30/6

Nu drar jag och lunchar med Märy, sen bär det av hem till Frida. Imorgon åker vi. Fezt!

SES OM EN VECKA SUCKERS!

29/6

Spanien vann såklart. Jag tvivlade aldrig.

Just nu är jag så pepp på arvika att jag inte ens kan sitta still! allt är fixat, har packat om väskan typ 40 gånger utan framgång. Det löser sig. Palla bry sig? nej. Vi kommer att vara snyggast och bäst av alla som vanligt, lovely. Det kommer bli en 6 dagar lång galen fest. Jag har sett fram emot det här sen januari, inget kan förstöra det :D

29/6

Ribb är najs och jag är trött. Trevligt var det igår och inte alltför sent.
Jag peppar inför arvika, har precis brännt skivor, de är grymt party.
Nu ska jag se Tyskland-Spanien. Harebra tja.

29/6


28/6


Grattis finaste Frida på födelsedagen!

28/6

Världsbäst utekväll igår. Jag har ont överallt efter allt dansande. Jag, Linn och Veronica (w00t?! jag vet inte hur det hände :O). Dansade galet mycket som vanligt. Lovely. Fick höra från dj:n att jag "tillför en sån positiv stämmning" och att "han inte vill dj:a när han ser mig, han vill bara börja dansa". Sweet ^^. Han är rolig.
framåt halv tre började vi dra oss hemåt. Buss till vegabaren där det blev fyllekäk och sen hämtade veronicas mamma oss där och vi fick skjuts hem. Gaaalet skönt. hemma vid 4 snåret någon gång. Stackars Linn var tvungen att åka till jobbet halv nio. Då åkte jag hem. Nu har jag duschat och ska gå och sova ett tag till.

På tisdag åker vi! JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT PEPPAD!

27/6


Inte världens bästa bild på dagens outfit, men där är ialf min nya addidasjacka som är min senaste förälskelse klädväg ^^.

27/6

Detta kontorsarbete alltså, jag är fortfarande inte överdrivet road av det. Får se det från den ljusa sidan. Sista dagen, sen ledig i en vecka., Lovely.
Måste börja fundera på vad jag ska ha med mig. Det är ju inte som att man byter kläder ofta när man är på festival lixx, måste välja med omsorg. Hatar att släpa på för mycket grejjer.

Sitter och peppar inför ikväll. Hoppas jag slutar tidigt så jag kan sova lite innan jag ska ut. Har sovit dåligt den senaste veckan, vet inte varför. Dåligt. Frida såg Flogging Molly igår och jag är avundsjuk!


26/6

Shopping är naaajs!
idag har jag handlat:
tvålkopp till köket
skor
malins födelsedagspresent
sprit till arvika
halsband
strumpbyxor och leggins (tror inte att jag hade ett enda helt par innan jag åkte in)
addidasjacka

Middag på karlslund, gott som vanligt. Träffade Linn. Yeah. Hon slutar inte förrns 21.30 imorrn, blää.

26/6


Godnatt människor!

25/6

Uttråkad, ja. Partysugen, ja. Gammal bild, ja.
Imorrn är det dags för shoppingrunda nu igen. Lovely.
'

25/6

Jobba på kontor är nog inte riktigt min grejj alltså. Det är rätt trist att sitta här dagarna i ända.
Mamma har hittat en familjegård i dalarna till salu, hon är i furudal med amerikanarna. Den är tydligen jättefin och kostar typ 3-400.000. Kul att man får en fin gård för det där och inte ens en lägenhet för det här. Jaja.

Jag är rastlös och sugen på att dansa. Yää. Tur för mig att det blir party i helgen ^^. Detblir 90s på fredag, men Linn. Jag är pepp. Ska dansa så att jag får träningsvärk tjoho.

24/6

Sååååå uttråkad!





Well, jag har ju alltid photoboot.

24/6

Midsommar var udda, men najs. Klassiska lekar och dans på dagen och sen middag med massa saps på kvällen. En sväng förbi gålö by boat. Det var en rörig fest där men stötte ihop med folk jag inte träffat på länge. Himla trevligt. Sen biltur hem och vi blev stoppade av polisen! HAHA. Vi klarade oss fast föraren körde alldeles för fort. Tur för henne att hon inte är svensk ^^. Hem och hängde ett tag. Sen var det hinderbana av människor fram till sängen. 5 stycken att klättre över + en sweet erica som sov på mitt täcke så jag var tvungen att väcka henne.
Blev mycket vin hela helgen, men det är najs. Jag gillare.

Bara en vecka till arvika och jag är såå pepp! Ska se så bra band och festa så hårt. Hoppas på massa snygga killar också ;), yää! På torsdag är det shoppingdag med Ardyn, på fredag förhoppningsvis 90s och på lördag middag hos hultis som har  blivit stoor och sen Village. Naajs. Pepp på det. Sen är det bakissöndag och sen måndag måste jag fixa, sen tisdag åker vi. LOVELY! 

Frida är borta igen. Dåligt. Helsingborg? Malmö? Göteborg? minns inte ens. Dåligt är det iallafall. Hon får ta och komma hem nuw! 

20/6


Dagens outfit

18/6


Frida uppdaterade min frisyr igår. Det korta blev superkort och rött. Yää. Det andra toppade vi bara som vanligt. I slutet på sommare blir jag blondie. Det ser jag fram emot. Ska nog behålla samma frisyr dock.

18/6

Halvlek Sverige-Ryssland. Vet inte vad de svenska spelarna håller på med riktigt.

Det är jobbigt med vänskap som känns som den blir sämre. Jag känner mig utestängd och ledsen. Vill inte ha det så. Jag saknar henne. Det finns inte ens någon möjlighet att fråga om jag har gjort något fel eftersom hon undviker mig, känns det som ialf. Jag känner mig lite hjälplös, och lite övergiven.
Pratade med Frida precis ialf. Då känns det alltid lite bättre.

Snart midsommar, pepp på den. Kanske drar till Stallarholmen på lördag, får se om frida och susse är kvar där då eller om de kommer hem. Då ska vi parta isåfall.

USA-studierna verkar gå åt skogen just nu. Ingenting flyter på som det ska. Måttligt irriterande. Blir inge Frankrike för det, Frida blir nöjd >< haha. Jaja. Arvika hägrar också inom en snar framtid. Jag längtar. Jag ska vara full och släppa alla problem.


Tack för att du gör min dag lite bättre.
Allt löser sig <3

16/6

Yää. Produktiv dag har det varit. Har hunnit med tandläkare, hämta amerikanarna på arlanda och jobbat ett par timmar. HEjja mig!
Jag är nästan frisk, fast jag hostar som en hora fortfarande, men det kan jag leva med. Eftersom Frida är hemma igen så blev det chill hos henne igår. Susse, jag och Frida. Promenad till konsum för att inhandla mat. Laga mat, dricka cola och chilla. Susse drog iväg för att hjälpa någon att packa (?). Då drack jag och Frida vin ute i den inte alltför varma sommareftermiddagen. Sen kom Susse tillbaka och vi kollade fotbollen. Turkiet gick vidare :O.
Sverige behöver bara spela lika på onsdag för att komma vidare. Vi kommer att bli dödade i kvarten av Holland, om vi kommer vidare. Attans alltså. Det löser sig.

15/6

Klockan är 4 på morgonen och jag är vaken. Tro det eller ej. Det finns en anledning till detta. Hon heter Frida. Hon har varit borta i EN VECKA och jag har dött. Nu är hon hemma. Hon ringde och berättade det för mig. Sådär kvart i 4 på morgonen. Då hade jag inte ens sovit 3 timmar. Det gör inget. Hon kommer undan med det genom att vara hon. Jag har saknat henne, har ju legat hemmma och varit sjuk hela veckan. Har typ umgåtts med ida, träffat susse en kortis också. Annars har det varit torka. Nu är jag nästan frisk och Frida är hemma, så nu kommer livet vara party igen!


<3

Och alla såg Sverige-Spanien antar jag? Sista minuten och Spanien gör mål. Vilken pers! Sen vann ryssland sin match mot Grekland så på onsdag blir det en match på liv och död. Spännande! Jobbigt dock. Som jag och Emma pratade om idag, man blir så emotionellt engagerad i matchen! Jobbigt.

13/6

Jag är sepesjuk, fortfarande. Döda mig? Jag orkar inte vara sjuk. Skulle träffat emmi och jenny idag egentligen. Var superpepp, men mår skit. Så det funkar inte. Ska ligga hemma och kolla på film istället. Skittråkigt. Imorrn ska jag fika med Erica. Det orkar jag. Hoppas jag. Hon är bra. Sen ska jag kolla på fotbollen med Ida och Emma. Yä. Sverige-Spanien. Spännande!

11/6

Yeah! Sverige-Grekland 2-0. Lovely.
Var i kungsan igår och tittade på matchen, man såg väl sådär. Vi kom så sent. Var mest förundrad över tjejerna som sprang runt i finklänningar och högklackat. De verkade sååååå intresserade av fotbollen. verkligen.
Roligast kan ha varit en tjej som dök upp efter zlatans snygga 1-0 mål.

"åååh, Jag älskar zlatan. han har gjort 2 mål nu va?"
"ehm, alltså, det står bara 1-0"
"vaaaa?! jaha. haha. men alltså det var han som gjorde målet va?"
"mm"
"asså, jag baaraa äääääälskar zlatan, gör inte ni? Han är såååå bra"
-tystnad-

bra koll, verkligen. Jobbade på dagen ialf, jobbade halvdag idag också. Ganska soft att inte behöva jobba hela dagarna nu när jag är sjuk. Mår sådär alltså. Dagens roligaste var att msna med en full johan. hahahaha. jag garvar ijhäl mig!
Saknar Frida, hon får ta och komma hem nu. bajs.


photoboot ftw!

9/6

Status: sjuk, uttråkad och rastlös.

Jag har inte gjort mycket. Jobbade på varvet några timmar, annars inget. Jag hatar att vara sjuk!
Imorgon är Emmis student, jag kan inte komma för att jag är sjuk. Dåligt. Jag hade sett fram emot det. Dåligt. Blir fotbollen med Ida och Susse istället. Kanske in till kungsan om det är fint väder.

JAG VILL BLI FRISK NU!

8/6

Dagens shoppingrunda resulterade i två klänningar från indiska, jättesöta. En är på bild här nere.
Skivor;
Maiden Voyage - Alice in videoland
Best of 061122-071122 - Miss Li
Eat me Drink me - Marilyn Manson
the Last tour on Earth - Marilyn Manson
the Golden age of Grotesque - Marilyn Manson

Köpte också världens sötaste väska på Beyond Retro. Bra dag.


8/6






dagens outfit

Jag mår mycket bättre idag. Tur för mig. Jag avskyr verkligen att vara sjuk. Idag ska jag in till stan och sätta sprätt på pengar från studenten, yä. Mest presentkort. Jag blir galet rastlös av att bara sitta hemma. Speciellt eftersom jag vet att jag börjar jobba imorrn och jag vet att jag kommer behöva sitta på ett kontor 5 dagar i veckan de närmsta 3 veckorna. Sen är det Arvika! Jag är så pepp! YES!

Nu är Frida i Kroatien. Dåligt. Skönt för henne dock. Jag ska försöka ge mig på en vit vecka när hon är borta. Det funkar nog, eftersom jag började i fredags = jag får festa på lördag.

7/6

Jag sitter inomhus, har gjort det hela dagen. Vill vara ute i solen. Det funkar inte riktigt, jag är toksjuk, och man ska inte ligga i solen om man har feber. Det suger hårt, men sånt är livet. Sitter och skriver på min MacBook. Den är bäst. Ska föra över all bra musik och sånt till den n är jag orkar. Sen ska jag lägga ner det här med stationära datorer. Tror att jag ska ställa min hos Frida, hennes är sämst. Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. Sova lite middag kanske.

7/6


Yä, precis innan champangefrukosten.

6/6

Min mössa är upphittad, YÄ! Den låg och flöt i vattnet vid abborreberget, min söta kusin Gusten hittade den. Jag garvar ijhäl mig. Så jäkla komiskt. Den har varit på egna äventyr.

6/6

Superpepp på 90s, men mina veklingar till vänner bangar på mig. Dåligt. Fest varje dag säger jag! Får väl sitta hemma och pyssla med min nya dator <3. Min bebis. Ska nog börja leta snygga dataväskor till den. Har ju fått pengar, så jag har råd. Najs.

6/6

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEEEEEN!
FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Det är helt sjukt. Efter 12 år i det svenska skolsystemet är jag klar, så jävla finnished! Jag slutade med 18 MVG, 1 G och resten VG. Jag är stolt över mig själv. Dagen var underbar. Vi började med champangefrukost bredvid skolan i solen. Underbart mysigt. När man blivit lite rund om fötterna var det dags för fotografering, vi får väl se hur de individuella bilderna blev ><, haha. Full och glad. Vi fortsatte i samma anda och tog gruppbilder. Sen var det dags för lunch, första och enda gången våran skola bjuder oss på det. Gott var det också, en härlig buffé. Lunchen höll på i en mindre evighet och talen var fina, men jag var hård. Jag ville inte vara sentimental, för jag ljuger om jag säger att jag inte bara känner lycka över att slippa skolan. Det brast dock när Pia, världens bästa lärare, delade ut betygen och grät. Hon är så bra.

Efter betygsutdelning var det dags, utspringet, det vi alla väntat på hela dagen! Jag sprang inte, jag promenerade med  värdighet! Mina skor tillät inte annat. Jag letade febrilt efter mina fina vänner. De stod med världens finaste skylt och varsit paraply som det var bokstaverat M A R T I N A på. Hur tjusigt som helst. Sen var det hemfärd. Jag körde på den alternativa varianten, inget flak här inte, vi åkte Ribb! Hur coolt som helst. Vi toppade 57 knop (över 100 km/h). Det var en galen upplevelse.

Väl hemma så kom jag faktiskt före gästerna, skillz yä! Det började ramla in folk till höger och vänster, inte en lugn stund. Jag fick massa fina presenter. Smycken, pengar, presentkort, och framförallt; min efterlängtade dator, en macbook! Såååå fin! Jag är så glad. Det var det enda jag hade önskat mig! Så fin var den.

Det kom både släkt och vänner och det blev en VILD mottagning. Alkoholen flödade, henkel var mest poppis. Vi badade bubbelpool, dansade, drack mer, sprang i skogen, drack mer. Det var drag fram tills 4-5 tiden. Då hade vi studenter varit uppe i ett dygn. Jag, Becka och Frida dvs, så vi slängde ut folk och knölade ner oss 4 stycken i mitt rum varav 3 av oss i min säng. Det blev inte mycket sömn inatt inte. 3 timmar kanske. Jag, Frida och Johan låg och garvade och vände och vred på oss. Stackars Becka som ville sova. Upp vid 8-9 tiden och ut i solen och svalkan utanför mitt basturum. Städningen tog 3 timmar tror jag. Galet. Har aldrig sett något värre!

Just nu är min mössa borta, men det löser sig, den kommer nog fram så småningom. Jag tror folk gick härifrån nakna. Kalsonger, t-shirtar, koftor, strumpor, skor, det var kläder överallt. Till och med i skogen. Jisses amalia. 90s ikväll om någon orkar gå dit med mig. Jag är pepp, även om jag mår som jag förtjänar. Det är totaly värt det!

Summan av kardemumman;
TACK FÖR EN UNDERBAR STUDENT FINA FINA MÄNNISKOR! JAG HADE SÅ JÄVLA ROLIGT!

NU ÄR DET SÅ JÄVLA SLUT PÅ SKITEN!

3/6

Jag känner mig bra! Klarade teorin. Tjoho. Var så nervös så att jag ville kräkas, det var hemskt. Klarade det ju ändå så det är chill. Möte min älsklingsfrida efter provet och efter en stund kom Becka. Frida hade fixat vin så vi drog till tanto, köpte med oss thai-mat på vägen och satt och njöt i solen. Lovely. Sen hem till Frida. Käka mat. Det var mums. Frida fixade Beckas hår, vi pratade om studenten, gick till konsum och handlade frukt och glass, åt mer. Frisörknäppisarna fortsatte fixa med hår. Jag chillade. I övermorgon smäller det och det är galet. Kan inte fatta. Jag kommer att vara världens lyckligaste!

3/6

Det är ganska kul att gå upp på morgonen och ens föräldrar frågar "Vad gör du uppe såhär dags?", jag svarar "jag ska till skolan", resten av familjen garvar åt mig. Jag har varit i skolan 1 eller 2 gånger på två veckor. Det är chill. Idag ska jag rensa ur mitt skåp (läs slänga allt som ligger i det).

3/6

Jahaja. Idag är det dags. Teoriprovet. Jag har verkligen inte pluggat tillräckligt mycket, så jag hoppas på mycket frågor från de delar jag kan. järnspikars alltså. Jag är nervös.

annars, i övermorgon tar jag studenten!


1/6

Första dagen i den första oficiella sommarmånaden. Underbart! Idag konfirmerades mina konfisar. De var så duktiga. Jag, Bettan och Bella är en annan femma. Vi resonerade kring vårat ledarskap. Vi kan vara de sämsta ledarna någonsin, men vad gör det. Vi är ju ändå de skönaste. Jag har ont i varenda muskel idag också. Var på Tech Noir med Malin igår. Det var roligt. Gick ut nykter för en gångs skull. Hejja mig. Kom hem halv fyra imorse och var tvungen att gå upp vid 9. Jag var rätt sliten.
Eftersom jag inte har orkat skriva på länge tänkte jag ladda upp lite bilder från Susses student:

Vi är bäst tillsammans!
    
  skylt                    jagochfrida                susse