24/6

Snart åker jag. Imorgon klockan 10 går mitt plan. Ska åka hemifrån 06.00. Jag har så mycket resfeber så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag måste packa. Jag är så nervös så att jag inte ens kan skriva en hyffsat sammansatt text. Tappar ord. Jag vet bara inte. Snart sitter jag på flyget över Atlanten.
Nahla och Becka kommer ialf snart. Det är bra. Jag blir glad då ^^. De får lov att hjälpa mig att packa. Jag är verkligen sämst på det. Vad ska jag packa lixx?! AHMAHGAHD. Äsch. Det löser sig. Glömmer man något så går det säkert att löpa där.
På återseende den 6 juli.



Btw:
GRATTIS I FÖRSKOTT FRIDA OCH SUSSE!
jag är ju inte hemma på era födelsedagar. När jag kommer hem är det party för hela slanten, och jag tror det blir Arvika för min del med. <3


21/6

Om jag inte slutar skriva så otroligt deprimerande inlägg kommer folk att sluta läsa min blogg. Är helt slut efter fyra dagars arbete från 8-20. Det är hårt. Imorrn jobbar jag 9-17 och sen antingen hem till Susse eller till Ida efter en trevlig middag här hemma. Det blir nog bra ska ni se. Det kanske blir Arvika ialf. Hoppas på det. Får se om Alex vill byta bort en dag med mig så jag kan åka. Har inget tält, och vet inte när alla andra åker upp. Det löser sig alltid.

21/6


Without you, the ground thaws,
the rain falls, the grass grows.
Without you, the seeds root, t
he flowers bloom, the children play.
The stars gleam, the poets dream,
the eagles fly, without you.
The earth turns, the sun burns,
but I die, without you.
Without you, the stars roar
the breeze warms, the girl smiles,
the cloud moves.
Without you, the tides change,
the boys run, the oceans crash.
The crowds roar, the days soar,
the babies cry, without you.
The moon glows, the river flows,
but I die, without you.

The world revives, colors renew,
but I know blue, only blue, lonely blue,
within me blue.

Without you.
Without you the hand gropes,
the ear hears, the pulse beats.

Without you, the eyes gaze,
the legs walk, the lungs breathe.

The mind churns!

The heart yearns!

The tears dry, without you.
Life goes on, but I?m gone.

Cause I die, without you.

Without you.

Without you

19/6

Vad skulle ni göra om jag åkte till USA i fyra år?

Ångesten försvinner inte.

18/6

Jag har så mycket resfeber. Mest är jag nervös för att den här resan kommer bli första klivet ut i världen. Studera utomlands. Lämna tryggheten här hemma och bara dra. Vad blir det av mig? Hur ska jag försörja mig? Vem ska jag prata med? Det är inte som om jag kommer att ha råd att ringa hem när allt känns bajs. SKAFFA SKYPE mina kära vänner. Jag känner mig fortfarande som om jag är typ 15 år och har livet framför mig. Livet har jag väl fortfarande framför mig, men om jag går en hel utbildning så kommer jag studera i USA i fyra år. Oj. Det är så himla länge. Kommer ni och hälsar på mig då? Hur ska jag klara mig annars liksom. Det här ger mig en sådan fruktansvärd framtidsångest. Jag vet ju inte vad jag vill blir. Jag kan välja elective studies där borta och faktiskt utbilda mig till något mer än bara musiker. Jag kommer vara 24 när jag kommer hem därifrån. Det känns som om halva livet kommer ha gått då, men hur mycket kommer jag inte ångra mig om jag inte gör det här?

Shit, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kanske inte ens kommer att ha råd att komma hem över sommaren och julen :/. Skramlar ni åt mig då vänner? Så att jag har råd att komma hem till er ibland. Kan ni gå ihop så många att jag kan få det i julklapp? Den största ångesten är att lämna all trygghet som finns här hemma. Vänner, familj, släkt, att nästan alltid kunna få ett arbete. Jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag är inte en sån person som kan lämna allt. Jag har komplex för att bli övergiven, att bli ensam kvar, och så ska jag åka iväg från allt. Då är risken så mycket större att bli övergiven. Hemska tanke. Jag kanske borde träffa våran kurator som börjar i höst, kanske. Jag vet inte. Orkar inte ha såhär mycket ångest. Fast det vet ni inte om tror jag, inte i den utsträckningen som jag har det egentligen. Jag klarar inte av att tänka på framtiden.

Hittade massa gamla bilder på folks bilddagböcker också. Finns så mycket som jag saknar, som man aldrig borde ha släppt. Så många vänner, så många känslor, så många minnen.
Jag kommer nog att få ett färgstarkt liv.

17/6

Det har varit en bra helg. Grillningen i fredags var lovely. Maten smakade bra och enligt Susse hade jag överträffat mig själv (man tackar man tackar). Vi drog från mig vid halv tio och begav oss hem till Melissa. Där kryllade det av folk som man inte träffat på länge. Det var trevligt. Sofia upptäckte att hälften av människorna där var fjortis, Nähä?! :O. Det var trevligt tills Karl spydde ner toan och Linn hade sönder stolarna. Då blev alla utslängda så vi drog till Marcus på efterfest, nu igen. Vi kom till Marcus vid halv två kanske, drog därifrån vid fyra. Det var en trevlig kväll.

Jag och Sofia gick upp vid 12-tiden igår och myste lite i solen. Sen åkte vi upp till dalarö och åt glass och mobbade erik the glassgubbe. Moaha. Efter det begav jag mig in mot staden och möttes upp av Linn på bussen. Åkte till Debaser Medis för att bevittna Emergenza finalen. Det var trevligt. Hoppas de går vidare till Tyskland.

Snart ska jag åka in till handen och mötas upp av Emmi. Vi ska inhandla en presifent till Issa och sen åka ut till henne i hennes hus i skogen. Det ska bli trevligt. Jag har inte träffat henne på typ ett år. Jisses Amalia säger jag bara. Jenny ska följa med också. Det blir nog trevligt.

Annars så är det ju så att jag börjar jobba imorrn och jobbar sju dagar framåt, sen åker jag till USA. Finally.
På återseende.

15/6

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan


1. Hur mår du idag?
Speedball

2. Kommer du komma långt i livet?
summer shudder

3. Hur ser dina vänner dig?
happy birthday to you

4. Kommer du gifta dig?
a voice to calm you down

5. Vad är ditt livs themesong?
romans för timmen

6. Vad är ditt livshistoria?
loneliness is better when you're not alone

7. Hur är skolan för dig?
the reason

8. Hur kan du komma framåt i livet?
shoot 'em down

9. Hur kommer imorgon vara?
Miss Murder

10. Vad är det bästa med dina vänner?
to be gone

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
me and the moon

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
the kids are back

13. Hur är det med ditt liv?
you can't stop rock'n'roll

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Lubbock or leave it

15. Hur ser världen på dig?
sol, vind och vatten

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
beneath the tree

17. Vad tycker dina vänner om dig?
faith is blind

18. Har du en djup och mörk hemlighet?
squeal

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
girls get the bass in the back

20. Hur kan jag göra mig själv glad?
crazy or high

21. Kommer jag nånsin ha barn?
world of trouble

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
sick of it all

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
I wanna rock

24. Vad är ditt tips till dig själv?
You can do it

25. Hur kommer jag att bli igenkänd?
No other

26. Vad är min danssång?
slow down baby



24. Vad är ditt tips till dig själv?


25. Hur kommer jag att bli igenkänd?


26. Vad är min danssång?


15/6

Sommarlov, finally! Onsdagen var bra. Först avslutning för oss som inte tar studenten i år, sen iväg och fika. Fick iof vänta sjukt länge på att min kära vänner i trean skulle springa ut, men det var det värt. Det bar av hem till Nahla där det bara bjöds på vegansk mat. Det var helt sjukt gott. Lovely! På kvällen bar det av in mot stan, det var en absurd upplevelse att träffa en prostituerad på en toalett :O. haha. Jisses säger jag bara.

Vi gick ialf till Babasonic, första gången jag var där. Det var bra, ölen var hyffsat billig och det fanns många söta människor. Vi var där till typ halv två, se åkte jag och Nahla till den oficiella skivan. Vi fick inte komma in för att det var så sent, så vi plankade in istället. Vi ville ju träffa folket. Det var helt okej och ölen var ännu billigare. Mums. Pappa hämtade i stan så var hemma vid fyra någon gång.

Igår var det upp vid åtta för att fixa mina naglar som nu är jättefina. Sen åkte jag tillbaka till Dalarö och träffade Nallebörnarna och kollade upp lite vad de skulle göra på kvällen. Känner att jag måste hålla lite koll på dem så att de inte dricker för mkt. Efter det åkte jag hem och sov middag, det var skönt. Jag var grymt trött.

Åkte in till Fasching med Jenny på kvällen. Tog en återställare och lyssnade på jazzmusik. Vi var inte där så länge. Tog 23-bussen hem. Det kändes lagom. Så att jag är pigg idag. Susse, Mad, Frida, Sofia och Jenny kommer hit och äter middag. Vi ska grilla, så jag ska åka och handla snart. Sen ska vi till Melissa ikväll, mys! Party party. Och imorrn ska jag och linn på Emegenza, det kommer att bli fett.

12/6

Japp, jag ska ta tag i bloggandet igen. Fick lite bassning av Frida (som har en bondbränna som jag ska skratta åt på fredag!). Hon är förövrigt bäst som har fixat en tid hos hennes moster som ska fixa mina naglar. Lovely, du ska få bli min personliga stylist i framtiden.

Idag var rytmus i alvik och hade friluftsdag. Det var obligatorisk närvaro men frivilligt att delta i aktiviteterna. Jisses säger jag bara. Spelade lite brännboll, lite badminton och lite volley boll. Jag ägde på allt... öhm.. ja. Det var helt okej. Sen åkte jag med Jenny till handen och såg till så att hon provade typ 100 klänningar. Människan kan itne shoppa, man får nästan tvinga henne. Hon tycker att klänningarna är FÖR fina. Det går inte säger jag. Hoppas hon köper klänningen på bik bok som gjorde henne till vaersta baben. Hon är så söt. Personligen inhandlade jag 1 par skor, en topp/klänning och en bolero. Najs. Jag ska ha på mig det imorrn.

Efter mina shoppingbravader har jag tagit mig till mammas jobb där jag sitter nu. Fick min nya mobil idag eftersom min andra har avlidit. Den är fin. Jag är lite kär i den.

Har suttit och läst bloggar en stund. Läste susses och fick ångest (tack så mkt). Ett år kvar i skolan, sen åker jag förhoppningsvis till USA, men jag oroar mig lite. Kommer vännerna finnas kvar när jag kommer hem? Usch. Jag kanske tappar alla om jag är borta. Det är ångest. Sen vet jag ju inte om jag ska plugga bara 1 år eller om det blir flera. Blir det flera kommer jag ju komma hem på sommrarna och över jul och så, men kommer ni glömma mig då? Tror jag skulle dö då. Kanske. Inte riktigt, men jag skulle nog bli ledsen. Uschamej ja.

Imorrn är det ialf skolavslutning, det är najs. Slutskiva för våra treor också, men nu kallar min mor så jag måste gå.
Fred och kärlek.

10/6

Det har varit ett sjukt långt blogguppehåll, jag vet. Jag har dock inte haft varken tid eller lust att skriva. Har tagit vara på det fina vädret och varit ute mycket i solen. Blivit ganska brun för att vara jag. Sen har vi haft musikalen som gick jättebra, så har vi ju spelat på Nalen också. Det var bland de mest oplanerade event jag vart på, men det var okej. Efter musikal/Nalenveckan så var min röst paj. Det börjar ordna upp sig. Är lite sjuk, det är hårt. Jobbigt att vara sjuk när det är såhär varmt.

Igår satt jag barnvakt med Ida åt två små pojkar, Alexander och Albin. Albin var 2 år och Alexander typ 1½. Jag som egentligen inte är ett stort fan av barn blev grymt charmad av dessa småpojkar. Jättesöta. Bäst var Alexander som roade sig själv med att gå runt med dammsugaren :O, Va?! Den fick inte vara på, men han tyckte det var jättekul så vi lät honom hållas. De fick bada i sin barnpool och massa sånt. Tjänade 750 spänn var, lovely!

Det har inte hänt så mycket mer egentligen. Ska på prästvigning idag, eller ja, jag hoppade över själva "cermonin" och åker in på mottagningen bara. Jag är lite krasslig så orkar inte sitta i en varm kyrka med typ 1000 andra människor. Idag är det också bara 15 dagar tills jag åker till USA, vet fortfarande inte när jag ska ha tid att packa, så får typ göra det någon dag snart. Undrar vad jag ska ha med mig. Ska ju faktiskt vara borta 10 dagar. Jisses Amalia.

Ska försöka ta tag i bloggandet igen.
På återseende.