29/3

Gårdagen var härligt galen! Jag har inte haft så roligt och dansat så mycket på läääänge. Mina fötter gör fortfarande ont, men det är okej. Var på 90's som sagt. Ägnade hela kvällen åt att dansa på podier, det är kung. Flörta med dj'n, dricka billig sprit, dansa ner fula människor från podiet, connecta med transorna. Bra skit helt enkelt.

Frida klippte mig idag, det blev fint som vanligt! Sen så mår hon mycket bättre idag, tur för henne. Jag är bakis, men peppad. Så ska vila nu och packa om min väska. Sen ska jag dra till Ida snart. Ska ta 17.20 bussen. Fixafixa hos henne. Vi kommer att vara snyggast på hela stället, såklart. Det är vi alltid. Jag, Frida, Becka och Ida. Spännande.

Jag återkommer om kvällens bravader imorrn.

28/3


Dagens outfit 2008-03-28

image39

28/3

Jag gillar lov.

Idag är jag bakis, det är lite illa, men helt okej. Jag hade kul igår. Jag, Frida, Susse, Ida, Sammy och Johan var hemma hos Sammys mamma och chillade, det var najs. I onsdags var vi på DC, men drog tidigt för att vissa var lite för fulla för sitt eget bästa ><, haha. Sämst. "va?"
Carros kommentar till Frida när Frida sa att hon var med mig: "Är ni med varandra jämt?". Det har blitt så de senaste dagarna. Tjoho. Jag klagar inte.
Idag är det Party igen, 90's, det är också najs. Och imorrn är det dags för Tech Noir! Bäst. Jag är peppad till tusen. Jag, Becka, Frida och Ida. Roligt!

Nu ska jag gå och vara bakis en stund till, sen ska jag tagga till tusen inför kvällen. Tjingeling pling.

26/3

jag har en såndär opepp dag idag igen. De kommer och går. Får lösa sig, ska ut ikväll. Jenny, Sandra, jag, Susse och Frida. Det blir bra. Hoppas jag. Ska hem tidigt iallafall. Måste spara mig (och framförallt mina pengar) till helgen. 90's fredag, Tech Noir lördag. Det blir bra. Det blir party! Klippning lördag också.

Det är jobbigt att inte ha pengar när man har vant sig vid att ha det. Illa illa. Jobbar ju inte längre som sagt. Sjukt irriterande. Inge jobb = inga pengar. Dååååligt. Jag måste få jobba snart, jag måste ha pengar. Studentskivorna hägrar och kontot ekar skrämmande tomt. Eller ja, har ju sparkontot, men det går till USA så det funkar inte riktigt.

Mamma och pappa kommer hem idag. Jag försöker städa mitt rum lite innan de kommer, eller rättare sagt innan jag måste åka in till stan och gå på möte. Det går sådär. Är så stökigt så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Börjar lite nu, sen får jag städa klart imorrn. Ska sova hos Jenny, men drar nog hem tidigt så att jag hinner städa. Ska inte göra något annat imorrn. Skönt. Ska kolla med kungen om hon vill hänga, och Susse. På kvällden dvs. Ska städa städa på dagen. Flitig ska jag vara. Vi får se hur det går med den saken.

Nu ska jag fortsätta plocka tills jag måste göra mig iordning.

25/3

Jag är tillbaka i civilisationen igen efter mina strapatster i de nordliga vildmarkerna. Har varit grymt kul att vara uppe i Högvålen igen, men det räckte med några dagar. Finns vissa bihang som är med som jag bara inte tål en längre tid. Det har varit grymt överlag iallafall. Massa snö, perfekt före och strålande sol. Grymt kul att glida fram på skoter igen. Får lite dåligt samvete då jag vet att jag åker ett klimatmonster, men känslan att bränna fram i 80 knyck i det vackraste av vinterlandskap är svår att motstå. Jag älskar det helt enkelt.

Har fått massa qualitytime med mina kusiner också, alltid mysigt. Har lyckats undvika att bli alltför mulad av Chrille, vilket är en bragd i sig. Har fått massa nya fräknar. Druckit massa öl och vin och haft det supermysigt.

Hoppas att Susse har överlevt här hemma utan mig och kungen. Har messat lite med dem under dagen. Ska ringa imorrn. Måste höra allt om Fridas resa och så måste jag få träffa mina kära söta vänner.
Nu ska jag sova tror jag. Är rätt trött. Har suttit på en buss i 7 timmar i sträck utan att få en blund. Det suger lite. Som tur är så har jag en snäll kusseliten som hämtar mig från bussen och stannar och köper mat och så. Kom alltså inte hem alltför sent. Tur för mig.

btw, VARFÖR ÄR DET SNÖ HÄR HEMMA?! den skulle jag ju lämna uppe i de nordligare breddgraderna. Jefla skit.

18/3

Jag är om möjligt snyggare än någonsin. Sitter här och käkar is för att minska svullnaden. Eller rättare sagt suger jag på isbitar eftersom det är min stackars överläpp som är drabbad av svullnad. Snygg är jag ju iallafall. Vill man bli fin får man lida pin som man brukar säga.

Bra dag, har fått mycket gjort på projektarbetet. Sen träffa Frida och Becka. Kolla kläder och glida runt. Sen beslutade jag och Frida oss för att pierca oss idag. Galet snygga är vi. Frida gjorde septum och jag gjorde medusa.

image38
Obs! ignorera den fula luggen och konsentrera er på min galet snygga piercing!

18/3

Klockan är 10 på morgonen, jag får bestämma själv över mitt schema den här veckan, och jag är redan i skolan. Jag är duktig. Ska jobba projektarbete fram tills klockan 15.00, sen ska jag träffa Frida och Becka. Det är det som gör att jag kommer orka vara här hela dagen.
Det springer runt massa små människor i korridorerna. De är små och förskräckta. Det är ganska roligt. Undrar om de skriker om man hoppar fram och ropar BU! Måste prova någon dag. Spännande.

Det här är ett helt onödigt inlägg, jag har tråkigt. Nu ska vi börja med arbetet. Duktiga är vi. De enda treorna här såhär dags på morgonen.

17/3

Bra dag. Jag åt lunch på Hermans, är fortfarande mätt. Gick i skolan i hela 15 minuter. Jobbigt värre. Imorrn är det skrivande som gäller. Projektarbete. Det löser sig. Ska träffa Frida och Becka också. Det blir bra. Vi ska hänga. Dem ska shoppa, jag har inte råd. Dåligt.
Jag saknar Susse <3.

Godnatt.

16/3

Sjukt aktiv dag igår. Duktig var jag. Först USA ut ur Irak (George Bush, we know you! Your father was a killer to) och sen Klimatkrock (rädda våra liv, rädda våra barn, inga bilar i innerstan!). Fick spendera hela dagen med Nahla också vilket var det största plusset <3.

Idag har jag också varit duktig. Hjälpt till med Konfirmationsgudstjänst, sålt fika och varit i Tyresö och träffat dem som vi ska åka till Taizé med. Fast jag tittade mest på dem. Pallar inte lära känna nya människor. Speciellt inte små människor. Har inget behov av det.

Ska äta lunch med Märy imorrn, hon kom hem i fredags. Trevligt trevligt.

F.ö. ska jag och Frida pierca oss på lovet. Överläpp, septum eller näsvinge? Vad tycker ni? Hjälp mig!

image37
Näsvinge                                               septum                                       överläpp 

13/3

Dagen börjar dåligt med att hissen i skolan är trasig. Jippi. Knata upp till 10:e våningen. Usch. jag hatar trappor.
Sen kör som är okej, matte c och jag fattar fortfarande ingenting, kuhi där vi kollade på film = jag sov, sen skulle jag skriva klart min engelska på hålet fram tills lektionen började. Skrev och det blev helt okej, bara det att hela skolan fick datorhaveri och nätverkshaveri vilket ledde till att jag inte kunde skriva ut det, inte lägga det i lärarens dropbox och inte maila det till henne eller mig själv så jag kunde skriva ut det någon annan stans. Sämst.
Åkte till handen och väntade på Frida medans hon klippte sin mormor. Sen åkte vi till Pizza Hut och åt middag alla tre. Mycket trevligt! God mat också. Tur att jag fick ett bra avslut på dagen iallafall. Och blir antagligen ingen Frida på hela helgen. Hon är en hårt arbetande kvinna. Susse kommer iallafall hem på lördag <3. Tur det. Jag ska vara med Nahla hela dagen. USA ut ur Irak 12.00 Norra bantorget och Klimatkrock 16.00 Mariatorget.
R.E.A imorrn med familyn också. Det blir najs.

12/3

Uppdrag gransknings revolutionära granskning av klimatboven i form av köttindustrin var kass. Vad var det som var nytt lixx? Och varför lyckas man alltid göra viktiga frågor till någon form av skämt? Och hur kan svenska miljöpolitiker missat att en sådan stor andel av växthusgaserna kommer från det vi stoppar i munnen? Skitpolitiker, skitklimat.
Jag har verkligen alltid stått för att jag inte försöker få folk att bli vegeterianer, det ligger inte i min natur. Jag berättar hellre varför jag har valt att vara det. Nu vill jag dock trycka på lite, om alla försökte att äta vegetariskt större delen av veckan och göra kött (läs kadaver) till något man äter vid speciella tillfällen. Eller byt ut nötkött mot t.ex fisk (inte torsk då kanske eftersom den typ inte finns kvar snart) eller kyckling (välj ekologisk från frigående, vill du sitta inklämd med 19 av dina vänner i en bur som är en kvadratmeter?), det kan göra så himla mycket skillnad.

Jag blir så trött på att försvara varför jag är vegeterian och försöka förklara hur illa kött är för klimatet. Jag kan sitta och äta i lugn och ro, Falafel, vego-gryta, sojabiffar eller vad jag nu äter för dagen, och då ska någon komma och ifrågasätta vad jag äter! Vad är det frågan om?! Ska jag behöva försvara mitt val att inte äta kött? Det är inte som om jag kommer fram till en människa jag knappt känner som sitter och äter och säger: "Hej! Ursäkta mig, jag undrar bara hur du kan stoppa djurkadaver i din mun?". Jävla samhällsnormer, hetero-vit-medelålders-köttälskande-man.

Jag är irriterad!

12/3

Livet börjar komma på rätt köl igen tror jag, eller så är det bara så att jag lyckats shoppa bort mina sorger idag.
Träffade Dominique, jag blev glad!

btw.

Jag gillar att tjäna pengar genom att klicka. Hittade genom Erics blogg (http://carlbark.blogg.se) det här:

Såhär står det på deras startsida;

" Welcome to Bux.to!
At Bux.to, you get paid to click on ads and visit websites. The process is easy! You simply click a link and view a website for 30 seconds to earn money. You can earn even more by referring friends. You'll get paid $0.01 for each website you personally view and $0.01 for each website your referrals view. Payment requests can be made every day and are processed through PayPal. The minimum payout is $10.00


Earnings Example
» You click 10 ads per day = $0.10
» 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
» Your daily earnings = $2.10
» Your weekly earnings = $14.70
» Your monthly earnings = $63.00


The above example is based only on 20 referrals and 10 daily clicks. Some days you will have more clicks available, some days you will have less. What if you had more referrals? What if there were more ads available?

Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus "


 Så om du som är intresserad av att tjäna LÄTTA pengar, ta och klicka på länken så tjänar jag lite också ^^  http://bux.to/?r=partymarty

11/3

Bra dag överlag. Skola, naprapat, sälja tulpaner, besöka gården. Inte lika kul att första timmen var håltimme och andra lektionen eget arbete = jag kunde ha sovit 2 timmar extra. Dåligt. Jag längtar tills på torsdag, då ska jag, frida och fridas mormor käka på pizza hut. Vi måste tröstäta där för att susse har övergett oss och inte kommer hem förrns på lördag. Dåligt av henne.
Imorrn ska jag och bells hälsa på mormor <3.

image36
Me'n'Bells på julafton. Vi är så söta!

10/3

Jag ska sluta läsa insändare. Jag blir verkligen upprörd. Usch. Har hänt två gånger senaste veckan. Skitstövlar är dem. Förra veckan läste jag en insändare som en 70-årig kärring skrivit. Barnombudsmannen har gjort ett uttalande om att barn och ungdomar lyckas bättre med läxorna om man har ett eget rum. Då skriver tanten att när hon var liten var de minsann 10 syskon och ALLA gjorde sina läxor i samma rum och de har lyckats bra allihop. Har hon missat att när hon var liten så behövde man gå i skolan 6 år och kunde fortfarande få bra jobb? Idag behöver vi gå MINST 12 år, och då är det fortfarande nästan omöjligt att få ett schysst jobb. Det spelar ingen roll hur bra man är, det finns ändå inte jobb åt alla. Jag blir galen.
Den andra insändaren tänker jag inte ens skriva om, för att det var en äcklig mansgris som hade skrivit. Tänker inte ödsla tid på att citera hans text, men han var dum i huvudet iallafall. cp:n är de allihopa!

9/3

Nu är det över. Begravningen i fredags var jättefin och det känns bra att ha det överstökat. Kom hur mycket folk som helst. 6 stycken åkte ända från högvålen. Det känns himla konstigt, men det är bara att gå vidare. Det är så det är.
Åkte tll Frida efter. Åt middag med henne och sen hjälpte henne att plugga lite. Såklart orkar vi inte med det vidare länge utan messar sammy som vi träffat i centrum tidigare på kvällen. Drog dit och kom hem till frida vid 2 någon gång.  Åt pizza och somnade som stockar efter det.
Igår var jag tvungen att gå upp tidigt för att åka hem och duscha och hämta grejjer innan det bar av in till stan med konfirmanderna på Uppdrag Global. Det var helt okej och konfirmanderna var ganska duktiga. På kvällen tittade jag när Hampus spelade, sämsta ljudet ever. Inget toppenställe att ha spelning på alltså. Reactor i Kista var det. Somnade som en stock igen när jag kom hem.
Idag är det projektarbete som är dealen. Det går rätt bra. Grovmanuset ska in på tisdag, och det ska nog gå. Hoppas jag. När jag är klar  här ska jag möta Ida någonstans och så ska vi gå och se Morgan Pålsson - värlsreporte. Underbart!

3/3

Jag överlevde den här dagen, kanske överlever jag några till. Inte fredagen iallafall. Jag har inte fattat det än tror jag, kommer nog bryta ihop totalt. Det värsta med det är att jag verkligen inte klarar av att vara hemma då. Inte träffa familjen. Jag blir elak av att vara med dom när jag mår dåligt, men jag gör det faktiskt inte med flit.
Frida och Susse! Bered er på att jag kommer vilja hänga med er på fredag. Kommer må skit. Helt klart. Kommer vilja göra något kul, glömma bort världen. Jag vet att ni kan få mig att göra det, för ni gör underverk med mitt humör jämt jämt jämt. Fast det vet ju inte ni, eftersom jag allti blir glad när jag ser er, oavsett hur humöret har varit innan. Finare vänner får man leta efter. Ni förstår inte hur otroligt mycket jag uppskattar att jag hittat er <3

Träffade Nahla idag också. Vi kom fram till att vi aldrig har bråkat på riktigt. Jag har skällt ut henne en gång, men det är det enda. Bra för att vara jag tycker jag. Och hon lär skälla ut mig någon gång, så vi blir säkert kvitt ^^. Mår bra när vi träffas iallafall. Fina fina Nahla. Det är din förtjänst att jag inte har velat elda upp skolan till grunden förrns i trean. Jag menar, det var ju där vi sågs nästan jämt.

Ida är bra hon med, men det vet hon.

Slut på vänskapshyllningar. (fast jag saknar saknar MIN rebecca <3)

2/3

Imorrn bär det av till skolan igen. Kan inte ens sätta ord på hur jobbigt det känns.
Lovet har varit rätt bra, sjukt att det här har varit mitt sista sportlov o_O. Har spenderat mycket tid med Kungen och Susse. De har vart bra för mig. Jobbat lite hos mamma, träffat Linn och Joanna och Jonna. Fest hos Ida, DC-medis och 90's. käkat middag med Emmi och Issa, hur kul som helst. Vill inte tillbaka till skolan imorrn. För nu brakar de 3 helvetesveckorna ut. Mellan Sportlovet och Påsklovet kommer det att vara som värst. Måste dock se det positiva, om 3 månader är det studenten. Det är ingenting! Jag längtar innerligt.