27/10

Vi har gäster som har en fyraårig dotter här, så jag spenderar min kväll med att kolla på Doktor Shnuggles! Lovely. Bästa barnserien! Det behövs lite lugn och ro efter gårdagens bravader.

Jag, Ida, Lisa, Linn, Joanna och Frida var på Riddarkällaren på 90´s, det var grymt! Hade så sjuuukt kul. Massa blandat folk, blandad musik från 90-talet och snygga människor. Skönaste transorna var där haha. Jag fick en krigsskada när jag skulle klättra ner från ett fönster som jag hade dansat i. Skulle sätta ner handen och fick en glasbit i den. Det svider idag! Kom hem halv fem-fem  och började jobba tio. jag var rätt trött när jag var tvungen att gå upp. Inte bakis dock, jag var nykter när jag åkte hem. Så efter jobbet sov jag middag och nu är det dr shnuggles som sagt. Det är underhållande.
Imorrn är sista dagen på jobbet här på Dalarö, ÄNTLIGEN! Sen kan jag ägna mig helhjärtat åt Lush. Det är bra. Nu är det höstlov också. Det är underbart. Märy är hemma nu också, så ska träffa henne och sådär. Ska gå på lite spelningar, och en musikal med familjen. Det blir najs. Jag behöver vara lite ledig.

22/10

Hallå alla trogna bloggläsare!
Nu är jag människa igen. Mormor är på bättringsvägen, och mormor mår bra = Jag mår bra. Så det är chill.
Temaveckan har börjat, det suger. Livenight idag och imorrn, sen onödig skit resten av veckan. Förutom på onsdag då vi ska ha hjärt/lungräddning. Det är bra. I helgen har jag bara jobbat. Eller har träffat Bella och gjort naglar också, så jag ljög. Har inte riktigt fått in snittsen att skriva på tangentbordet än med naglarna. Det är lite knepigt. De blev rätt långa.

Snart kommer Maria hem från England. Hon ska vara hemma hela lovet. Det blir najs. Ska ut med henne, Linn och några från Linns klass och ev. Ida också. Så det blir party. Nu börjar min vita månad leda mot sitt slut. Jag är så bra. (Mycket duktigare än Nahla!).

Har jobbat massor på centralen på senare tid, men nu ska jag bara jobba götgatan! Lovely. Det är där jag trivs bäst ju. På torsdag är det lön. Jag har gjort upp en lista över vad jag får köpa på jobbet den här månaden.
Den lyder som följande:
Mirror mirror kräm, den är för hals och nacke och fungerar lysande som ansiktskräm.
Enchanted eye cream, underbar ögonkräm som hjälper mot påsarna
Veganese balsa, förrådet börjar tryta.
25-års present till Emmelie. Det har jag lovat. Det ska bli kul att packa ihop :D.

Nu ska jag göra något vettigare än att uppdatera min blogg. Försöker skaffa mig ett liv. Det går rätt bra.

17/10

Idag är verkligen inte bättre än igår. Livet suger ibland.
Jag tänker vara otroligt off på den här fronten tills livet kommer på rätt köl igen.
Mormor ligger fortfarande på sjukhus och är inte bättre. Vill ni prata med mig har jag telefon.
overnouthejdå.


16/10

Den här dagen har varit den sämsta på länge. Förutom att fika med Nahla och Bea. Om jag inte hade träffat dem idag hade jag nog fått ett mindre sammanbrott. Nu grät jag bara lite i smyg. Tur för mig.
Imorgon ska jag hälsa på mormor på sjukhuset, den stora anledningen till mitt smyggråtande. Hon fick en stroke imorse. Det är skit att de måste bli gamla någon gång. Så oroar jag mig för mamma också. Slipper ialf hålla i linedancen. Pappa fixar, jag orkar inte. Jag är slut både fysiskt och mentalt. Jag vill bara sluta skolan. nu.

Tack för idag Bea och Nahla. Ni höll tankarna borta från allt jobbigt ett tag. Tur att jag har er.

15/10

Helgen är tokslut för länge sen. uschuschusch. Längtar redan till nästa.
Har jobbat hela helgen. Lördag så jobbade jag på stureplan, det var najs. Söndag jobbade jag på dalarö, det var bajs. Bläk. Har sett lillebror spela också, både lördag och söndag. Jag är en sån stolt storasyster ^^.
De blir bara bättre och bättre. Igår på Gula Villan var de bäst. Gullungar alltså.
Hälsade på Nahla igår också, och så sågs vi idag, och imorrn ska vi fika med bea också. Lovely!
Mitt liv är väldigt inte händelserikt just nu, men det gör inte så mycket.
Längtar tills i helgen. Då ska jag göra naglar hos anette, gratis! Underbart säger jag bara. Sen ska jag äta frukost med Erica på söndag morgon innan jobbet. Det ska bli hur trevligt som helst. Vi ses lixx aldrig. Hon är bara i Uppsala jämt. Det är skit.

Har träffat Susse på bussen 2 gånger också! Vi måste ses på riktigt snart. Vill träffa Frida också. Vi sågs en snabbis igår innan jag åkte till Nahla. Men jag menar, det var typ 100 år sedan. MINST! Snart måste vi ses. Vi får styra upp det här bannemig.

10/10

Har fått lite klagomål på mina dalande uppdateringar. Fy på mig.
Idag har varit en ganska bra dag, förutom att jag har varit så grymt trött, och för att gamla tider knackade på dörren och det vill jag helst slippa. suddasuddasudda. BORTA!
Var i skolan på förmiddagen. NuKo och ARL, sunkämnen men ovanligt okej idag. Sen åkte jag till Hammarby Sjöstad för att möta på Jennie och minstingen Kajsa <3. Hon har blivit så stor. Är ju nästan 2 månader sen jag såg henne sist. aaawie alltså. Vi gick till addidas outleten där jag köpte ett par apsnygga sneakers för 260 kr, yeeezzz ett kap! 50% på outlet priset. mumma. (Kan påpekas att häromdagen gjorde jag även ett kap genom att köpa ett par skitsnygga friis company sneakers som skulle kostat 999 kr från början för 50 kr). Addidas sneakersarna är ialf jättefina. Shelltoe och sen metallicgrönt rutmönster på sidorna med brons/silver addidas ränder. Skitsnyggt!
Vi åt iallafall lunch på en italiensk restaurang, åt jättegod Tortelloni med svamp i och med chevrékräm till. Gottgott.
Sen vandrade vi och kikade på skor åt sötStina som tyvärr var på dagis, min storalilla snorpa som fyller 2 om två veckor. Hittade världens sötaste skor till henne. Hoppas Jennie köper dem.

Efter en jättehärlig lunch och shoppingtur så åkte jag till centralen för att jobba 15-18, rusningstrafiks timmarna. Det gick bra, lite rörigt eftersom leveransen kom idag dock, men det gick bra. Fick gå 5 minuter tidigare för att vara säker på att hinna med tåget. Sen bar det av till Linedancen. Gruppen börjar utvecklas. Jag är stolt! Lite knepigt har de fortfarande, men det går verkligen framåt. Det är toppen.

Juste, hade sångkonsert igår också. Det gick helt okej. Kunde gått bättre typ, men jag överlever. I måndags så började jag, MC och Fanny att fixa med projektarbetet också, det blir säkert bra. Sen jobbade jag på Götgatan. Jag trivs bäst där. Centralen är så litet och man får inte samma kontakt med kunderna. Får se hur det är på Stureplan, ska jobba där på lördag. 12-17 om någon känner för att titta förbi.


7/10

Jaha, jag har ca. 10-15 läsare om dagen trots att jag aldrig uppdaterar längre. Jag orkar inte så ofta. Jobbar massor. Det är toppen. Älskar mitt jobb.
Den här veckan har kännts tung. Fast den har varit rolig. Var och såg Takida med Linn i måndags, det var underbart. Hur bra som helst live. Fick vätskebrist och gick ut framåt slutet dock. Annars har jag vart i skolan och jobbat och sådär. Inte orkat så mycket mer. Skönt att träffa Nahla regelbundet igen <3, hur skulle jag annars överleva?
På måndag ska jag, MC och Fanny ta tag i vårat projektarbete. Vi måste komma igång, annars kommer det att bli kaos. Illa illa.

28 eller 30 januari åker jag till staterna för att gå på audition på min tilltänkta skola. Kommer hem runt den 8 februari. Det kommer bli grejt, det är ju mardi gras och allt.