29/5

Det här är nog den längsta dagen hittills i år. Shit. Jag är helt slut i både huvud, kropp och framförallt rösten. Har repat musikalen mellan 9-19 idag. 10 timmar people. Det blir rätt mycket.  Imorrn är det premiär också lixx :/. Hoppas det går bra.
Håller på att få spader på vissa människor, man kanske ska kunna grejjerna själv innan man börja tjata om att "det är slutnummret och det måste vara bra blablabla", då kanske man inte ska stå och överrösta alla andra som sjunger när man själv sjunger fel stämma? Eller har jag fel?
Blir bara så trött. Det är rätt mycket att sätta upp en musikal såhär, inte många som har hållt på med större produktioner tidigare. Tur att det finns några som har lite rutin. Annars hade jag defenetivt fått spader och ställt mig och skrikit. Usch.

Annars så har det inte hänt så mycket på senare tiden. Har träffat Susse, mad och frida lite och annars mest pluggat. Är klar nu ialf, nästan. Har svenskan kvar, men har 2 lektioner kvar att jobba med den på. Det är skönt.

Imorrn är det premiär på musikalen som sagt, musikal ons-tors + Ida studen och slutskiva på torsdag. Sjunga på Nalen på fredag (95 kr och det är kl. 17.45 för den som vill komma), sen Nalen igen på lördag (95 kr och det är kl 21.00 för den som vill komma).
Well people, har inte så mycket mer intressant att berätta just nu.

Kan dock göra lite reklam:
5 juni har vi rock-kväll med sommartema på gården. Det kommer finnas tävlingar och fina priser. Allt börjar 18.00 med grillning, lite turneringar och sånt. 21.00 går första bandet på och vi håller på till ca. 00.00. Var så välkomna.
Allt äger rum på Dalarö Fritidsgård och vi har sommartema så kom i lite fräsiga sommarkläder!

Kommentarer
Postat av: hultis

Yeah! Fan vilken rolig musikal! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback