjusning är jag ju som sagt ledig idag. Har spenderat 2 timmar i trevligt sällskap av Frida och Susse. Vi pratade ovanligt lite och tittade destomer på Magnus Betner - Inget är heligt. Fina grejjer det. Jag älskar det.
Egentligen skulle jag och Frida åkt till east idag och låtit dem titta så att allt står rätt till, men vi är lata och våra piercingar mår bra så vi orkade inte. Jag tänkte glatt att "äsch, jag har ju min labrett till underläppen som jag kan använa. Den lär ju passa i överläppen också". Tji fick jag. Min överläpp visar sig vara tjockare än min underläpp vilket ledde till att det inte funkade vilket i sig leder till att jag måste åka till east snart och köpa en ny. Jag ser ut som ett mongo med den långa staven jag har nu. Varje gång jag ler så sticker den ut som ett litet horn vilket inte är till min stora belåtenhet.

Snart bär det av till Farmor och Farfar då farfar fyller 77 år idag. Grattis grattis och ja må han leva.

1/4

Jag har inte kunnat logga in på bloggen på flera dagar, blev nästan knäpp! Jag hade ju äntligen något att skriva. Illa.

Lovet är slut, det är extra tungt eftersom det var ett så sjukt bra lov. Tech Noir i lördags var bland det roligaste jag gjort. Det började med förkrök, smink och mat hos Ida med henne, Becka och Frida. Massa garv och mys. Vi var peppade till tusen. Vi gjorde ett tappert försök att göra om oss till synthare. Vi fick många konstiga blickar både på dalarö och i handen, men väl framme vid kolingsborg såg vi ut precis som alla andra ^^. Enligt Johan såg vi synth ut alla fyra. Heja oss!
Dansmaraton, massa roliga människor och 4 timmar senare begav vi oss hemåt. Eftersom klockan flyttades fram en timme under natten så var vi inte hemma förrns 6-snåret någon gång. Då var vi bra slitna.

Jag längtar redans till nästa gång! Jag och Frida ska dig. Vi får se vilka mer som följer med.

Nu ska jag upp till Susse och chilla med henne och Frida <3. De är lata och skiteri skolan, själv är jag faktiskt ledig. Alla mina lektioner är inställda. Ibland älskar jag min skola ;).

Over n out