31/1

Woho. Sista dagen av januari, och det har varit en toppendag. Kom till USA igår. Var rätt trött och sliten, gick en snabbis på en liten mardi gras parad. Vårt bagage hann inte med flyget, vi hade för lite tid i Chicago. Var sjukt irriterad igår, inga rena kläder. Då vill man inte duscha heller, för då ska man sätta på sig äckelkläderna igen. Usch. Idag kändes det bättre dock. Fick veta av pappa att om man inte fått sitt bagage på 4 timmar så säger våran reseförsäkring att man får handla för 4000 kr per person. NAJS! har handlat massa toppengrejjer idag. Så nu har jag duschat och har rena kläder på mig. En jättesöt tshirt från urban outfitters och ett par mjukisar från juicy coutore. wow. jag lixx. haha. knäppt. sjukt sköna ialf :).

Paraderna är inställda idag för att det är risk för tornados och massa oväder, så det blir inge bra. Men det är lugnt. Imorrn börjar festen!

Dagens outfit 2008-01-29

Dagens outfit 2008-01-29
Har inte skrivit på en vecka, jag vet. Sämst av mig, men det har inte funnits någon skrivarlust. Vad har hänt den senaste veckan då? YAMD kom vidare till Semifinal i Emergenza, såklart, så nu ska YAMD och PARAH spela 10 April på klubben. Kommer bli grymt, om det är någon som vill följa med så är det bara säga till mig så kan vi fixa biljetter :).
Jag har hunnit med att fylla 19 år också. Inte så mycket firande. Käkade middag med alla Lindströmare i söndags, det var rätt lagom. Födelsedagen spenderades på Graningen Stiftsgård. Det var najs. STUH! I love lixx. Det var jättekul. Träffade massa fina människor. Pratade med Lisen igår, vi är överens om att det bästa STUH:et var mitt första, det som var 2005. Det var cräjzy och hur kul som helst <3. Garvar typ högt för mig själv när jag tänker på det.

Har sökt nytt jobb också. På Patricia, jag hoppas på att jag får det. Skulle passa mig som handen i handsken. Ett serviceyrke där jag får träffa nya människor och som topping på glassen så får man spexa också! Hur kul skulle inte det vara? Dessutom jobba natt, jag är ju trots allt en nattuggla.

Igår träffade jag Susse och Kungen <3. Jag har saknat dem massor. Vi åt sushi och jag fick min födelsedagspresent i form av två jättefina foton på dem. De resonerade att jag skulle få något som jag verkligen älskar, och som de egoister de är så kom de fram till att det jag älskar mest är dem. Haha. Jag blev glad dock :). Finaste vännerna på fina kort är aldrig fel. Så nu har de fått en hedersplats på min fotohylla.

Imorgon bär det av till staterna också. Spännande spännande. Har inte ens börjat packa. Ska göra det typ nu. Snart. Vi ska åka hemifrån 6.00 imorrn, så jag har gott om tid än så länge. Så kommer ju Nahla ikväll också. Hon får hjälpa till helt enkelt. Har inte träffat henne på massa länge. Fick inte ens ett grattis på födelsedagen :/. Blev rätt ledsen och nedstämd. Kände mig rätt bortglömd så att säga, men det löser sig.

22/1


Dagens outfit 2008-01-22

Dagens outfit 2008-01-22
Dagens outfit och ikväll blir det Emergenza med Linn för att se YAMD.

21/1

Pallar inte lägga upp dagens outfit. Kom på att jag inte hade fotat den när jag redan hade lagt mig i badet. Illa. Ni får vänta tills imorrn.

Tog ett långt härligt bad idag, och passade på att njuta av lite ben and jerrys glass samtidigt. Mums.
Den här dagen har varit lång och tråkig. Har varit otroligt inproduktivt och mest suttit och stirrat. Värdelöst helt enkelt. Nu kommer det några dagar då jag har saker att se fram emot ialf. Imorrn så ska jag på Emergenza med Linn och se YAMD. Najs. Onsdag är det öldrickning på Harrys, alla som vill är välkomna, Torsdag ska jag fika med Perez <3, fredag är det min födelsedag. Ska födelsedagsfika med Jenni och barnen sen bär det av mot STUH med ganget. Lovely! Ska bli skönt att ladda upp batterierna lite på graninge. Det behövs alltid. Nästa onsdag är det USA som gäller. Jisses Amalia. Tiden går sjukt fort. Är inte ens frisk i rösten än. Bajs också. Jag pallar inte.

Ska nog gå och lägga mig. Har inte sovit ordentligt på flera dagar. Bådar inte så gott.

Over n out.

21/1

Är i skolan och har datakunskap. Känns rätt värdelöst. Har 7 lektioner kvar och ska göra något form av projekt. Jag ska  redigera bilder eller spela in film. Vi får se. Skolan känns värdelöst som vanligt. Pallar inte riktigt. Har matte snart också, det om något är värdelöst. Trodde det var ett ämne som jag inte skulle behöva plugga så mycket, oj vad fel jag hade. Jag är lost. Har hoppat av gemu C ialf. Tur det. Hade aldrig orkat.

Är stolt över lillebror. Gick vidare i Emergenza. Det var på håret, men ändå. Hoppas fler av mina vänner vill följa med nästa gång så att de går vidare då också. De var sjukt duktiga igår. Massa roligt!

Dagens outfit kommer upp senare idag, var ju tvungen att gå upp mitt i natten så orkade inte göra det imorse! halv sju gick jag upp. Skulle egentligen gått upp 6. Usch. Måste ju börja gå till skolan igen nu. BAAAAAJS!

Nu ska jag engagera mig lite i skolan.

Over n out.

20/1

Dagens outfit 2008-01-20

Dagens outfit blev parahtröja och kjol. Parah tröjan blev ett självklart val eftersom jag var och tittade på min lillebrors band, Parah alltså. Bästa spelningen hittills och de förtjänar verkligen att gå vidare! For sure! Hoppas hoppas. Duktiga var det. Var hos Bettan innan och hjälpte till med lite plugg och snackade skit. Hoppas jag var till lite hjälp iallafall. Erica kom som en överraskning till spelningen också, mycket trevligt. På tisdag blir det emergenza igen, men då ska jag se YAMD. Linn ska följa med, det blir bra. Annars är det bara 5 dagar kvar till STUH och min födelsedag, lovely.

Lägger upp en bild på dagens sminkning också eftersom jag blev sjukt nöjd.
Over n out, nu ska jag titta på disneyfilmer!


Dagens outfit 2008-01-19

Dagens outfit 2008-01-19
Dagens outfit idag. Är rätt trött. Det var kul igår. Jag och Susse drog tidigt, fast kungen drog först eftersom hon skulle jobba. Jag och susse tröttnade någon timme senare och tog nattbussen till handen där Ida plockade upp oss. Lovely. Jag är inte bakis iallafall.

Hade gärna träffat Susse och Frida idag, men Susse drar inatt. Antar att jag skulle kunnat ringa och gjort sällis när hon packade, men jag följde med mamma till sjukhuset och hälsade på mormor och morfar. Jag hatar att vara där Dagens goda gärning alltså. Kungen är med sin family.

Imorrn spelar hampus på klubben. jag ska dit med mami, ida med family och Bettan. Det blir najs. Tror jag. Hoppas de vinner. Annars så måste jag väl plugga lite engelska imorrn. Inte för att jag pallar, men ändå. Måste skriva till Nuko:n också. Ska redovisas på onsdag. uschusch. Den här veckan blir det tillbaka till skolan på riktigt. Well well, kunde varit värre. Har eventuellt ett till jobb på g. Jag hoppas på det. Skulle vara så sjukt nice!

Kvällens outfit 2008-01-18

Kvällens outfit 2008-01-18
Kvällens outfit. Grymt pepp på att komma ut lite. Hoppas på 90's. Skulle vara sjukt najs. Sen har jag världens bästa kusin också, hämtar mig mitt i natten i handen. PUSS <3 alltså. Bra bätter BÄST! pepppepppepp

Dagens köp.

Dagens köp.
Köpte fina skor för halva priset idag också. Lovely. I like them alot. Väldans hög klack är det dock, men det får man leva med. Får leta upp någon lång kille ^^

Dagens outfit 2008-01-18

Dagens outfit 2008-01-18
Dagens outfit. Nu på dagen. Kommer bli en till för kvällen. Utgång och allt. Måste charma pappa lite så att han vill hämta mig i handen inatt. Sent. Hoppas att han vill. Snälla lilla pappa.

18/1

Har haft världens bästa kväll med Susse <3.
Pratade om allt mellan himmel och jord. Hon förstår mig så bra, det är tur det. Och imorrn är det dags att träffa kungen. Najs äzz alltså.

Shit, USA känns inte långt borta nu. Åker 30/1 och kommer hem 8 eller 9/2. Bara typ 10 dagar, så det ska nog gå.
Glömde dagens outfit också. Attans. Får lägga upp två idag. En för dagen och en för kvällen. Erika fyller år imorrn. Tydligen var det fullt vid middagen, så jag var välkommen att dyka upp vid halv åtta. Susse jobbar innan, så hon kommer typ samtidigt som mig. Tur det. Ska få sminka Frida också, Martina gillar!

17/1

http://www.jagareforbundet.se/news/fridolin_tar_jagarex.asp

Tur att han inte är kvar iallafall. Fyfan.

16/1

Det var rätt okej att gå på moderna själv idag. Lite egentid men ändå hålla tankarna på värdsliga saker.
Museébesöket var det enda konstruktiva som jag har tagit mig för idag, eller nääh. Inte riktigt. Jag hade ju linedancelektion också. Mina elever börjar bli så duktiga. Jag är stolt!

Just nu tittar jag på Hercules. jag älskar disneyfilmer! Såg ringaren i notre dame och Bernard och Bianca häromveckan. Sjukt bra filmer.

Imorrn är det äntligen torsdag. Susse kommer hit. Inte Kungen tyvärr, hon ska fira sin moster och sin morfar som fyller år. Well well. Får ju träffa henne på fredag iallafall. Tur det.
Måste muntra upp mina favvosar innan jag drar till USA. Mår så dåligt när de är ledsna :(.

Dagens outfit 2008-01-16

Dagens outfit 2008-01-16
Bär av till moderna muséet snart. Det blir najs. Synd bara att alla som skulle följa med bangar i sista sekunden. Well well. Det kan vara skönt med lite ensamtid ibland.

over n out

15/1

Jag är matt! Barn har den effekten på mig. Har jobbat extra på gården idag. 9 timmar. Duktigt av mig. Det gick bra.
Längtar till torsdag, då får jag prata ut med Susse, och kanske kungen också. Annars får jag träffa kungen på fredag. Tur det.

Nästa veckas höjdpunkt är fika med Mattias <3. jag saknar! Gullepojken alltså. Bästbästbäst! Vi träffas alltför sällan. Han är en såndär sällsynt pojke som alltid lyssnar när man pratar (nästan ><) och ger både bra och dåliga råd och som man skrattar med. Skulle inte byta bort honom mot något i världen.

Annars så vet jag inte vad den kommande tiden har att erbjuda. Har insett att det bara är 2 veckor kvar tills USA, jag blir knäpp.

Dagens outfit 2008-01-15

Dagens outfit 2008-01-15
Ska jobba på gården hela dagen, så outfiten får hålla sig casual. Ska laga mellis till barn och sånt. Shit alltså. Tur att det inte är massa barn på kvällen. Fast ungdomarna känns rätt små de också nu förtiden.

vänskap fångad på bild.

Trio
alltså. jag behöver er 2 så jäkla mycket. När ni mår dåligt mår jag dåligt, och jag kan inte se en framtid utan er. Ni gör mig så glad, och så lycklig, och jag har alltid så kul med er. Ni två har verkligen satt avtryck i mitt hjärta!

<3

<3
Föralltid en av de snyggaste tjejerna jag vet <3

14/1

Jag saknar Frida och Susse <3.
Fick ett sms från Frida typ vid 7-8 idag där hon frågade om jag ville följa med ut, men såg det inte förrns vid 10. Dåligt. Jag hade velat. Min mobil är cp och vägrar skicka sms. Jag blir galen. Jag håller också på att bli knäpp. Riktigt knäpp. Måste diskutera det med Frida och Susse på torsdag. Då ska vi ha filmkväll. Jag ser fram emot det. Jag behöver det.
Dock är den här veckan inte så jobbig, det jobbiga börjar nästa vecka. Är ju typ ledig hela den här veckan.

Det flyger små fjärilar runt runt runt i min mage...

och om 16 dagar är jag i USA.

Dagens outfit 2008-01-13

Dagens outfit 2008-01-13
Det är min nya favorittröja! Jag ser typ likadan ut som i tisdag, men men. Kommer se likadan ut imorrn med. Ska sova hos sötemmi ikväll och orkar inte packa ner massa kläder.
Ska iväg på DSK-möte snart. Är inte pepp. Men efter det åker jag till Stocksund och jag och Emmi ska kika film och snacka skit <3

Dagens outfit 2008-01-12

Dagens outfit 2008-01-12

Är det tjejkväll så behöver man inte göra sig iordning så mkt. Sköönt. Ska iväg till Ida om typ en timme. Käka middag, mysa och sen bada tunna. Det kommer bli najs.

12/1

Vet inte om det blir någon dagens outfit idag. Kanske lägger upp dagens imorrn. Myser runt i pyjamas fortfarande. Ska duscha snart, för Erica kommer hit innan vi ska till Ida ikväll. Ska bli massa mys att träffa alla fina vänner. Sitter här med hårinpackning och allt. Måste plocka ihop lite grejjer också. Packa lite tills imorrn. Ska sova hos Emmi då <3. Lovely.

Dagens outfit 2008-01-11

Dagens outfit 2008-01-11

11/1

Onsdag 23/1 blir det öldrickning på Harry B James. Alla som vill är välkomna. Vi ska fira att Malin har fyllt 18 år (22/1) och att jag fyller 19 år (25/1). Alla som känner sig manade får komma, det är bara att dyka upp. Jag är borta på STUH på min födelsedag, så därför jag firar i förskott ^^.

10/1

Sitter och sjunger för mig i skolan. Har rätt tråkigt. Ska egentligen jobba med min bokanalys i engelska, men jag har ingen ork. Den ska ändå inte vara klar förrns om 2 veckor. Så det är chill. Borde oroa mig för boksamtalet i svenska imorrn. har inte läst så mkt. Får läsa ikväll istället. Det löser sig. Ska hem och sova sen.
ååh, ska få klippa mig nästa vecka. Det är bra. Mitt hår är slitet. Det blir typ nästa fredag. Pallar inte gå till skolan då så det blir bra. Är ledig mån-ons. Najs. eller jobbar på måndag. Men det är chill. Projektarbete med M-C och Fanny på tisdag tror jag, sen råchilla på onsdag. Torsdag är det någon såndär kulturdag av något slag. tänkte anstränga mig och faktiskt dyka upp den här gången.
Om 3 veckor är jag i USA. NAJZ!
over n out.

Dagens outfit 2008-01-10

Dagens outfit 2008-01-10

9/1

Ingen skola idag. Det var underbart. Jobbade mellan 13-18.30, det är sjukt lugnt på jobbet just nu. Både bra och dåligt lixx. Man får pyssla lite. Städa och plocka typ. Är jätteglad, kommer att få fortsätta jobba kvar! Fick veta idag. Sam sa att de skulle ha personalmöte när jag var borta men att hon kunde säga allt till mig när jag kom hem = jag får jobba kvar. Sjukt glad alltså.

Som ni kanske ser i tidigare inlägg så är det dagens outfit. Min nya tröja från weekday <3. Ska börja med dagens outfit tror jag. Det är ganska kul. Både när man är snygg och sunkig.
Over n out.

Dagens outfit 2008-01-09

Dagens outfit 2008-01-09

7/1

Det som får mig att fungera är att planera sommaren. Låtsas som om terminen inte finns. Det löser sig i slutändan, om inte annat så dör man ju, och det är också en lösning. Det kom jag och kungen fram till.
Lutar åt Hultsfred och Arvika i år. Blir nog inge roskilde. Hulsfred har släppt babyshambles och him och sugarplum fairy och timo räisänen. Det är en bra början. Arvika har Alice in videoland och Familjen. Sen kommer säkert smk dit också. Det blir najs. Jag vill. Jag ska.
Nästa lön får jag stoppa undan av så att jag kan åka. Inte shoppa upp allt. Måste kanske överväga londonresan också. Vet inte om jag kommer att ha tid. Fy på mig alltså, men jag känner lite mycket press. Mamma och Pappa tror att jag har magkatarr pga stress och dåliga vanor. Kan väl stämma. Måste kolla hos farbror doktorn. Måste till Ungdomsmottagningen också. Livet är pest utan p-piller. Mens suger! Måste ringa dem imorrn och boka tid. well well. Det löser sig. Det gör det alltid.

over n out

7/1

Skola imorrn. Fyfan. Jag vill verkligen inte! Har inte vart i skolan sen 14 december. Det är typ en månad sen. Skippade sista veckan för att jobba och tjäna pengar istället. Det var sjukt värt det.
Har ångest inför allt som komma skall. Måste ju få hyffsade betyg nu sista året så att mitt snitt blir schysst. Just nu så har jag bara ett g, så det är ju bra. Resten är Vg och mvg. Måste hålla standarden något sånär ialf. Får framtidsångest också, fast ändå inte. Vill bara sluta skolan nu på en gång. Vill bara sätta mig ner och gråta. Har nog aldrig haft sånhär skolångest förut. Kill me now!
Vill uppleva saker istället. Ska börja planera för sommaren nu. Och sen är det bara 7 veckor till sportlovet, och om 2 ½ vecka är det USA och om 2 veckor är det stuh. Jag kanske överlever. Jag hoppas.
FANFANFANFAN!
Om jag överlever skolan så överlever jag ALLT!
Over n out.

(jag lyssnar på the knife och miss li <3)

6/1

Det är tur att jag är ledig imorrn. Annars vette sjutton om jag hade orkat med dagen. Är så sjukt trött. Mår som jag förtjänar nu igen. Igår var den segaste dagen på länge, den ville aldrig ta slut. Fikade med sötemmi<3. Det var bra. Åkte hem till sammy sen och drack vin och öl med Frida, Susse, Erika, Sammy, Johan och Alex. Det var trevligt, tills jag missade sista tåget. Tur att jag har en snäll pappa.

Nu ska jag ta bussen snart, för att komma in en jävla timme för tidigt till jobbet. Det suger! Halv elva bussen går bara från Dalarö. Hatar sl. Vet inte vad jag ska hitta på. Vi öppnar ju inte förrns 12, så kommer inte in på jobbet heller. Får väl sätta mig på waynes eller något.

6/1

Ibland är livet bara inte som man vill. Det får man leva med, eller så gör man inte det. skit samma.

5/1

Jag mår som jag förtjänar. Har supit varannan dag sen nyår. Det är najs. Har haft jäkligt kul, men mår därefter som sagt. Spelar ingen roll dock, jag går till jobbet och gör det jag ska ändå. Ont i magen igen. Funderar på om jag är allergisk mot något, typ laktos eller gluten. Bajs. Ska gå till vårdcentralen för att få en remiss tror jag. Well well. Det resulterar ju i att jag inte äter ialf = jag går ner i vikt och blir smalare. Najs.

Sitter på jobbet, rasten är snart slut. Sunk. Jag slutar 17. Ska träffa sötemmi då <3. Det ska bli trevligt.
Harrys var najs igår, jag susse och frida drog hem med sista tåget. Duktigt av oss. Vi var trötta imorse. Frida jobbar också, susse skulle träna. En riktig galning är hon. I Fridas hus är det typ minusgrader. Jag kommer frysa ijhäl där någon gång. Jag längtar till sommaren. Kommer inte ens få värme i USA lixx. Är -2 grader i New Orleans. Inte mysigt!

Well well. Back to work I say.

3/1

2008 har börjat otroligt bra. Gårdagen var bra. Förutom att jag behövde gå upp klockan 5.00 för att jag skulle ha inventering på jobbet och att jag hade superont i magen hur länge som helst. Magvärken envisas med att komma tillbaka varje gång jag äter något, så jag ska sluta äta.
Åkte hem till Frida och kurerade min magvärk med att röka vattenpipa och sen även genom att dricka vin. Det gjorde sannerligen underverk. Även sällskapet fick mig att glömma bort min stackars mage. Blev inte så fasligt sent. Somnade innan 2 tror jag för att sen gå upp halv 11 och röra mig mot dalarö och träffa Maria och co. och käka brunch. Mycket trevligt må jag säga. Magonten kom tillbaka när jag hade ätit så jag bröt upp tidigt för att få i mig lite frisk luft. Promenerade upp till gården och hälsade på Emmelie och spelade lite Buzz. Åkte sen hem och tvättade och la mig i ett styrkande bad för att slippa magvärk. Den gick över en stund. Sen åt jag middag och den kom tillbaka. Usch alltså. Nu tittar jag på Bernard och Bianca och tvättar under tiden. Lovely. Fick min CDON leverans idag med mina knife skivor och massa bra filmer.

Ska passa på att umgås med Frida och Susse i helgen. Vi hinner inte ses så ofta, men det känns alltid underbart när vi väl ses. Himla bra vänner det där <3. Förstår mig så bra.

INDIVIDEN I FOKUS, men ändå bästa bästa vänner som ställer upp för varandra. I like.


1/1

Jag funderar på att börja det nya året med att bli en bättre bloggare. Uppdatera lite oftare. Men jag vet inte om jag orkar.
Bojkottandet av nyår blev inte av för min del, blev så partysugen när frida, susse och erica kom hem till mig igår. Så efter min lite halvmisslyckade middagsmat så drog vi hem till frida och lämnade grejjer och sen vidare till Sammy. Det blev en najs kväll. Jag är glad att jag följde med. Såg inte så mycket av de andra under kvällen eftersom jag hittade en trevlig person att hänga med (A). Fick många nyårspussar ialf. härliga tider.

Idag har vi bara käkat bakismat och rökt vattenpipa hos frida. Det har varit sjukt nice. Fyllt i några av susse och fridas minnesluckor från dagen innan och lite sådär. Haha. Det har varit lyckat. Det var länge sen jag hade ett lyckat nyår! Så det kan jag vara värd ^^.