8/7

Jag saknar Emmelie! Jag har hängt på gården sen jag var mini, och hon har typ jobbat där hela tiden. Sett mig bli den person jag är idag. Det har varit ett andra hem där det funnits fasta trygga punkter att hålla sig fast vid när allt annat har varit skevt. Jag har framtidsångest och vet inte vad jag vill med mitt liv, och nu har jag blivit för gammal för att hänga på en ungdomsgård. Illa. Jag hoppas bara att mina gårdsledare vet vad de har betytt för alla oss som har hängt där!

Kommentarer
Postat av: Susse

Vaddå för gammal för att hänga på gården? Det finns väl ingen åldersgräns. Vi hängde ju där och då var du lika gammal som du är nu! Skit i åldern och häng där om du vill! Vi kan spela guitar hero!

Postat av: Josefin

ha en underbar kväll! =)

2008-07-09 @ 16:36:03
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Men gumsan, du vet att du alltid är välkommen upp på en kaffe och en massa skitsnack. Jag tycker att det är jättekul när du kommer och hälsar på. Inte få en massa åldersnoja nue =(



Du måste ju lova att hålla mig uppdaterad under din USA resa, du e ju ett gårdenorginal och du kommer alltid att ha e speciell plats i mitt hjärta precis som alla dom andra som har gått där sen jag började jobba där.



Kram

2008-07-13 @ 22:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback